Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.  Θα ήθελα να αναβαθμίσω το desktop💻  μου και χρειάζομαι τις συμβουλές - βοήθεια σας.

Ενδιαφέρομαι για επεξεργάσια video editing (adobe premiere🎞️) και εικόνας (Photoshop📸).Oπως επίσης να παίζω παιχνίδια 🕹️ με απαιτήσεις.

Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον επεξεργαστή, μητρική, κάρτες μνήμης & γραφικών θα με βοηθούσατε πολύ καθότι οι γνώσεις μου στο αντικείμενο είναι περιορισμένες.🙈

Το budget κυμαίνεται περίπου στα 1000$ (εκτός κάρτας γραφικών.)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.🙏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, panagakis01 είπε

Μία παλιά ASUS GTX 970 STRIX DIRECT C II 4g

Αυτή η ''παλιά'' GTX 970, είναι αντίστοιχων επιδόσεων με μία GTX 1650 του 350ευρου. Οπότε υπολογίστε για RTX 3060 τουλάχιστον αν έχετε μεγάλες απαιτήσεις στο gaming, αλλιώς η 970 είναι ικανοποιητική για Cyberpunk 2077.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Kavatza, πιθανή πρόταση στο όριο του budget

kavatza.PNG.f0bb2f84900a04d63bd6d4a98fa01c4b.PNG

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Τροφοδοτικό έχω ήδη καλό(1000w) και κουτί. Θα ήθελα  καλύτερη μητρική και μνήμες(cas latency χαμηλή?) για να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο bottleneck και να έχει αντοχή σε βάθος χρόνου. Αυτά έχω διαβάσει...

3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτή η ''παλιά'' GTX 970, είναι αντίστοιχων επιδόσεων με μία GTX 1650 του 350ευρου. Οπότε υπολογίστε για RTX 3060 τουλάχιστον αν έχετε μεγάλες απαιτήσεις στο gaming, αλλιώς η 970 είναι ικανοποιητική για Cyberpunk 2077.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές!Αν μπορείτε να προτείνετε και κάτι σε επεξεργαστή ,μητρική και μνήμες μην διστάσετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panagakis01 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Τροφοδοτικό έχω ήδη καλό(1000w) και κουτί. Θα ήθελα  καλύτερη μητρική και μνήμες(cas latency χαμηλή?) για να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο bottleneck και να έχει αντοχή σε βάθος χρόνου. Αυτά έχω διαβάσει...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές!Αν μπορείτε να προτείνετε και κάτι σε επεξεργαστή ,μητρική και μνήμες μην διστάσετε...

Σε καμία περίπτωση δεν τρώει κάπου μπουκάλι το παραπάνω.

Οι μνήμες παίρνει να πας και λίγο παραπάνω σε συχνότητα με το ίδιο latency, απο εκεί και πάνω δεν αξίζει σε αναλογία χρημάτων/επιδόσεων.

Εξαντλώντας λοιπόν το budget σε cpu/mobo/ram

https://www.skroutz.gr/s/25636603/AMD-Ryzen-9-5900X-3-7GHz-Επεξεργαστής-12-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html

https://www.skroutz.gr/s/20070756/G-Skill-Trident-Z-Neo-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-F4-3600C16D-32GTZNC.html

Για μητρική δεν ξέρω τι θες να κοιτάξεις... και η πρώτη που σου έβαλα πολύ καλή είναι... μετά

https://www.skroutz.gr/s/26370713/Gigabyte-B550-Aorus-Pro-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html

ή

x570... ανάλογα τι θα μείνει από το budget

Για κάρτα..οτι βρεις...δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Ανάλογα πόσα θα διαθέσεις και ανάλογα την εποχή θα βρεις οτι καλύτερο μπορείς.

Επεξ/σία από nickol-us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...