Προς το περιεχόμενο

BattleField 2042 [Xbox Series S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως να αλλάξεις το όνομα του thread σε "Battlefield 2042 PS/XBOX" ή να δημιουργηθεί ένα thread όπως αυτό που υπάρχει στο PC gaming, ώστε να έχουμε και για τις κονσόλες το αντίστοιχο?

Αναμένουμε εντυπώσεις!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε

Μήπως να αλλάξεις το όνομα του thread σε "Battlefield 2042 PS/XBOX" ή να δημιουργηθεί ένα thread όπως αυτό που υπάρχει στο PC gaming, ώστε να έχουμε και για τις κονσόλες το αντίστοιχο?

Αναμένουμε εντυπώσεις!

Τόσο γενικό λες ή θα αδικεί τις next-gen κονσόλες;

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αύριο ανοίγει η early access

A δηλαδή ενώ θα έχει γίνει install, δεν θα μπορώ να το παίξω μέχρι αύριο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

A δηλαδή ενώ θα έχει γίνει install, δεν θα μπορώ να το παίξω μέχρι αύριο;

Τελικά από ότι φαίνεται οι κονσολάδες μπαίνουν από σήμερα τα μεσάνυχτα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

το έπαιξα ένα δίωρο χτες στο ps5.

Χρόνια εμπειρίας σε fps από COD4.

Δεν με ενθουσίασε, δυστυχώς θέλει χρόνο μέχρι να λύσουν διάφορα θεματάκια. Απρόβλεπτο; Όχι για το gaming industry. Απλά σου ρίχνει μία σφαλιάρα ενώ περιμένεις σαν μικρό παιδάκι να κάνεις log in for the first time.

Δεν είχα καλό ping δεν βρήκα server της προκοπής όμως είναι playable. Το portal μου άρεσε είναι και το nostalgia effect.

Σε σύγκριση με το νέο cod, είναι μονόδρομος το BF το βράδυ ξανά. Α, αισθανόμουν μόνος σε διάφορα σημεία του χάρτη αυτό με ενόχλησε λίγο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ifrit21 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

το έπαιξα ένα δίωρο χτες στο ps5.

Χρόνια εμπειρίας σε fps από COD4.

Δεν με ενθουσίασε, δυστυχώς θέλει χρόνο μέχρι να λύσουν διάφορα θεματάκια. Απρόβλεπτο; Όχι για το gaming industry. Απλά σου ρίχνει μία σφαλιάρα ενώ περιμένεις σαν μικρό παιδάκι να κάνεις log in for the first time.

Δεν είχα καλό ping δεν βρήκα server της προκοπής όμως είναι playable. Το portal μου άρεσε είναι και το nostalgia effect.

Σε σύγκριση με το νέο cod, είναι μονόδρομος το BF το βράδυ ξανά. Α, αισθανόμουν μόνος σε διάφορα σημεία του χάρτη αυτό με ενόχλησε λίγο.

σε σχέση με το beta είχε καμμιά βελτίωση;

29 λεπτά πριν, rapidrag είπε

φαντάζομαι από σήμερα παίζουν αυτοί που το αγόρασαν από το store και δωρεάν μέσω game pass θα ναι από 19/11?

σε pc με αφήνει να το κατεβάσω από τώρα στην κονσόλα όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν έχω καταλάβει.

Εμείς οι κονσολάδες που το έχουμε αγοράσει από ποια μέρα και μετά μπορούμε να το παίξουμε;

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Τελικά δεν έχω καταλάβει.

Εμείς οι κονσολάδες που το έχουμε αγοράσει από ποια μέρα και μετά μπορούμε να το παίξουμε;

Αν έχεις αγοράσει κάποια από τις εκδόσεις Gold/Ultimate, παίζεις από σήμερα. Αν έχεις αγοράσει την έκδοση Standard, παίζεις την επόμενη Παρασκευή.

• Sad 1
Δημοσ.

Σήμερα στο ps5 δεν με άφησε να παίξω τίποτα άλλο πέρα από portal. Έβγαζε ένα error στα 2042 modes. Έπαιξα κάνα δίωρο portal δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα ρε γαμωτο....ακόμα δεν είχε αρκετούς servers, το ping μου μέτριο, κ ανάθεμα με τα όπλα κ τα perks....OK at the field it is plain same battlefield as always δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό η ουαου, ήθελα πολύ να το κλείσω κ να θέλω να το ξανά βάλω άλλα δεν μου έχει κάνει κλικ...γενικά μιλώντας μετά από αυτές τις πρώτες ώρες θα έλεγα σε κάποιον να περιμένει κανενα patch πάρα να βιαστεί....εγώ το πήρα early γιατί μήνες τώρα το ps5 κάθεται κ είμαι fpsακιας αλλά...μιεχ..α δεν έχει voice chat αλλά θα έρθει αυτό είπε η dice σε ξενερώνει κ αυτό λίγο χωριά τα bots που είναι ντιπ για ντιπ χαζά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2021 στις 10:13 ΜΜ, AnimaTronic είπε

Αν έχεις αγοράσει κάποια από τις εκδόσεις Gold/Ultimate, παίζεις από σήμερα. Αν έχεις αγοράσει την έκδοση Standard, παίζεις την επόμενη Παρασκευή.

με το eaplay πότε παίζουμε κάνουμε download;

EDIT αφήνει αλλά είναι κάπως μπέρδεμα με τις όλες εκδόσεις να βρεις αυτή που δίνει EA trial

Επεξ/σία από The__Blade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...