calibri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, papoys1 είπε Προσωπικά πιο πιθανό βλέπω να αποκτούμε γήπεδο εμείς οι Παναθηναικοί σε αυτή τη ζωή ή στην επόμενη λέμε τώρα;
MikeKata Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ το μόνο που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι κατάφεραν να κάνουν μεγάλο μάγκα και με πολλά φράγκα τον ΄Ερολ. (άκου λέει από τα 200 δις έφτασε σε χρόνο ντε τε στα 300 δις) και όπως το βλέπω σε 1-2 χρόνια θα σπάσει το 1 τρις. Μόνο μη σκάσει η φούσκα και άντε μετά να μαζέψουν τα ζουμιά. Προσωπικά πιο πιθανό βλέπω να αποκτούμε γήπεδο εμείς οι Παναθηναικοί παρά να πάνε αυτοί στο φεγγάρι. 1. Ο άνθρωπος λέγεται Elon, όχι Erol. 2. Κατάφερε και έφτιαξε επαναχρησιμοποιούμενους πυραύλους για πρώτη φορά στην ιστορία μέσα σε 10 χρόνια ανάπτυξης, με τους οποίους έχει μειώσει ολόκληρες τάξεις μεγέθους το κόστος και λειτουργούν εδώ και 6-7 χρόνια. 3. Κανέναν δεν έκαναν μάγκα. Το 14% μόνο της περιουσίας του Musk οφείλεται στη SpaceX. Το 80% οφείλεται στην Tesla. Κυριολεκτικά είναι μία αναζήτηση μακριά. Να θυμίσω βέβαια ότι ο τύπος ρίσκαρε όλη του την περιουσία σε βαθμό που τα είχε χώσει όλα και στις 2 εταιρείες, οι οποίες πριν εκτοξευθούν, έφθασαν κυριολεκτικά στο όριο της χρεωκοπίας... https://www.businessinsider.com/elon-musk-net-worth-quintupled-2020-explained-charts-tesla-spacex-2020-12 4. Να μην αναφέρουμε το γεγονός πως η SpaceX εδώ και τόσα χρόνια έχει πάρει πολύ λιγότερα χρήματα για τις ίδιες υπηρεσίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό της και παρ'όλα αυτά παραδίδει ό,τι υπόσχεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Boeing που πήρε 4.3 δις για το Starliner και ακόμα κοροϊδεύει τον κόσμο και δεν έχει πετάξει, σε σχέση με τη SpaceX που έλαβε 2.5 δις για την ανάπτυξη και πτήση του Crew Dragon που πετάει από πέρυσι... 3 2
mples Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ελπίζω μετά το φιάσκο της πρώτης φοράς να πατήσει το πόδι ανθρώπου στα αλήθεια στο φεγγάρι 1 1
nvel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τα ίχνη από τα πόδια που δεν περπάτησαν και από τα buggy που δεν οδηγήθηκαν Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από nvel 4
Angelsnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, MDefender είπε Εάν είχε πατήσει η ανθρωπότητα το πόδι της στο φεγγάρι πριν 50 χρόνια τώρα θα πηγαίναμε με πατίνι.Πριν 50 χρόνια τα αμάξια είχαν κάτι τεράστια καρμπιρατέρ και έκαιγαν ότι καίγεται,τώρα είναι ηλεκτροκίνητα,τους μιλάς και τα ξεκλειδώνεις από το smartphone σου όταν τότε δεν είχες τηλέφωνο στο σπίτι αλλά μόνο στο καφενείο. Χίλια παραδείγματα για το πως προχωράει η τεχνολογία τα τελευταία 50 έτη.Μακάρι αυτή τη φορά να είναι αλήθεια και να τα καταφέρουν. Στείλαμε αστροναύτες με αλουμινόχαρτο στη στολή για να σωθούν από την ακτινοβολία.... Δεν πήγαμε πότε ε??? Όλα ψέματα ε? Κόψε το Λιακόπουλο.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Angelsnow 4
RTW4ever Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, nvel είπε τα ίχνη από τα πόδια που δεν περπάτησαν και από τα buggy που δεν οδηγήθηκαν Εμένα τώρα γιατί η κλίμακα δεν μου ταιριάζει; Τα ίχνη που φαίνονται είναι ΠΟΛΥ μεγάλα σε σχέση με το μέγεθος των λοιπών στοιχείων, ενώ η φωτό είναι από ΠΟΛΥ ψηλά για να φαίνονται έτσι τα ίχνη... Απλός προβληματισμός...
nvel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εμένα μια χαρά μου φαίνεται η κλίμακα το buggy έχει μετατρόχιο 1.8m και η βάση του LM είναι 9m Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από nvel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα