Beorn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Εως ~150 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Αδιαφορο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Αδιαφορο 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια 5) Μέγεθος οθόνης; Κανονικα εως 6.5", αλλα οσο μικροτερη η συσκευη τοσο το καλυτερο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; οχι ιδιαιτερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. Oχι Huwaei λογω εφαρμογων δουλειας απο Play Store 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Απλη καθημερινη χρηση. (Viber/Messenger/ Teams/Skype, και αρκετες authenticator εφαρμογες λογω δουλειας) Κυριο μελημα μου το μεγεθος, εχω ενα Xiaomi 4X σχεδον 4 χρονια και δεν το αλλαζω γιατι δεν βρισκω κατι μικροτερο απο 16cm μηκους Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από Beorn
GATE123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/30048460/Realme-C21-4GB-64GB-Cross-Black.html 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.
Beorn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Καλο μοιαζει στα reviews. Αξιζει λετε να περιμενω μεχρι black friday μηπως εμφανιστει καποια καλη προσφορα?
ds12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν βιάζεσαι θα έλεγα να περιμένεις μέχρι το black friday. Και εγώ περιμένω μέχρι τότε μήπως πετύχω καμιά καλή προσφορά. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από ds12 1
GATE123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Beorn είπε Καλο μοιαζει στα reviews. Αξιζει λετε να περιμενω μεχρι black friday μηπως εμφανιστει καποια καλη προσφορα? Περίμενε αλλά δεν θα έχουν όλα προσφορά ,αλλά περιορισμένα. Λογικά τα παλιά ή αυτά για ξεστοκάρισμα. 1
ds12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αν δεν πήρες ακόμη κινητό οι προσφορές για την Black Friday στον Κωτσόβολο ξεκινούν από αύριο στις 20:00. https://www.kotsovolos.gr/black-friday
kp1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, giannisp90 είπε τελικα βρηκες κατι?εψαχνα και εγω κατι σε αυτη την τιμη για συγγενικο προσωπο αλλα η μονη προσφορα που εμφανιστηκε ηταν το one plus nord στα 99 ευρω που δεν προλαβα (βεβαια το εβαλε ενας στις αγγελιες σφραγισμενο 160 🤐 αλλα ασχετο) Γιατι δεν κοιτάς το TCL 20se στα 109€ που παίζει που είναι παρόμοιο με το OnePlus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα