Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, apostolosman said:

Screenshot_20211111-204056_Chrome.jpg

Δοκίμασε αυτό που λέω επάνω και από διαφορετικό browser.  Όταν ανοίγω από την σελίδα χωρίς να είμαι logged in το εμφανίζει κανονικά οπός στην εικόνα που ανέβασα. 

Επεξ/σία από VaggD
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, link67 είπε

Πω πω τι πατε να μου κανετε, οντως 152 ευρω ειναι κυριολεκτικα κλοπη!

Ενα βημα πριν τη παραγγελια ειμαι!

μην το σκεφτεσαι φιλαρακι και εγω  το σκεφτομουν ηδη απο την πρωτη προσφορα αν αξιζει ή οχι. Σου λυνει τα χέρια .Την βαζω δυο φορες την εβδομαδα. Μια φορα μονο σκούπισμα, μια σκουπισμα και σφουγγαρισμα και τελος, καθαρισες στην κυριολεξία 😁

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, VaggD είπε

Δοκίμασε αυτό που λέω επάνω και από διαφορετικό browser.  Όταν ανοίγω από την σελίδα χωρίς να είμαι logged in το εμφανίζει κανονικά οπός στην εικόνα που ανέβασα. 

Λοιπόν έχεις δίκιο, μου το βγάζει αν δεν είμαι logged in αλλά όχι αν είμαι...

Μήπως εχει καταργηθεί η έκπτωση για Ελλάδα ξέρω γω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, zan.kostas said:

μην το σκεφτεσαι φιλαρακι και εγω  το σκεφτομουν ηδη απο την πρωτη προσφορα αν αξιζει ή οχι. Σου λυνει τα χέρια .Την βαζω δυο φορες την εβδομαδα. Μια φορα μονο σκούπισμα, μια σκουπισμα και σφουγγαρισμα και τελος, καθαρισες στην κυριολεξία 😁

Κάτι για την λατζα πρέπει να βγάλει η xiaomi και θα ηρεμήσουμε οι άντρες... Πως καταλήξαμε να κάνουμε εμείς όλες τις δουλειές ας μην το συζητήσουμε καλύτερα 🤔🤔🙄🙄

10 minutes ago, apostolosman said:

Την έχεις χρησιμοποιήσει ήδη τότε..  Φτιάξε νέο account.

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VaggD είπε

Κάτι για την λατζα πρέπει να βγάλει η xiaomi και θα ηρεμήσουμε οι άντρες... Πως καταλήξαμε να κάνουμε εμείς όλες τις δουλειές ας μην το συζητήσουμε καλύτερα 🤔🤔🙄🙄

Την έχεις χρησιμοποιήσει ήδη τότε..  Φτιάξε νέο account.

Πρώτη φορά μπαίνω...🙄🙄

Δημοσ.
Just now, apostolosman said:

Πρώτη φορά μπαίνω...🙄🙄

Τότε θα είναι για όσους έχουν κάνει ήδη κάποια παραγγελία... 

Δημοσ.

Τι θα γίνει με το ρομποτοσκουπάκι;

Τώρα που παρέλαβα πέφτει κι άλλο η τιμή;

Γιατί μας το κάνετε αυτό;

Δημοσ.
12 minutes ago, Vault13 said:

Ειναι το τελευταιο μοντελο και καλυτερο της Viomi? Ξερει κανεις;

Αρχές του έτους άρχισε να κυκλοφορεί, δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία αλλά από όσο έχω ψάξει είναι σίγουρα καλύτερη από τις mop p και στα 150 απλά δεν έχει ανταγωνισμό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπησατε ολοι καντε κανα like στον TS  :) 1 ατομο εκανε like. Πηρα μια thanks

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Ειναι το τελευταιο μοντελο και καλυτερο της Viomi? Ξερει κανεις;

Οχι δεν είναι, υπάρχει και η Viomi V3 που ειναι καλύτερη, αλλα την έχω απο τότε που κυκλοφόρησε και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Σε τέτοια λεφτά ορμήστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ορμήστε, την είχα πάρει μέσα καλοκαιριού  στα 220€ ( :( ) αλλά επειδή μένω σε διόροφο μου έχει λύσει τα χεριά με ένα λαμπραντόρ να μαδάει 36 μήνες τον χρόνο. Σφουγγάρισμα δεν κάνει πολλά , αλλά από σκούπισμα σκίζει! Κάθε μέρα την βάζω και σκουπίζει και έχω πραγματικά ήσυχο κεφάλι. Εύκολο καθάρισμα, αγοράζεις και ανταλλακτικά από Banggood με φίλτρα, βούρτσες κλπ και τέλος. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας και δεν θα το μετανιώσετε.

2 ώρες πριν, apostolosman είπε

Άμα είσαι PC και κάνεις γρήγορο refresh, θα δεις ότι το εμφανίζει και το κρύβει γρήγορα. Πρόλαβα να το κάνω κλικ και μου έγραψε ότι δεν επιτρέπονται άλλες χρήσεις για σήμερα (500 max) και προσπαθήστε αύριο. Ίσως στις 00:00 ανοίξει ξανά  αλλά δεν ξέρω αν πάει με ώρα Κίνας ή του χρήστη (δηλαδή Ελλάδα)

Επεξ/σία από eliac7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...