peravrexei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω ένα λάπτοπ ASUS και θέλω να εγκαταστήσω ένα άλλο λειτουργικό (linux -upuntu) έφτιαξα το δισκάκι (έκαψα την εικόνα iso) για να μπουτάρει και να κάνει την εγκατάσταση αλλά όταν μπήκα στο μπιος για να επιλέξω να μπουτάρει από το dvd έτσι ώστε να εγκαταστήσει το πρόγραμμα δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή (παραθέτω και μια εικόνα) τι μπορώ να κάνω;
duffyduck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 enable CSM disable fast boot add new boot option --> ???? 1
peravrexei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εμ εδώ είναι δεν μπορώ να επιλέξω enable CSM από το fast boot , πατάω το βελάκι να πάω πιο κάτω και με βγάζει boot option#1 και όταν πάω add new boot option μου βγάζει αυτό που δείχνει η εικόνα Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από peravrexei
TopCLR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Πρώτα απενεργοποίησε το fast boot για να σου δώσει επιλογή να ενεργοποιήσεις το CSM.
peravrexei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, TopCLR είπε Πρώτα απενεργοποίησε το fast boot για να σου δώσει επιλογή να ενεργοποιήσεις το CSM. πρέπει να κάνω επανεκκίνηση; για να ενεργοποιήσω το CSM; γιατί πάλι το ίδιο μου κάνει δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από peravrexei
peravrexei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν μπορώ να κάνω enable CSM με τίποτα δεν με αφήνει να το επιλέξω
peravrexei Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά το πρόβλημα λύθηκε , έπρεπε πρώτα από το security να απενεργοποιήσω μια επιλογή και μετά να κάνω enable CSM και να μπουτάρει . Έπιασα μερικούς αδιάβαστους Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από peravrexei 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα