Incepted Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Σημερα έπαιξε και σφουγγάρισμα με no mop zones , δυστυχώς υπαρχουν πολλά χαλιά στο σπίτι , οποτε αν βαλετε no - mop zone σ ενα χαλι το οποίο κλείνει το δρομο προς αλλο δωμάτιο, δε θα εχει δίοδο για να παει στο αλλο δωματιο και θα το αφήσει βγαζοντας ενα error στο app. Εβαλα ένα καθαριστικό στο πανακι και καθαρο νερό μεσα στο ρεζερβουάρ . Με γεματο ρεζερβουάρ βγαζει 50-60 τετραγωνικά σίγουρα στη ρύθμιση 2 . Μια χαρα δουλιτσα ως τωρα , ειδικα για ζεστους μηνες που δεν υπαρχουν τα χαλια. Λογικα θα αγορασω το dustbox που δεν ειναι 2σε1 , για να εχω περισσότερο χωρο για σκούπισμα λογω κατοικίδιων. 1
aGka8l Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 κουφή ερώτηση , θελει ανοιχτα φωτα αν λειτουργει το βραδυ η οχι ¨?
Kostasm45 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, aGka8l είπε κουφή ερώτηση , θελει ανοιχτα φωτα αν λειτουργει το βραδυ η οχι ¨? Όχι γιατί έχει lds . Οι σκούπες με κάμερα τραβάνε ζόρια όταν δεν έχει φώτα . Αν έχεις κάμερα που δουλεύει στο υπέρυθρο θα δεις και την ακτίνα του lds που σκαναρει τον χώρο . 1
Sacurtele Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας , Παρέλαβα μια χαρά , έχω μερικές απορίες μιας και παίρνω πρώτη φορά ρομποτική.. 1 - Μπορώ να βάλω απορρυπαντικό στο δοχείο για το σφουγγάρισμα? 2 - είναι οκ να σκουπίζω ενώ έχει πάνω και το πανί του σφουγγαρίσματος ? ( το ιδανικό είναι το πρωί που λείπουμε να την βάλω να καθαρίσει και μετά να σφουγγαρίσει , οπότε αν δεν επηρεάζει το σκούπισμα το κουμπωμένο πανί θα ήθελα να το έχω πάνω μόνιμα) Ευχαριστώ
Doubt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει πλέον η viomi στο banggood, βγάζει 404. Ξεστοκάρισμα; Για χρήση, απορίες, ανταλλακτικά κλπ υπάρχει κι αυτό το θέμα.
aGka8l Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Sacurtele είπε Καλησπέρα σας , Παρέλαβα μια χαρά , έχω μερικές απορίες μιας και παίρνω πρώτη φορά ρομποτική.. 1 - Μπορώ να βάλω απορρυπαντικό στο δοχείο για το σφουγγάρισμα? 2 - είναι οκ να σκουπίζω ενώ έχει πάνω και το πανί του σφουγγαρίσματος ? ( το ιδανικό είναι το πρωί που λείπουμε να την βάλω να καθαρίσει και μετά να σφουγγαρίσει , οπότε αν δεν επηρεάζει το σκούπισμα το κουμπωμένο πανί θα ήθελα να το έχω πάνω μόνιμα) Ευχαριστώ 1) δεν συστήνεται γιατί υπάρχει περίπτωση ανά φράξουν τα σωληνάκια . Εγώ βάζω σκέτο νερό , βάζω στο πανακι απορρυπαντικό και επισσσης ψεκάζω σε διάφορα σημεία στο σπίτι , οπότε περνάει από πάνω και ανανεώνεται. 2) ναι το χω κάνει . Εγώ το σενάριο που έχω σκεφτεί είναι . Έχω κάνει ξεχωριστά σκούπισμα και σφουγγάρισμα , ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν τα κάνεις ταυτόχρονα πως γίνεται ? Σκουπίζει πρώτα όλο το σπίτι και μετά πάει και σφουγκαριζει?
Sacurtele Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, aGka8l είπε 1) δεν συστήνεται γιατί υπάρχει περίπτωση ανά φράξουν τα σωληνάκια . Εγώ βάζω σκέτο νερό , βάζω στο πανακι απορρυπαντικό και επισσσης ψεκάζω σε διάφορα σημεία στο σπίτι , οπότε περνάει από πάνω και ανανεώνεται. 2) ναι το χω κάνει . Εγώ το σενάριο που έχω σκεφτεί είναι . Έχω κάνει ξεχωριστά σκούπισμα και σφουγγάρισμα , ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν τα κάνεις ταυτόχρονα πως γίνεται ? Σκουπίζει πρώτα όλο το σπίτι και μετά πάει και σφουγκαριζει? έκανα ένα τεστ , στην επιλογή που κάνει και τα 2 τα κάνει ταυτόχρονα , γενικά δεν θέλω να κάνω την επιλογή αυτή γιατί έχω χαλιά... θέλω να κάνω πρώτα σκούπισμα και μετά σφουγγάρισμα και να βγάζω έξω την περιοχή με το χαλί , το ερώτημα είναι αν όταν κάνω σκούπισμα μόνο και έχω το πανί κουμπωμένο λερώνετε τσάμπα? .. γενικά όταν σκουπίζουμε πρέπει να έχουμε το πανί εκτός ?
