Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθηνού προτζεκτορα

giokspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα προτζεκτορα από bangood μέχρι 100€ να βλέπω καμιά ταινία χωρίς τρελές απαιτήσεις. Είμαι αναμεσα σε wanbo x1 και Blitzwolf vp11

Και οι δύο 720p ο πρώτος 300ansi και ο δεύτερος 6000Lumens. Άντε βγάλε άκρη αν και δε νομίζω να μπορείς να δεις σε μη σκοτεινό χώρο. Εναλλακτικά σκεφτόμουν και τον vp 14 που είναι 1080p αλλά δεν ξέρω αν έχει διαφορά καθώς και τον πολύ φθηνότερο vp12 αλλά 480p native ανάλυση και upscaling 1080p και ίδια μεγέθυνση..  Εχει κανείς καμμιά πρόταση μέχρι 100€ ? Επίσης τι παίζει με τελωνείο? Είναι προτιμότερη αγορά από Πολωνία?

Διαβάζοντας πάντως αυτό το review μάλλον κλίνω προς τον wandoo x1

Επεξ/σία από giokspy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά εφόσον δεν πήρα απάντηση παρηγγξλα τον wandoo x1. Βλέποντας συγκριτικά με Blitzwolf vp8 φαίνεται να ειναι καλύτερος σε χαμηλό φωτισμό και κάτω από τις 100 ιντσες σε αντίθεση με τον vp8 αλλά και τον vp11 που είναι πιο φωτεινο8 και με εντονότερο κοντραστ. Ίσως ο vp11 υπερέχει σε κάποια σημεία αλλά συγκριτικό που είδα με τον vp8 ο δεύτερος μου φάνηκε καλύτερος και πιο ευκρινείς. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιον από τους vp8 11 12 ας γράψει εντυπώσεις. 

εχω εναν μικρό blitzwolf, αγορα του 50αρικου απο banggood. Ηταν η "μυηση" μου στα projectorακια. Αποψη μου, καλυτερα που πηρες τον wanbo γιατι παιζει ολοι οι φθηνοι προτζεκτορες της blitzwolf να πασχουν απο το ιδιο θεμα: δεν ειναι αεροστεγη και μπαινει σκονη εσωτερικά και κάθεται πανω στον φακο και φαινεται σαν στιγμα στην εικονα που βλεπεις.  Κατα τα αλλα, σε αυτο το επιπεδο τιμης που κοιτας, στην φωτεινοτητα ειναι ολοι λιγο πανω-κατω τα ιδια. σε σκοτεινο δωματιο ειναι ολοι ικανοποιητικοι. τα εξτραδακια, και ειδικα το να ρυθμιζεις το καδρο  οταν εισαι υπο γωνια κ οχι ακριβως ευθεια, ειναι που στην ουσια θα κανουν την διαφορα στην πραγματικη χρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν τον φθηνό vp11 με 44€ έτσι κι αλλιώς θέλω να δω πως θα είναι αν βολεύει η καμμιά παιδική ταινία με τα παιδιά. Η σύγκριση με την 14 ετών πάλι Philips tv θα είναι μάλλον προς τη μεριά του προτζεκτορα άλλωστε έχει και μικρότερη κατανάλωση. Προβληματίζομαι.με την οθόνη και μάλλον βολεύει ένα πανί από bangood η Ali express γύρω στα 15-20€ οι 100 ιντσες δε νομίζω να χρειάζεται παραπάνω. Αν γίνει σε μορφή κάδρου και κρεμιέται στον τοίχο στο ύψος που θέλω θα είναι μια χαρά. Για αρχή σε μπεζ ανάγλυφο τοίχο που διορθώνει και τα ψυχρά χρώματα του wando. Τώρα δεν περιμένω διωρθωση keystone χωρίς θόλωμα η να βλέπω με αναμενο φως σε αυτή τη τιμή. Αν παίζει αξιοπρεπώς στις 80-100 ( υπολογίζω στα 2-2.5 μέτρα) ιντσες θα είναι μια χαρα

Επεξ/σία από giokspy

10 λεπτά πριν, giokspy είπε

Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν τον φθηνό vp11 με 44€ έτσι κι αλλιώς θέλω να δω πως θα είναι αν βολεύει η καμμιά παιδική ταινία με τα παιδιά. Η σύγκριση με την 14 ετών πάλι Philips tv θα είναι μάλλον προς τη μεριά του προτζεκτορα άλλωστε έχει και μικρότερη κατανάλωση. Προβληματίζομαι.με την οθόνη και μάλλον βολεύει ένα πανί από bangood η Ali express γύρω στα 15-20€ οι 100 ιντσες δε νομίζω να χρειάζεται παραπάνω. Αν γίνει σε μορφή κάδρου και κρεμιέται στον τοίχο στο ύψος που θέλω θα είναι μια χαρά. Για αρχή σε μπεζ ανάγλυφο τοίχο που διορθώνει και τα ψυχρά χρώματα του wando. Τώρα δεν περιμένω διωρθωση keystone χωρίς θόλωμα η να βλέπω με αναμενο φως σε αυτή τη τιμή. Αν παίζει αξιοπρεπώς στις 80-100 ( υπολογίζω στα 2-2.5 μέτρα) ιντσες θα είναι μια χαρα

Σκετο πανι, οπως το πηρα, δεν το χρησιμοποιησα πουθενα. Προτιμοτερο να το ριξεις σε λευκο τοιχο παρα να παιδευεσαι με πανι που πρεπει να κρεμασεις. Προτιμοτερο ενα κλασσικο πανι σε πλαισιο που το μαζευεις κ απλα μια βαση να το κρεμας στον τοιχο σου, σαν αυτο, παρα ενα σκετο πανι που θα πρεπει να κρεμασεις στον τοιχο σαν αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...