NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Και αναρωτιόμουν με έναν συνάδελφο εάν χρειάζεται κάποιο άλλο πτυχίο όπως είναι η ΑΣΠΑΙΤΕ αν θέλει κάποιος να πάει καθηγητής σε ΕΠΑΛ ή ΕΠΑΣ. Η αν ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για να ρωτήσω. Σε κάποιο γραφείο όπως το ΚΕΣΥΠ θα μπορούσα; Ευχαριστώ πολύ!
Backpacker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ χρειάζεσαι για να αποκτήσεις παιδαγωγική επάρκεια και να μπεις στον κύριο πίνακα για να έχεις πιθανότητες να δουλέψεις σαν αναπληρωτής.
NikosRocknRolla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Backpacker είπε Το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ χρειάζεσαι για να αποκτήσεις παιδαγωγική επάρκεια και να μπεις στον κύριο πίνακα για να έχεις πιθανότητες να δουλέψεις σαν αναπληρωτής. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα το κοιτάξω 😁
elenipapserres Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Backpacker είπε Το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ χρειάζεσαι για να αποκτήσεις παιδαγωγική επάρκεια και να μπεις στον κύριο πίνακα για να έχεις πιθανότητες να δουλέψεις σαν αναπληρωτής. Eπιτρεψέ μου να σου πω ότι δεν δίνει μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ, παιδαγωγική επάρκεια αλλά και οι σχολές που αποφοιτείς, όχι βέβαια όλες. Σχολή με σχολή διαφέρει. Επίσης παιδαγωγική επάρκεια δίνουν και τα μεταπτυχιακά που έχουν σχέση με την εκπαίδευση. πχ Ειδική αγωγή. Πχ εγώ που είμαι οικονομολόγος βρήκα και ένα καινούριο στο ΕΑΠ που δίνει παιδαγωγική επάρκεια αλλά είναι μόνο για οικονομολόγους
Backpacker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, elenipapserres είπε Eπιτρεψέ μου να σου πω ότι δεν δίνει μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ, παιδαγωγική επάρκεια αλλά και οι σχολές που αποφοιτείς, όχι βέβαια όλες. Σχολή με σχολή διαφέρει. Επίσης παιδαγωγική επάρκεια δίνουν και τα μεταπτυχιακά που έχουν σχέση με την εκπαίδευση. πχ Ειδική αγωγή. Πχ εγώ που είμαι οικονομολόγος βρήκα και ένα καινούριο στο ΕΑΠ που δίνει παιδαγωγική επάρκεια αλλά είναι μόνο για οικονομολόγους Ναι για μηχανικός ρώτησε το παιδί για αυτό του είπα για ΑΣΠΑΙΤΕ. Τώρα για τέτοιες σχολές όπως μηχανικος-ηλεκτρολογος-νοσηλευτης-κοινωνικος λειτουργος κτλπ ενα παιδαγωγικο μεταπτυχιακο είναι ψιλοάχρηστο ουσιαστικά γιατί εκτός της εκπαιδευσης (στην οποια δεν προκειται να διοριστει κατά 99% ποτε μονιμος) δεν μετράει πουθενά και είναι 100% προτιμότερο να κάνει ένα ΜΠΣ που θα έχει συνάφεια με τον βασικό του πτυχίο. Ναι του ΕΑΠ είναι μονο για μερικα κοινωνικοοικονομικά πτυχία. ΥΓ Παιδαγωγικη επάρκεια με το πτυχίο έχουν μονο ελάχιστες καθηγητικές σχολές (μαθηματικο-φυσικοχημικα-φιλολογοι-ιστορικό κτλπ) και τα παιδαγωγικά που προφανώς δεν μας αφορούν σε αυτό το τόπικ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Backpacker
elenipapserres Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Backpacker είπε Ναι για μηχανικός ρώτησε το παιδί για αυτό του είπα για ΑΣΠΑΙΤΕ. Τώρα για τέτοιες σχολές όπως μηχανικος-ηλεκτρολογος-νοσηλευτης-κοινωνικος λειτουργος κτλπ ενα παιδαγωγικο μεταπτυχιακο είναι ψιλοάχρηστο ουσιαστικά γιατί εκτός της εκπαιδευσης (στην οποια δεν προκειται να διοριστει κατά 99% ποτε μονιμος) δεν μετράει πουθενά και είναι 100% προτιμότερο να κάνει ένα ΜΠΣ που θα έχει συνάφεια με τον βασικό του πτυχίο. Ναι του ΕΑΠ είναι μονο για μερικα κοινωνικοοικονομικά πτυχία. ισχυει. Εγω γι αυτο που τελειωσα οικονομικα, εκανα ΜΒΑ το ιδιο και η αδερφη μου που τελειωσε τει Λογιστικης. Δεν αξξιζει να κανεις μαστερ στην εκπαιδευση. απλα να κανεις μια πιστοποιηση να εχεις ανοιχτο το πεδιο γιατι ποτε δεν ξερεις.
elenipapserres Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Backpacker είπε Παιδαγωγικη επάρκεια με το πτυχίο έχουν μονο ελάχιστες καθηγητικές σχολές (μαθηματικο-φυσικοχημικα-φιλολογοι-ιστορικό κτλπ) Οχι πλέον έχουν και οι πληροφορικαριοι και άλλες σχολές . Και εμείς στην ΑΣΟΕΕ είχαμε αλλά δεν το προλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα