apostolosman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, eliac7 είπε Παίδες ορμήστε, την είχα πάρει μέσα καλοκαιριού στα 220€ ( ) αλλά επειδή μένω σε διόροφο μου έχει λύσει τα χεριά με ένα λαμπραντόρ να μαδάει 36 μήνες τον χρόνο. Σφουγγάρισμα δεν κάνει πολλά , αλλά από σκούπισμα σκίζει! Κάθε μέρα την βάζω και σκουπίζει και έχω πραγματικά ήσυχο κεφάλι. Εύκολο καθάρισμα, αγοράζεις και ανταλλακτικά από Banggood με φίλτρα, βούρτσες κλπ και τέλος. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας και δεν θα το μετανιώσετε. Άμα είσαι PC και κάνεις γρήγορο refresh, θα δεις ότι το εμφανίζει και το κρύβει γρήγορα. Πρόλαβα να το κάνω κλικ και μου έγραψε ότι δεν επιτρέπονται άλλες χρήσεις για σήμερα (500 max) και προσπαθήστε αύριο. Ίσως στις 00:00 ανοίξει ξανά αλλά δεν ξέρω αν πάει με ώρα Κίνας ή του χρήστη (δηλαδή Ελλάδα) Ναι ακριβώς αυτό συμβαίνει με το refresh κ σε μένα, ελπίζω αύριο να ανοίξει διότι έκανα και εγώ ακύρωση της παραγγελίας από geekbuying (3 σκούπες...) για να την πάρω από Banggood. Οπότε δεν θέλω να μείνω κ με τα λεφτά δεσμευμένα (φαντάζομαι από geekbuying θα τα πάρω σε καμιά δύο βδομάδες πίσω) κ χωρίς το σκουπάκι..
eliac7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, apostolosman είπε Ναι ακριβώς αυτό συμβαίνει με το refresh κ σε μένα, ελπίζω αύριο να ανοίξει διότι έκανα και εγώ ακύρωση της παραγγελίας από geekbuying (3 σκούπες...) για να την πάρω από Banggood. Οπότε δεν θέλω να μείνω κ με τα λεφτά δεσμευμένα (φαντάζομαι από geekbuying θα τα πάρω σε καμιά δύο βδομάδες πίσω) κ χωρίς το σκουπάκι.. Αν πλήρωσες με PayPal, προσωπικά μια επιστροφή που είχα από το Banggood πήρε 3 εργάσιμες, άρα αν υποθέσουμε ότι και το Geekbuying είναι τέτοιας φάσης, πιστεύω να τα πάρεις πολύ πιο νωρίς.
Vault13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, papp0us είπε Οχι δεν είναι, υπάρχει και η Viomi V3 που ειναι καλύτερη, αλλα την έχω απο τότε που κυκλοφόρησε και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Σε τέτοια λεφτά ορμήστε. Ποια εχεις τελικα; μπορουμε να βαλουμε καθαριστικο στο watertank? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
eliac7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ποια εχεις τελικα; μπορουμε να βαλουμε καθαριστικο στο watertank? Όχι, καλό είναι να μην βάλεις μέσα στο δοχείο νερού καθαριστικό αλλά να "ποτίσεις" το πανί με ένα καπάκι με καθαριστικό ειδάλλως με την πάροδο του χρόνου θα βουλώσουν τα σωληνάκια. 1
marios02 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 παιδιά έχει πρόβλημα αμα υπάρχει χαλί; στις γωνίες καταφέρνει να σκουπίσει; δεν έχω ξαναπάρει τέτοια σκούπα και δεν ξέρω.
VaggD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, marios02 said: παιδιά έχει πρόβλημα αμα υπάρχει χαλί; στις γωνίες καταφέρνει να σκουπίσει; δεν έχω ξαναπάρει τέτοια σκούπα και δεν ξέρω. Αν θυμάμαι σωστά δεν αναγνωρίζει χαλί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το καθαρίσει. Στα 150 δεν υπάρχει τπτ άλλο ίσως και μέχρι τα 200+...
marios02 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, VaggD είπε Αν θυμάμαι σωστά δεν αναγνωρίζει χαλί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το καθαρίσει. Στα 150 δεν υπάρχει τπτ άλλο ίσως και μέχρι τα 200+... οκ, απο γωνίες πως τα πάει; με εμποδια (επιπλα, διαδρομους κλπ) στο σπίτι, μπορεί να καθαρίσει;
VaggD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, marios02 said: οκ, απο γωνίες πως τα πάει; με εμποδια (επιπλα, διαδρομους κλπ) στο σπίτι, μπορεί να καθαρίσει; Δεν την έχω παραλάβει ακόμη αλλά από όσα διαβάζουμε βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα καταφέρνει και με παραπάνω. Ξαναλέω σε αυτά τα λεφτά και μέχρι τα 200+ δεν υπάρχει κάτι άλλο!
