Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρύβουν τα dislike και τα αντικαθιστούν με ακόμα περισσότερες διαφημίσεις. Σε λίγο θα είναι AdTube το σωστό του όνομα..

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

😅

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ούτε το ινσόμνια έχει dislike πάντως 😅

Δεν βολεύει το σύστημα..... Κάτι μας κρύβουν. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Περισσότερο κακό θα κανει παρά καλο..θα μπορούνε να κρύβονται διαφημίσεις/προωθήσεις άκρως κακού περιεχομένου απο χαζό-influencer πίσω απο βίντεο χωρις dislike,κάτω απο το μανδύα του «το κάναμε για τους haters»….

Ήδη στα κανάλια της MARVEL,STAR WARS τρίβουν τα χέρια τους , που οι χρόνιοι fans τους είχανε βυθίσει στο dislike.….αλλα οοοοοχι,πρόκειται για τοξικούς haters..

Θα προωθουνται δικά τους συμφέροντα και απόψεις μονο,χωρις να υπαρχει ούτε καν αντίλογος..

Δείτε τα τελευταία reviews πχ του DUNE απο άτομα που σχολιάζουν χωρις να έχουν δει τη ταινία (lol) 

Ας πάει κάποιος που δε ξέρει να φτιάξει pc ακολουθώντας το guide του Verge(loooool)

Θελω να δω όλο αυτο το πράγμα που θα καταλήξει….

• Like 1
Δημοσ.

Να πληρώσει για την υπηρεσία το κάθε κανάλι, όπως πληρώνει για ψεύτικα like ως μερος της "διαφήμισης"...... Πχ στο play store βλέπεις εφαρμογές που βγήκαν εχθές με 4μυρια like Και είναι προωθούμενη... 

Καιρό τώρα αναρωτιέμαι (με τις πολιτικές τους) πως δεν έχει ανατείλει άλλο σύστημα και να του τριξει λίγο την "καρέκλα" .....(πχ το videoman) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ούτε το ινσόμνια έχει dislike πάντως 😅

Έχει όμως

2097478099_YouTubedislikes-2--Insomnia_gr.png.05436dcba7244b6965a0eb8f0121a361.png

Επεξ/σία από AtiX
  • Confused 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Καλά έτσι και αλλιώς το youtube σιγά σιγά θα το γυρίσει στο να πληρώνεις κανονικά συνδρομή. Θα περιορίσουν τόσο πολύ τα θετικά της δωρεάν έκδοσης ώστε να ωθήσουν τον κόσμο να πάρει συνδρομή.

Πάντως μια καλή λύση για αυτό το μέτρο είναι όλοι να αρχίζουν να σχολιάζουν από κάτω και να γράφουν dislike, οπότε εκεί που απλώς θα έβλεπες μια μπάρα που έδειχνε 600 dislikes τώρα θα χεις 600 σχόλια που θα γράφουν dislike 🤣

Ή απλά ένα σχόλιο dislike και όσοι συμφωνούν να πατάνε like στο σχόλιο οπότε θα ξέρεις πόσοι έχουν κάνει dislike....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν κριβει τον αριθμο τοτε γιατι υπαρχει ποιο το οφελος;

Γιατί αν έχεις premium account τα βλέπεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GlBodhi είπε

Τέλος στην ελευθερία λόγου δηλαδή ! Ζήτω οι ευαισθητούληδες και οι άνθρωποι με ροζ μαλλί ! 👏👏

😥 Όταν νομίζεις πως ελευθερία λόγου είναι το dislike button και απειλείσαι από ανθρώπους με ροζ μαλλί!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papercuts είπε

καποιο browser extension θα βγει, δεν παιζει να το αφησουν ετσι.

Δεν γίνονται αυτά. Εκτός αν χακάρουν τους servers της Google lol.

Αν δεν τα στέλνουν οι servers της στο μη premium account σου δεν μπορούν να εμφανιστούν μαγικά με κάποιο extension.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, johnbond είπε

Τα dislikes ήταν ένας καλός τρόπος να ξέρεις αν ένα βίντεο πχ tutorrial λέει βλακείες. Πάει και αυτό....

Δεν ξέρω γιατί η άποψή σου έχει πάρει 89 (!!!!) likes μέχρι την ώρα που γράφω. 