Vault13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: 37.7 minutes, στο strong, Global vacuum. Από το 100% έπεσε στο 50%. Έχει πρόβλημα η μπαταρία μου; Στις 25/11/2021 στις 6:40 ΜΜ, Incepted είπε Λογικα θα αγορασω το dustbox που δεν ειναι 2σε1 Δεν ήξερα οτι υπάρχει, αυθεντικό θα πάρεις ή απομίμηση; Στις 28/11/2021 στις 7:55 ΜΜ, Sacurtele είπε γενικά όταν σκουπίζουμε πρέπει να έχουμε το πανί εκτός ? το manual στο σκετο σκούπισμα το έχει εκτός. στο 2 σε 1 ειναι πανω. οπότε αν πειράζει, πειράζει λίγο. Για να μην χαλάει άδικα το πανι είναι μάλλον Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Vault13
Incepted Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ερώτηση: 37.7 minutes, στο strong, Global vacuum. Από το 100% έπεσε στο 50%. Έχει πρόβλημα η μπαταρία μου; Δεν ήξερα οτι υπάρχει, αυθεντικό θα πάρεις ή απομίμηση; Οχι μια χαρα φαίνεται , γενικα στο strong τρωει αρκετη μπαταρια . Αν δεν εχεις πολυ βρώμικο σπίτι βαλτο μοα σκαλα κατω στο νορμάλ. Εχει η viomi για την V3 , που εχει ίδιες διαστασεις και κανει και στην SE , απο AliExpress το ειδα
chriskourou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, ξέρει κανείς γιατί μπορεί να "αποφύγει" κάποια δωμάτια; Ενώ πάει σε όλο το σπίτι, στα υπνοδωμάτια δεν πάει καθόλου
g_mateo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, chriskourou είπε Καλησπέρα, ξέρει κανείς γιατί μπορεί να "αποφύγει" κάποια δωμάτια; Ενώ πάει σε όλο το σπίτι, στα υπνοδωμάτια δεν πάει καθόλου Όταν κάνει την αρχική χαρτογράφηση χωρίζει μόνη της το σπίτι σε δωμάτια... Μπορείς πατώντας πάνω στα ονόματα των δωματίων στον χάρτη να διαλέξεις που να καθαρίσει... Μάλλον κάτι τέτοιο έχεις κάνει καταλάθος... Πρέπει απλά να αποεπιλέξεις όλα τα δωμάτια και θα καθαρίσει κανονικά όλο το σπίτι...
chriskourou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, g_mateo είπε Όταν κάνει την αρχική χαρτογράφηση χωρίζει μόνη της το σπίτι σε δωμάτια... Μπορείς πατώντας πάνω στα ονόματα των δωματίων στον χάρτη να διαλέξεις που να καθαρίσει... Μάλλον κάτι τέτοιο έχεις κάνει καταλάθος... Πρέπει απλά να αποεπιλέξεις όλα τα δωμάτια και θα καθαρίσει κανονικά όλο το σπίτι... Υπάρχει επιλογή να καθαρίσει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά δε βλέπω κάπου να έχω εξαιρέσει κάποιο δωμάτιο . Μήπως ξέρεις που είναι αυτή η επιλογή;
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Υπάρχει επιλογή να καθαρίσει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά δε βλέπω κάπου να έχω εξαιρέσει κάποιο δωμάτιο . Μήπως ξέρεις που είναι αυτή η επιλογή; Μήπως έχεις βάλει κάποιο virtual wall και δεν μπορεί να μπει στο δωμάτιο?
chriskourou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, plasTOST είπε Μήπως έχεις βάλει κάποιο virtual wall και δεν μπορεί να μπει στο δωμάτιο? Όχι.. δεν είχα εξερευνήσει καν τις επιλογές της εφαρμογής μέχρι τώρα. Αλλά και τώρα που το έκανα, δεν υπάρχει ούτε εξαίρεση για κάποιο δωμάτιο, ούτε virtual wall, ούτε κάτι άλλο.
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, chriskourou είπε Όχι.. δεν είχα εξερευνήσει καν τις επιλογές της εφαρμογής μέχρι τώρα. Αλλά και τώρα που το έκανα, δεν υπάρχει ούτε εξαίρεση για κάποιο δωμάτιο, ούτε virtual wall, ούτε κάτι άλλο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι (ίσως) λόγω πολλών τετραγωνικών ξεκινάει κάνει κάποια δωμάτια και αν δεν φτάνει η μπαταρία για τα υπόλοιπα, επιστρέφει γεμίζει την μπαταρία και συνεχίζει στο υπόλοιπο σπίτι. Θα πρότεινα να κάνεις έναν νέο χάρτη (δημιουργία νέου χάρτη - όχι διαγραφή του παλαιού) και να δεις ποια θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις