Vault13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Edit: παρελαβα και την δευτερη, αυτη με το λαθος tracking. Δεν μπηκα στην διαδικασια να παρω το σωστο tracking, απλα περιμενα. Λαθος τα μαιλ ειναι, ερχονται κανονικα.
sambouar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 12:53 ΠΜ, Incepted είπε Εχει no-go zones αλλα οχι no - mop zones , οπότε έιτε δε θ ανεβει καθόλου είτε πρεπει να κανεις πρώτα σκούπισμα παντού και μετα σφουγγαρισμα βγάζοντας τα χαλια απ εξω . Δεν εχω παραλάβει βεβαια για να πω με σιγουριά αλλα ετσι λεει η κοινη λογικη. Επιτρέπει μεχρι 5 χάρτες Απο μπαταρία πως πηγε σε αυτη τη 1 ωρα και κατι? Έχει no-mop zones στο: Map management - virtual wall/restricted area - no mopping area 2
samniotis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 παρέλαβα και γώ σήμερα με dhl να ρωτήσω ρε παιδιά, η συσκευασία με ξένισε λίγο σκέτο το πακέτο της σκούπας - ούτε καν ένα ναυλον, ούτε ένα αυτοκόλλητο να μην ανοίξει το κουτί όποιος θέλει την ανοίγει έτσι όπως την έστειλαν! δεν την άνοιξα ακόμη γιατί θέλω να στήσω κινητό με την ησυχία μου, μην τυχόν και έχει κάνα θέμα
Incepted Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, samniotis είπε παρέλαβα και γώ σήμερα με dhl να ρωτήσω ρε παιδιά, η συσκευασία με ξένισε λίγο σκέτο το πακέτο της σκούπας - ούτε καν ένα ναυλον, ούτε ένα αυτοκόλλητο να μην ανοίξει το κουτί όποιος θέλει την ανοίγει έτσι όπως την έστειλαν! δεν την άνοιξα ακόμη γιατί θέλω να στήσω κινητό με την ησυχία μου, μην τυχόν και έχει κάνα θέμα Ενα δικιο το χεις , πολυ προχειρη συσκευασια και πουθενα προστασια για χτυπήματα, κανενα αφρο ή κατι τετοιο. Παρέλαβα κ εγω σημερα με ACS , εβαλα την επιλογή που ανεφερε ο @athan το vacuum along borders , εκανε ενα μισαωρο την περιμετρο του σπιτιου και οπότε εφτιαξε το χάρτη . Δεν κολλησε πουθενά οπότε μια χαρά (θελει μια προετοιμασια στις καρέκλες - κουρτινες - παπουτσια - καλωδια . Στο κανονικό πέρασμα αφου ξαναφορτισε πληρως εβγαλε στο Turbo ολο το σπίτι (50 απο τα 90 τετραγωνικά, προφανώς δεν παει παντου) σε 63 λεπτα και εμεινε με 15% μπαταρία οπότε για μεγαλύτερα σπιτια πανω απο 100 τετραγωνικά δεν θα τα βγαλει χωρις να γυρίσει στη βαση για φορτιση στην υψηλότερη σκαλα Turbo. Μοpping δε δοκίμασα ακομη , αυριο αυτα . Verdict : Πολύ καλή δουλίτσα μαζευοντας ενα σορό τριχες που αφηνουν τα σκυλιά , στα χαλιά μαζεψε επιφανειακα σκουπιδακια αλλα μην περιμένετε να κανει τρελο deep cleaning και να μαζεψει παλια σκουπιδακια ή τριχες κολλημενες σε χαλιά με μεγάλο πελος. Το μονο αρνητικό για την ωρα ειναι οτι δεν εχει καπου ενδειξη οταν γεμισει ο κάδος , κατι που συνεβη 2 φορές μιας που τα κατοικίδια αφηνουν πολυ τριχα. Κατά τα αλλα πολυ ευχαριστημένος , μοιαζει εξεραιτικη για τα χρηματα της.
