Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κριβει τον αριθμο τοτε γιατι υπαρχει ποιο το οφελος;

Καμια διαφημιση θα κρυψει γιατι βαρεθηκα να βλεπω σε ενα βιντεο 3 λεπτων 4 διαφημισεις.

Και οχι δεν θελω να τους πληρωσω οπου μπορω βαζω adblock

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mesu_dil είπε

Για να μην κανείς dislike στα βρωμοκάναλα της TV. Τέλεια!

Τα κανάλια θα συνεχίσουν να υπάρχουν ασχέτως αν θα κάνεις εσύ dislike. Γενικά αυτό το μέτρο με τα dislike δεν έχει νόημα, να βλέπουμε και καλά τι αρέσει και τι δεν αρέσει. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Νομίζω ήδη δεν φαινοντουσαν τα dislikes. Πάντως σχετικά είμαι σύμφωνος με το μετρο αυτό. Συμβαίνουν αρκετά συχνά επιθέσεις με dislike. 

Μπορείς να κρύψεις γενικά την μπάρα οπότε δεν φαίνονται ούτε like ούτε dislike. 

Για μένα αυτό θα είχε νόημα, να μην υπάρχει μπάρα γενικά. Όχι να επιλέγεις να μην φαίνεται μόνο το αρνητικό.

Δεν διαφωνώ ότι σε πολλά βίντεο ρίχνουν dislike για τον "χαβαλέ" κτλ. αλλά ένα καλό βίντεο δεν έχει πρόβλημα να έχει και κάποια dislike, θα έχει σίγουρα πολλά περισσότερα likes αφού θα είναι καλό.

Το δίκαιο είναι λοιπόν να μην υπάρχει μπάρα γιατί όπως κάποιος εκμεταλλεύεται το dislike button έτσι και κάποιοι εκμεταλλεύονται και το like σε βίντεο που δεν αξίζουν like.

• Like 2
Δημοσ.

Με το αριθμο των dislikes καταλαβαινες ευκολα αν ενα βιντεο ειναι μουφα... Πλεον πιστευω θα αυξηθουν τα ριπορτς απο τους εξαγριωμενους που θα βλεπουν το βιντεο μεχρι να το καταλαβουν... 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε

Μπορείς να κρύψεις γενικά την μπάρα οπότε δεν φαίνονται ούτε like ούτε dislike. 

Για μένα αυτό θα είχε νόημα, να μην υπάρχει μπάρα γενικά. Όχι να επιλέγεις να μην φαίνεται μόνο το αρνητικό.

Δεν διαφωνώ ότι σε πολλά βίντεο ρίχνουν dislike για τον "χαβαλέ" κτλ. αλλά ένα καλό βίντεο δεν έχει πρόβλημα να έχει και κάποια dislike, θα έχει σίγουρα πολλά περισσότερα likes αφού θα είναι καλό.

Το δίκαιο είναι λοιπόν να μην υπάρχει μπάρα γιατί όπως κάποιος εκμεταλλεύεται το dislike button έτσι και κάποιοι εκμεταλλεύονται και το like σε βίντεο που δεν αξίζουν like.

Δεν διαφωνώ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει πάντως είναι ότι η εκμετάλλευση των dislikes γίνεται σε πολύ εντονότερο βαθμό. Δημιουργοί με video κοινωνικού περιεχομένου από διάφορους χώρους δεχοντουσαν dislike attacks απο ατομα αντιθετης στάσης, άποψης και χώρου. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mesu_dil είπε

Για να μην κανείς dislike στα βρωμοκάναλα της TV. Τέλεια!

Εννοείται οτι είναι τα καθεστωτικά μέσα "μέσα" στο κόλπο,και οχι μόνο,δεν θέλουν γενικά να φαίνεται η δυσαρέστηση του κόσμου,η θα σου αρέσει όπως είπε φίλος πιο πάνω η τίποτα.. όλος τυχαίος αυτά μαζί με την φίμωση και τις απαγορεύσεις πολιτικών κλπ Θέσεων άρχισαν να εξελίσσονται πολύ γρήγορα στις τελευταίες αμερικάνικες εκλογές και αφότου ανέλαβε ο "Κοιμισμένος" Τζο.Τους ενοχλούσε φαίνεται να βλέπουν όλοι το πόσο "αρέσει" στον κόσμο και αυτός και οι εξαγγελίες αλλά και τα διάφορα αντιλαικά αντιδημοκρατικά κλπ μέτρα που βγάζουν γενικά όλοι οι ελενχόμενοι απο την διεθνή Ελίτ των πολυεθνικών εταιριών και οργανισμών🐑

• Like 3
Δημοσ.

Στα Video που δεν μου αρεσουν θα κανω comment ξερη την λεξη Dislike.

Ντροπη τους μονο αυτο, δεν έχω  λογια....

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν διαφωνώ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει πάντως είναι ότι η εκμετάλλευση των dislikes γίνεται σε πολύ εντονότερο βαθμό. Δημιουργοί με video κοινωνικού περιεχομένου από διάφορους χώρους δεχοντουσαν dislike attacks απο ατομα αντιθετης στάσης, άποψης και χώρου. 

Ναι εννοείται υπάρχει αυτό το φαινόμενο, οπότε για μενα ας κλείσει την μπάρα γενικά. Το like και το dislike είναι σαν τα αστέρια στην κριτική του κινηματογράφου, είναι απλώς ένας τεμπέλικος τρόπος κάποιου να κρίνει κάτι χωρίς να μπει στην διαδικασία να εξηγήσει γιατί κάτι δεν του αρέσει ή του αρέσει.

Επεξ/σία από godfather0991
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...