Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, pitzap77 είπε

Είχε κάποιος με τα λάθος tracking numbers καμιά ενημέρωση;

Επικοινωνήστε με το Banggood και θα σας στειλουν σε μειλ το σωστο tracking number , η παραγγελία στο σαιτ δεν ενημερώνεται . Κ εμενα ακομη γερμανια , αν και ειδα σήμερα το έτερο Πορτογαλικό μου ήμισυ εφτασε στη χωρα προορισμού ,ενω εφυγαν την ιδια μερα με το δικο μου , οπότε φαντάζομαι αυριο θα εχουμε άφιξη κ εδω.

Επεξ/σία από Incepted
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μέσα στη συσκευασία έχει δύο πανάκια, ένα "υγρό" κι ένα "στεγνό"...

Το υγρό οκ το χρησιμοποιούμε στο σφουγγάρισμα...

Το στεγνό; Να υποθέσω είναι για σκούπισμα σε χώρο χωρίς χαλιά;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, yellowdeer34 είπε

Μέσα στη συσκευασία έχει δύο πανάκια, ένα "υγρό" κι ένα "στεγνό"...

Το υγρό οκ το χρησιμοποιούμε στο σφουγγάρισμα...

Το στεγνό; Να υποθέσω είναι για σκούπισμα σε χώρο χωρίς χαλιά;

Μαλλον και τα 2 για σφουγγαρισμα , απλα το 1ο χαρηκε που σε ειδε 😆

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, σεταρα μέσα σε λίγα λεπτά και μπήκε σε χρήση. Να είστε σχεδόν από πάνω τη πρώτη φορά που κάνει το mapping, γιατί αν μιλήσει κάπου και διακοπεί η διαδικασία, θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή όλο το mapping. Το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο! Αλλά γενικά κάνει αρκετά καλή δουλειά, προσπαθεί να πάει παντού και σε σπίτι 85τμ πέρασε από τα 48τμ περίπου σε 1 ώρα και κάτι ψιλά. Θέλω να δω δεύτερη φορά αν θα αλλάξει ο χρόνος. 

Λίγο σπαστικό στην εφαρμογή για το πώς χωρίζεις τα δωμάτια, μόνο του τα πήγε χάλια, προσπάθησα να τα χωρίσω εγώ αλλά δε με άφηνε να τραβήξω γραμμές εκεί που ήθελα. Οπότε το κανα στο περίπου. 

Ερωτηση, στο σφουγγάρισμα προφανώς περνάει και πάνω από τα χαλιά ε; Επίσης είναι ο ίδιος χάρτης για σκούπισμα και σφουγγάρισμα; Γιατί σκεφτόμουν να βάλω no go areas στα χαλιά, αλλά δε ξέρω αν γίνεται να χεις 2 χάρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, σεταρα μέσα σε λίγα λεπτά και μπήκε σε χρήση. Να είστε σχεδόν από πάνω τη πρώτη φορά που κάνει το mapping, γιατί αν μιλήσει κάπου και διακοπεί η διαδικασία, θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή όλο το mapping. Το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο! Αλλά γενικά κάνει αρκετά καλή δουλειά, προσπαθεί να πάει παντού και σε σπίτι 85τμ πέρασε από τα 48τμ περίπου σε 1 ώρα και κάτι ψιλά. Θέλω να δω δεύτερη φορά αν θα αλλάξει ο χρόνος. 

Λίγο σπαστικό στην εφαρμογή για το πώς χωρίζεις τα δωμάτια, μόνο του τα πήγε χάλια, προσπάθησα να τα χωρίσω εγώ αλλά δε με άφηνε να τραβήξω γραμμές εκεί που ήθελα. Οπότε το κανα στο περίπου. 

Ερωτηση, στο σφουγγάρισμα προφανώς περνάει και πάνω από τα χαλιά ε; Επίσης είναι ο ίδιος χάρτης για σκούπισμα και σφουγγάρισμα; Γιατί σκεφτόμουν να βάλω no go areas στα χαλιά, αλλά δε ξέρω αν γίνεται να χεις 2 χάρτες.

Εχει no-go zones αλλα οχι no - mop zones , οπότε έιτε δε θ ανεβει καθόλου είτε πρεπει να κανεις πρώτα σκούπισμα παντού και μετα  σφουγγαρισμα βγάζοντας τα χαλια απ εξω . Δεν εχω παραλάβει βεβαια για να πω με σιγουριά αλλα ετσι λεει η κοινη λογικη. 