Vault13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Incepted είπε Ενα δικιο το χεις , πολυ προχειρη συσκευασια και πουθενα προστασια για χτυπήματα, κανενα αφρο ή κατι τετοιο. Παρέλαβα κ εγω σημερα με ACS , εβαλα την επιλογή που ανεφερε ο @athan το vacuum along borders , εκανε ενα μισαωρο την περιμετρο του σπιτιου και οπότε εφτιαξε το χάρτη . Δεν κολλησε πουθενά οπότε μια χαρά (θελει μια προετοιμασια στις καρέκλες - κουρτινες - παπουτσια - καλωδια . Στο κανονικό πέρασμα αφου ξαναφορτισε πληρως εβγαλε στο Turbo ολο το σπίτι (50 απο τα 90 τετραγωνικά, προφανώς δεν παει παντου) σε 63 λεπτα και εμεινε με 15% μπαταρία οπότε για μεγαλύτερα σπιτια πανω απο 100 τετραγωνικά δεν θα τα βγαλει χωρις να γυρίσει στη βαση για φορτιση στην υψηλότερη σκαλα Turbo. Μοpping δε δοκίμασα ακομη , αυριο αυτα . Verdict : Πολύ καλή δουλίτσα μαζευοντας ενα σορό τριχες που αφηνουν τα σκυλιά , στα χαλιά μαζεψε επιφανειακα σκουπιδακια αλλα μην περιμένετε να κανει τρελο deep cleaning και να μαζεψει παλια σκουπιδακια ή τριχες κολλημενες σε χαλιά με μεγάλο πελος. Το μονο αρνητικό για την ωρα ειναι οτι δεν εχει καπου ενδειξη οταν γεμισει ο κάδος , κατι που συνεβη 2 φορές μιας που τα κατοικίδια αφηνουν πολυ τριχα. Κατά τα αλλα πολυ ευχαριστημένος , μοιαζει εξεραιτικη για τα χρηματα της. Toυαλετα την βαζουμε;
plasTOST Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Προσοχή να καθαρίζουμαι και την κεντρική βούρτσα από κάτω γιατί τυλίγονται οι τρίχες και μετά μειώνεται η απόδοσή της. Το ειδικό βουρτσάκι έχει και ένα άγκιστρο από την άλλη μεριά για αυτή την δουλειά 2
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν βγει κανενα νεο κουπόνι πείτε τίποτα, μόνο για Ιταλία βρήκα... σημερινή τιμή. Δεν ειναι και άσχημα αλλά όχι οσο την πήρατε εσείς. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Gl0bAlZer0
Billator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά παρέλαβα χθες. Πιστεύω για τα λεφτά της απλά άψογο καθάρισμα απλά εγώ έχω πρόβλημα με την χαρτογράφηση. "Χάνει" την αίσθηση του χώρου και δεν μπορεί να καταλάβει που είναι πόρτες και τα λοιπά με αποτέλεσμα να χτυπάει αέναα στον τοίχο προσπαθώντας να βρει την πόρτα 😛 Μετά ξεκινάει καπάκια δεύτερη χαρτογράφηση, και βγάζει ένα ακόμα σχέδιο offset 2 μέτρα προς τα αριστερά οπότε κ πάλι χάνει την μπάλα για το πώς είναι το σπίτι τελικά. Λόγω αυτού παίρνει περίπου 15-20 λεπτά παραπάνω το σκούπισμα στο σύνολο.
