Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, μένω με την μητέρα μου σε ενοίκιο (χωρίς συμβόλαιο) και εδώ και 3 χρόνια προσπαθω να ξεπληρωσω ένα λογαριασμό που μου είχε έρθει 800 ευρώ για κάποιους λόγους λογικούς θεωρητικά.

Ή ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη.

Είχα πάει λοιπόν στην ΔΕΗ τότε και είχα ρωτήσει για διακανονισμό και αν θυμάμαι καλά μου είχε πει εκεί μια ευγενέστατη κυρία ότι πρέπει να έρθει ο ιδιοκτήτης εδώ και να μπει σε αυτή την διαδικασία, επίσης νομίζω είχε και κάποια έξτρα κόστοι αν έκανα ρύθμιση;; δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Ωστόσο μου λέει η ίδια, βάζε κάθε μήνα ένα έξτρα 50αρι εσύ αο μόνος σου και θα φύγει το χρεως χωρίς να μπεις σε διαδικασίες.

Την άκουσα τότε και το προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω πολλών προβλημάτων και υγείας και προσωπικών.

Έτσι δεν μπορούσα να βάζω έξτρα χρήματα και πλήρωνα μόνο τον λογαριασμό του κάθε μηνός.

Όμως τον τελευταίο καιρό για εμένα χειροτερευσαν και άλλο τα δεδομένα μου και δεν μπορούσα να βάζω καθόλου χρήματα και εδώ και 5 μήνες βάζω μόνο ένα 30αρι σε κάθε λογαριασμό.

Τον λογαριασμό τον είχα φτάσει 200 αλλά ξανά ανέβηκε λόγω που δεν μπορούσα.

Και έτσι μου το εκοψαν σήμερα, Αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η απανασυνδεση του ρεύματος; αν πάω αύριο με τον ιδιοκτήτη να κάνω διακανονισμό;

Επεξ/σία από Feor
Δημοσ.

2-3 ημέρες, αφού πληρώσεις και το υπόλοιπο αλλά και το τέλος επανασύνδεσης. Δεν γνωρίζω αν γίνεται διακανονισμός αν έχει προηγηθεί διακοπή.

Δημοσ.

Πρεπει να πληρωθεί προκαταβολή για να ενεργοποιηθεί ο διακανονισμός.Δεν σε κάλεσαν απο εισπρακτική;Μεσολαβούν και αυτοί για διακανονισμό,έτσι το έκανα εγώ.Πρωί πρωί θα πάτε μπας και στο συνδέσουν αυθημερόν. Αλλά λενε μέσα σε 48ωρες απο την στιγμή που έχει την εντολή ο ΔΕΔΗΕ.ΣοΚου εκτός.

Επίσης ανεβάζουν την εγγύηση σε τουλάχιστον 130€ ,αυτά μπαίνουν στον πρώτο λογαριασμό.Επίσης για να μην χαθεί πρέπει να πληρώνεις και την δόση και τον τρέχοντα λογαριασμό.Οτι δεν πληρωθεί στην ωρα τους ακυρώνει τον διακανονισμό.

2 λεπτά πριν, Narayan είπε

2-3 ημέρες, αφού πληρώσεις και το υπόλοιπο αλλά και το τέλος επανασύνδεσης. Δεν γνωρίζω αν γίνεται διακανονισμός αν έχει προηγηθεί διακοπή.

Γίνεται,το έχω κάνει .

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Feor είπε

Καλησπέρα σας, μένω με την μητέρα μου σε ενοίκιο (χωρίς συμβόλαιο) και εδώ και 3 χρόνια προσπαθω να ξεπληρωσω ένα λογαριασμό που μου είχε έρθει 800 ευρώ για κάποιους λόγους λογικούς θεωρητικά.

Είχα πάει λοιπόν στην ΔΕΗ τότε και είχα ρωτήσει για διακανονισμό και αν θυμάμαι καλά μου είχε πει εκεί μια ευγενέστατη κυρία ότι πρέπει να έρθει ο ιδιοκτήτης εδώ και να μπει σε αυτή την διαδικασία, επίσης νομίζω είχε και κάποια έξτρα κόστοι αν έκανα ρύθμιση;; δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Ωστόσο μου λέει η ίδια, βάζε κάθε μήνα ένα έξτρα 50αρι εσύ αο μόνος σου και θα φύγει το χρεως χωρίς να μπεις σε διαδικασίες.

Την άκουσα τότε και το προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω πολλών προβλημάτων και υγείας και προσωπικών.

Έτσι δεν μπορούσα να βάζω έξτρα χρήματα και πλήρωνα μόνο τον λογαριασμό του κάθε μηνός.

Όμως τον τελευταίο καιρό για εμένα χειροτερευσαν και άλλο τα δεδομένα μου και δεν μπορούσα να βάζω καθόλου χρήματα και εδώ και 5 μήνες βάζω μόνο ένα 30αρι σε κάθε λογαριασμό.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η απανασυνδεση του ρεύματος; αν πάω αύριο με τον ιδιοκτήτη να κάνω διακανονισμό;

Πληρώνοντας ένα 50αρι τον μήνα, δεν φεύγει κανένα χρέος, απλά μειώνει την πιθανότητα να σου κάνουν διακοπή. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Feor είπε

Καλησπέρα.. Θα πας με τον ιδιοκτήτη και θα ζητήσεις διακανονισμό.. Αλλά μπορεί και να γίνει από το τηλέφωνο.. Αν ξέρεις τα στοιχεία του απο την ΔΕΗ που θα σε ρωτήσουν.. Αν κανεις αυτα εντός της ημέρας πολυ πιθανον να συνδεθείς αν υπάρχει προσβαση στην παροχη σου από τον τεχνικό.. Αλλά θα σου ζητήσουν μια προκαταβολη 80-100 ευρώ.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Feor είπε

μένω με την μητέρα μου σε ενοίκιο (χωρίς συμβόλαιο) και εδώ και 3 χρόνια

λάθος και των δυο Εσύ χάνεις τυχών επιδόματα, αυτός άμα θέλεις φεύγεις και του αφήνεις το φέσι και εμείς οι μπιπ πληρώνουμε φόρους για άλλους

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω απ το τηλ αύριο πρωί πρωί που είπε ο φίλος αλλιώς θα πάρω τον ιδιοκτήτη και θα πάμε από εκεί να κάνουμε διακανονισμό, τώρα το πως θα πληρώνω διακανονισμό και τρέχοντα λογαριασμό κάντε προσευχή.. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Feor είπε

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω απ το τηλ αύριο πρωί πρωί που είπε ο φίλος αλλιώς θα πάρω τον ιδιοκτήτη και θα πάμε από εκεί να κάνουμε διακανονισμό, τώρα το πως θα πληρώνω διακανονισμό και τρέχοντα λογαριασμό κάντε προσευχή.. Ευχαριστώ και πάλι.

Τηλ 800900100..

https://www.dei.gr/el/epikoinwniste-mazi-mas/oikiakoi-pelates/logariasmoi/tilefwna-epikoinwnias

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ekptwsi-5-kai-evnoikis-rythmisis-ton-ofeilon

Δημοσ.

2112110770, λογιζεται σαν κληση σε σταθερο, για οποιον εχει απεριοριστα σταθερα ειτε απο σταθερο ειτε απο κινητο.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...