Επιτρέπει μεχρι 5 χάρτες

Απο μπαταρία πως πηγε σε αυτη τη 1 ωρα και κατι?

Επεξ/σία από Incepted
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Incepted είπε

Τη πρώτη φορά που κόλλησε και έφαγε reset, είχε φάει περίπου 60%. Στο 2ο πέρασμα έφαγε 35% (δηλαδή 95% σύνολο) και γύρισε στη βάση για φόρτιση, και μόλις έφτασε 50% ξαναξεκίνησε και κατέληξε με 25% πάλι στη βάση, άρα πάλι 60% νομίζω πάνω κάτω. Αλλά σε κανένα από τα 2 περάσματα δεν είχε ήδη χάρτη, οπότε θα τη ξαναβάλω αύριο να δω αν θα αλλάξει ο χρόνος και η μπαταρία που θα φάει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Τη πρώτη φορά που κόλλησε και έφαγε reset, είχε φάει περίπου 60%. Στο 2ο πέρασμα έφαγε 35% (δηλαδή 95% σύνολο) και γύρισε στη βάση για φόρτιση, και μόλις έφτασε 50% ξαναξεκίνησε και κατέληξε με 25% πάλι στη βάση, άρα πάλι 60% νομίζω πάνω κάτω. Αλλά σε κανένα από τα 2 περάσματα δεν είχε ήδη χάρτη, οπότε θα τη ξαναβάλω αύριο να δω αν θα αλλάξει ο χρόνος και η μπαταρία που θα φάει.

Καλα ειναι 60% αν ειναι για 70 λεπτα , βεβαια παιζει και ρολο το επιπεδο , ωστόσο λογικά τις επομενες θα ειναι πιο γρηγορο περασμα 1τμ/λεπτο ή κατι τετοιο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Incepted είπε

Εχει no-go zones αλλα οχι no - mop zones , οπότε έιτε δε θ ανεβει καθόλου είτε πρεπει να κανεις πρώτα σκούπισμα παντού και μετα  σφουγγαρισμα βγάζοντας τα χαλια απ εξω . Δεν εχω παραλάβει βεβαια για να πω με σιγουριά αλλα ετσι λεει η κοινη λογικη. 

Επιτρέπει μεχρι 5 χάρτες

Μετά το τελευταίο update (κάνα μήνα τώρα - 4.0.9-0017) μπήκαν no mop zones

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μίλησα σήμερα στο live chat δεν έχει φύγει ακόμα η παραγγελία ,έχουν ξεμείνει και περιμένουν παραλαβή τέλος του μήνα..13/11 ημέρα παραγγελίας

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έφαγα τα νιάτα μου στο πρώτο mapping (έχανε συνέχεια τον χάρτη, δεν τον έσωζε επειδη κάπου κολλούσε ή τέλειωνε η μπαταρία), προτείνω να ενεργοποιήσετε το Vacuum along borders στις ρυθμίσεις για να κάνει το περίγραμμα του σπιτιού πρώτα και μετα να περάσει στο καθάρισμα. Επίσης πρέπει να πάει μόνη της να φορτίσει και να συνεχίσει στο initial mapping. 

Σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά για τα λεφτά της 🙂

• Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα σήμερα, παραγγελία στις 11/11 το πρωί.

Το tracking γενικά αν και με σωστά στοιχεία, έδειξε οτι χθες μπήκε Ελλάδα και σήμερα ήταν Θεσσαλονική προς παράδοση(?) (μένω Κομοτηνή). Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο και μου την έφεραν! 

Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 11:14 ΠΜ, athan είπε

Επειδή και εγώ έφαγα τα νιάτα μου στο πρώτο mapping (έχανε συνέχεια τον χάρτη, δεν τον έσωζε επειδη κάπου κολλούσε ή τέλειωνε η μπαταρία), προτείνω να ενεργοποιήσετε το Vacuum along borders στις ρυθμίσεις για να κάνει το περίγραμμα του σπιτιού πρώτα και μετα να περάσει στο καθάρισμα. Επίσης πρέπει να πάει μόνη της να φορτίσει και να συνεχίσει στο initial mapping. 

Σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά για τα λεφτά της 🙂

Να την απαλαξουμε απο πιθανα εμποδις την πρωτη φορα; 
2) να βαλουμε για σφουγγαρισμα ή μονο σκουπισμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...