plasTOST Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Billator είπε Παιδιά παρέλαβα χθες. Πιστεύω για τα λεφτά της απλά άψογο καθάρισμα απλά εγώ έχω πρόβλημα με την χαρτογράφηση. "Χάνει" την αίσθηση του χώρου και δεν μπορεί να καταλάβει που είναι πόρτες και τα λοιπά με αποτέλεσμα να χτυπάει αέναα στον τοίχο προσπαθώντας να βρει την πόρτα 😛 Μετά ξεκινάει καπάκια δεύτερη χαρτογράφηση, και βγάζει ένα ακόμα σχέδιο offset 2 μέτρα προς τα αριστερά οπότε κ πάλι χάνει την μπάλα για το πώς είναι το σπίτι τελικά. Λόγω αυτού παίρνει περίπου 15-20 λεπτά παραπάνω το σκούπισμα στο σύνολο. Στην αρχή θα το κάνει. Μετά στρώνει. Έτσι έκανε και μένα μετά την αναβάθμιση 1
stavrakas92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Billator είπε Παιδιά παρέλαβα χθες. Πιστεύω για τα λεφτά της απλά άψογο καθάρισμα απλά εγώ έχω πρόβλημα με την χαρτογράφηση. "Χάνει" την αίσθηση του χώρου και δεν μπορεί να καταλάβει που είναι πόρτες και τα λοιπά με αποτέλεσμα να χτυπάει αέναα στον τοίχο προσπαθώντας να βρει την πόρτα 😛 Μετά ξεκινάει καπάκια δεύτερη χαρτογράφηση, και βγάζει ένα ακόμα σχέδιο offset 2 μέτρα προς τα αριστερά οπότε κ πάλι χάνει την μπάλα για το πώς είναι το σπίτι τελικά. Λόγω αυτού παίρνει περίπου 15-20 λεπτά παραπάνω το σκούπισμα στο σύνολο. Στην 3η φορα εκανε ικανοποιητική διαδρομή, αλλα θεωρώ οτι θα συνεχισει να βελτιώνεται. 1 1
Billator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε Στην 3η φορα εκανε ικανοποιητική διαδρομή, αλλα θεωρώ οτι θα συνεχισει να βελτιώνεται. Καλά για την διαδρομή τέρμα "χαζό" ο τρόπος που έχει κάνει 2 φορές σ εμένα αλλά είχα διαβάζει ότι βελτιώνεται μετά από 2-3 σκουπίσματα στην ίδια χαρτογράφηση. Απλά θα το ξαναπώ γιατί με ενθουσίασε (γιατί δεν είχα ξανά ρομποτική σκούπα) καθαρίζει πάρα πολύ καλά, κ ανεβαίνει και σε χαλιά με ψηλή τρίχα (2.5cm τα οποία όμως έχουν ρέλι γύρω γύρω άρα δεν μπορεί να κολλήσει) που έχω και τα κάνει και λαμπίκο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Billator
stavrakas92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Billator είπε Καλά για την διαδρομή τέρμα "χαζό" ο τρόπος που έχει κάνει 2 φορές σ εμένα αλλά είχα διαβάζει ότι βελτιώνεται μετά από 2-3 σκουπίσματα στην ίδια χαρτογράφηση. Απλά θα το ξαναπώ γιατί με ενθουσίασε (γιατί δεν είχα ξανά ρομποτική σκούπα) καθαρίζει πάρα πολύ καλά, κ ανεβαίνει και σε χαλιά με ψηλή τρίχα (2.5cm) που έχω και τα κάνει και λαμπίκο. Ισχυει, ακουγα πολυ μετρια σχολια για ρομποτικες σκούπες, αλλα σε μενα που δεν εχω γωνιες περιεργες για να μην μπορει να σκουπίσει + τα επιπλα εχουν αρκετο κενο και χωράει από κάτω, την πρώτη φορα δεν πίστευα ποσο πολυ ειχε γεμισει ο κάδος, σκούπισε καλυτερα απο μενα κατω απο τα επιπλα. 1
totomis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα παιδιά, έχω και εγώ τη συγκεκριμλενη σκούπα. έχει αλλάξει κανείς θέση στη βάση, χωρίς να χρειαστεί να κάνει μετά καινούριο χάρτη; ποια είναι η διαδικασία; ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις