Προς το περιεχόμενο

BattleField 2042 [Xbox Series S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, The__Blade είπε

με το eaplay πότε παίζουμε κάνουμε download;

EDIT αφήνει αλλά είναι κάπως μπέρδεμα με τις όλες εκδόσεις να βρεις αυτή που δίνει EA trial

Με το EA play δεν γνωρίζω τι παίζει... Πάντως φιλαράκι μου που έχει XBSX και Game Pass Ultimate, με αγορασμένη την Standard έκδοση μέσω MS store, έχει διαθέσιμο το 10ωρο trial, αλλά μέχρι εκεί.

Υπομονή μάγκες μέχρι την Παρασκευή. Σκεφτόμουν να αγοράσω την Gold έκδοση (~100 €) για να παίξω από τις 12 του μήνα, αλλά προτίμησα να κρατήσω το 35αρι και να πάω σε retail έκδοση ~(65 ευρώ).

Επεξ/σία από AnimaTronic
Δημοσ.

Δυστυχώς, αφού το έπαιξα και άλλο στο ps5 τα σχολιά μου δεν διαφέρουν από το κράξιμο που γενικά υπάρχει στο ιντερνετ. 

Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλά προβλήματα το κυριότερο όμως πρόβλημα είναι ότι δεν σε πείθει ότι αξίζει...πως να το πω...όταν κάποτε έβαζες BF3 h 4 στο launch και είχες θέματα με bugs servers network κτλ έβριζες που δεν έπαιζε σωστά γιατί σου στερούσε από το παιχνίδι....αυτό που βιώνω στο ps5 είναι ένα μέτριο προς καλό αποτέλεσμα τεχνικά, δεν είναι τα bugs το πρόβλημα, είναι το ίδιο το παιχνίδι, ανούσιο. Οκ δεν υπάρχει και voice chat αλλά δεν βλέπω κάποια ομαδικότητα, οργάνωση, πίστες και modes. Rush στο portal μέτρια πράγματα....θα μου πεις μπορώ να προτείνω σε κάποιον να μην το αγοράσει; Δύσκολο, ο ίδιος θα στοιχημάτιζα ότι έτσι θα ήταν και το πήρα πρώτος.

Απλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εμπειρία είναι θετική. Θα παίξω ξανά το βράδυ; Ναι, αλλά όχι επειδή το γουστάρω, αλλά επειδή προσπαθώ να βρω λόγους να το γουστάρω....fun factor μέτριο με λίγα λόγια. Α στο ps5 θέλουν αλλαγή τα control settings μην μπείτε με τα ντιφόλτ, αλλαξτε τις ρυθμίσεις για πιο άμεσο χειρισμό, δεν εννοώ μόνο το speed sensitivity, ευτυχώς δίνει πολλές επιλογές στον χειρισμό και χωράει βελτίωση. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι αλλάξανε αλλά αρχίζω κ το συνηθίζω στο ps5. Το launch patch έκανε την ζωή λίγο καλύτερη τουλάχιστον παίζω άνετα στο τεχνικό κομμάτι. Ασφαλώς χωρις voice chat χώρις scoreboard είναι λίγο βλαμμένο το παιχνίδι αλλά πάντα στην αρχή έτσι ήταν. Παραμένει μονόδρομος για fps αλλά θέλει διόρθωση. Happy gaming, δεν θα ξεχάσω την ξενερα του early launch εχε χάρη που είχα να ανοίξω το ps5 μήνες περιμένοντας. 

Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 2:56 ΜΜ, ifrit21 είπε

Δεν ξέρω τι αλλάξανε αλλά αρχίζω κ το συνηθίζω στο ps5. Το launch patch έκανε την ζωή λίγο καλύτερη τουλάχιστον παίζω άνετα στο τεχνικό κομμάτι. Ασφαλώς χωρις voice chat χώρις scoreboard είναι λίγο βλαμμένο το παιχνίδι αλλά πάντα στην αρχή έτσι ήταν. Παραμένει μονόδρομος για fps αλλά θέλει διόρθωση. Happy gaming, δεν θα ξεχάσω την ξενερα του early launch εχε χάρη που είχα να ανοίξω το ps5 μήνες περιμένοντας. 

Αδερφέ να σε ρωτήσω: παίζω κι εγώ σε PS5. Παρατηρώ συχνά frame drops, αλλά το βασικότερο είναι οτι σου δίνει την αίσθηση οτι έχει input lag. Καμία σχέση με το BF V που η απόκριση είναι άμεση. Παρατηρείς κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AnimaTronic είπε

Αδερφέ να σε ρωτήσω: παίζω κι εγώ σε PS5. Παρατηρώ συχνά frame drops, αλλά το βασικότερο είναι οτι σου δίνει την αίσθηση οτι έχει input lag. Καμία σχέση με το BF V που η απόκριση είναι άμεση. Παρατηρείς κάτι τέτοιο?

Καλή ερώτηση....γενικά στο search επιλέγω να μπω με καλό σήμα σε server αλλά ποτέ δεν είναι τέρμα, δλδ στη καλύτερη να λείπει μία μπάρα. Από εκεί και πέρα, η απόκριση όντως είναι κακή δλδ συχνά σημαδέυω "ένα μέτρο" μπροστά όταν πυροβολώ έναν παίκτη που κινείται στον οριζόντιο άξονα αν αυτό εννοείς σαν input lag. Νιώθω ότι φταίνει λίγο τα όπλα (σαν να λέμε ταχύτητα σφαίρας) αλλά πρακτικά είναι lag και ναι έχω κάμποσο. Είναι αυτό deal braker? Όχι παίζω καλά γενικά μιλώντας, απλά δεν παίζω με χαρά με ενθουσιασμό, its a chore ένα πράγμα νιώθοντας ότι πρέπει να αντέξω μέχρι να ξεκλειδώσω ένα καλύτερο όπλο να μου κάνει την ζωή πιο αποτελεσματική....θα φτιαχτεί το input lag/ping/network speed ktl? πιστευω ναι γιατί κανένα launch δεν ήταν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα....είναι ένα ου α ου παιχνίδι; όχι είναι ένα μέτριο παιχνίδι fps χωρίς χαρακτήρα και κυρίως χωρίς καμία βελτίωση από τα προηγούμενα...ίσα ίσα με το beta testing μέχρι να το φτιάξουν το 2022 είμαστε και βλάκες που τους πληρώνουμε πριν πέσει η τιμή.....

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο,τι λες, το παρατηρώ κι εγώ.

Κι εγώ θεωρώ ότι θα διορθωθούν όλα αυτά. Σήμερα δίνουν το update 2 και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Battlefield χωρίς προβλήματα στο launch δε θα ήταν Battlefield χαχαχα.

Αυτό που εννοώ με την ερώτηση μου είναι ότι ο παίκτης κινείται λες και είναι πάνω σε βάρκα... Το stick στο controller δεν έχει άμεση απόκριση και όταν κινείσαι, νιώθεις μια αστάθεια...

Τεσπά αναμένουμε τις διορθώσεις ώστε να το ευχαριστηθούμε.

Δημοσ.

Οταν ζητάς 70€ για ένα game το οποιο δεν εχει single player και είναι μονο για online και το online εχει προβλήματα δεν το βγάζεις. Για το συγκεκριμενο η αξία του ειναι 10€ και πολλα λέω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...