Χωρίς ΠΡΟΦΑΝΩΣ να έχω κάτι με την άποψή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα Likes και τα Dislikes είναι το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του internet, και έχουν (κατά την άποψή μου) την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη για την ΟΛΙΚΗ αποχαύνωση της (κάθε) νέας γενιάς, η οποία μεγαλώνει με εξωφρενικά χαμηλά επίπεδα κριτικής σκέψης, ακριβώς επειδή έχει γίνει το απόλυτο brainwash μέσω social media. 

Πάρε λίγο χρόνο, εσύ και οι υπόλοιποι 89 (που είμαι σίγουρος θα είναι πλέον 3ψήφιο νούμερο), και σκεφτείτε λίγο τί ακριβώς έγραψες...

Από που και ως FUCKING ΠΟΥ, εξαρτάται η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ενός tutorial από τις κριτικές των likes/dislikes? Προσωπικά, στην εταιρεία μας έχουμε πελάτες που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για κριτικές, likes, dislikes κλπ. Αλλά ας μην επεκταθώ, τσάμπα θα τα γράψω. Η λέξη "κατευθυνόμενο" είναι άγνωστο σε πολλούς. 

Μάλλον δε μεγάλωσες με Αθηνόραμα και κριτικές ταινιών... [δεν θα το πιάσεις, αλλά δεν πειράζει δεν απευθύνεται σε σένα το συγκεκριμένο]

7 ώρες πριν, SoullessRider είπε

όπως πληρώνει για ψεύτικα like ως μερος της "διαφήμισης"...... Πχ στο play store βλέπεις εφαρμογές που βγήκαν εχθές με 4μυρια like Και είναι προωθούμενη... 

Το κάνω quote, ως ΟΑΣΗ στην ανιωθίλα. Χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο. Μπράβο. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 7
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν ξέρω γιατί η άποψή σου έχει πάρει 89 (!!!!) likes μέχρι την ώρα που γράφω. 

Χωρίς ΠΡΟΦΑΝΩΣ να έχω κάτι με την άποψή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα Likes και τα Dislikes είναι το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του internet, και έχουν (κατά την άποψή μου) την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη για την ΟΛΙΚΗ αποχαύνωση της (κάθε) νέας γενιάς, η οποία μεγαλώνει με εξωφρενικά χαμηλά επίπεδα κριτικής σκέψης, ακριβώς επειδή έχει γίνει το απόλυτο brainwash μέσω social media. 

Πάρε λίγο χρόνο, εσύ και οι υπόλοιποι 89 (που είμαι σίγουρος θα είναι πλέον 3ψήφιο νούμερο), και σκεφτείτε λίγο τί ακριβώς έγραψες...

Από που και ως FUCKING ΠΟΥ, εξαρτάται η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ενός tutorial από τις κριτικές των likes/dislikes? Προσωπικά, στην εταιρεία μας έχουμε πελάτες που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για κριτικές, likes, dislikes κλπ. Αλλά ας μην επεκταθώ, τσάμπα θα τα γράψω. Η λέξη "κατευθυνόμενο" είναι άγνωστο σε πολλούς. 

Μάλλον δε μεγάλωσες με Αθηνόραμα και κριτικές ταινιών... [δεν θα το πιάσεις, αλλά δεν πειράζει δεν απευθύνεται σε σένα το συγκεκριμένο]

Το κάνω quote, ως ΟΑΣΗ στην ανιωθίλα. Χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο. Μπράβο. 

Ενω εεεεε το να μην εχει dislikes θα οφελησει την ποιοτητα παρα πολυ!Η ανιωθιλα θα εξαφανιστει γιατι τα dislikes την εφταναν στο επιπεδο που ειναι!Τα κατευθυνομενα θα σταματησουν να υπαρχουν γιατι ξαφνικα δεν θα μπορει καποιος να κανει dislike.Δεν θα κατευθυνεται ακομα περισσοτερο τωρα με τα promoted βιντεο τα οποια δεν θα μπορεις απλα να "διαφωνισεις" με ενα dislike.

Κοιτα να δεις που μαθαινουμε νεα πραγματα καθε μερα.

Εγω λεω να το παμε ενα βημα παραπερα και να αφαιρεσουμε και τις αξιολογησεις σε ξενοδοχεια και εστιατορια για να μην μπαινουν τα βοδια και επιρεαζονται απο κατι κριτικες απλυτα σεντονια και κατσαριδες στις γωνιες ή καμμενο φαγητο και απαραδεκτη συμπεριφορα προσωπικου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...