Hero1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, marios02 είπε παιδιά έχει πρόβλημα αμα υπάρχει χαλί; στις γωνίες καταφέρνει να σκουπίσει; δεν έχω ξαναπάρει τέτοια σκούπα και δεν ξέρω. Όλες οι σκούπες αυτού του τύπου καθαρίζουν χάλια απλά πρέπει να είναι σαν μοκέτα εγώ σε 2 χάλια που έχω με κρόσσια πιάνονταν τα ροδάκια γύρισα τα κρόσσια από μέσα και είναι κομπλέ. Επίσης γωνίες καθαρίζει αλλά λόγο σχήματος μην περιμένεις να ακουμπάει γωνία γωνιά. Γενικά έχω το πρώτο μοντέλο της χιαομι την mi mop pro και πήρα και αυτή στην προηγούμενη προσφορά δεν βρήκα διάφορες με την mop pro. Γενικά είμαι κάτοχος τέτοιας σκούπας 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος
johnythedirector Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα. Μία ερώτηση. Προσπαθώ να πάρω το κουπόνι 5%, και δεν τα καταφέρνω. Όταν πατάω στο κουπόνι get 5% , μετά με πάει σε log in, συνδέομαι και τίποτα. Τι κάνω λάθος; Δεν αγοράζω καθόλου από banggood, οπότε συγχωρέστε μου την ασχετοσύνη...
samtwo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, johnythedirector είπε Καλημέρα. Μία ερώτηση. Προσπαθώ να πάρω το κουπόνι 5%, και δεν τα καταφέρνω. Όταν πατάω στο κουπόνι get 5% , μετά με πάει σε log in, συνδέομαι και τίποτα. Τι κάνω λάθος; Δεν αγοράζω καθόλου από banggood, οπότε συγχωρέστε μου την ασχετοσύνη... Δεν είσαι ο μόνος αρκετοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες φαντάζομαι να πατήσεις το link έχοντας κάνει κάνει login από πρίν. Μπήπως το Allowance -5% το έχεις πρόσθέσει ήδη στο λογαριασμό σου? Πάντως εγώ παρόλο που το χρησιμοποίησα εχθές από το πρωι με αφήνει να το ξαναχρησιμοποιήσω και πάλι. Καλού κακού έλεγξε το στο βήμα του checkout αν είναι διαθέσιμο όπως δείχνω στις screenshot από πριν 5 λεπτά που βγαίνει στην ίδια τιμή 152,87€.
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Vault13 είπε Ποια εχεις τελικα; μπορουμε να βαλουμε καθαριστικο στο watertank? Την SE έχω, απλά λέω οτι δεν ειναι το κορυφαίο μοντέλο. Καλύτερα να το αποφύγεις, μπορείς να βρέχεις το πανάκι με καθαριστικό 1
VaggD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 29 minutes ago, papp0us said: Την SE έχω, απλά λέω οτι δεν ειναι το κορυφαίο μοντέλο. Καλύτερα να το αποφύγεις, μπορείς να βρέχεις το πανάκι με καθαριστικό Κορυφαία δεν είναι αλλά μέχρι τα 250 δεν υπάρχει και κάποια επιλογή, εμένα μόνο η dream L10 Pro μου έκανε εντύπωση λαό αυτή είναι στα 300-350.
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, VaggD είπε Κορυφαία δεν είναι αλλά μέχρι τα 250 δεν υπάρχει και κάποια επιλογή, εμένα μόνο η dream L10 Pro μου έκανε εντύπωση λαό αυτή είναι στα 300-350. Με 150 κάτι που παίζει τώρα η στα 170 που έπαιζε δεν το σκέφτεστε ΚΑΝ. Εξαιρετική σκούπα, καλούτσικη σφουγγαρίστρα. Αν τη βάζετε κάθε μέρα στο αυτόματο , κρατάει το σπίτι πολύ καθαρό, εξαιρετική αγορά, και την είχα πάρει 230€ 1
_^ThEo^_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος κάθε πόσες μέρες χρειάζεται άδειασμα στο περίπου αν σκουπίζεις πχ 3 φορές την εβδομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις