Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, AtiX said:

Δυστυχώς ένα βίντεο με περισσότερα dislikes από likes δεν χρειάζεται διάλογο για να αποδειχθεί ότι είναι ένα κακό βίντεο…

Ένα βίντεο με περισσότερα dislikes από likes δεν σημαίνει καν ότι είναι ένα κακό βίντεο. Πόσο μάλλον ότι έχει αποδειχθεί κιόλας.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσο μπορείς να βάλεις λαικ πρέπει να μπορείς να βάλεις και Dislike απλή λογική είναι,τον λόγο αν θέλει και αν νομίζει πως αξίζει να αφιερώσει τον χρόνο του ο καθένας ας τον γράφει και ναι φυσικά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και τα σχόλια σβήνονται Αβέρτα απο ytube facebook κλπ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια όσο πάει και αυξάνει η λογοκρισία και ιδιαίτερα κατά το δοκούν όταν δεν αρέσουν σε κάποιους που διαχειρίζονται αυτά τα μέσα κάποιες συγκεκριμένες θέσεις (δεν λέμε για βρισίδια απειλές κλπ).Αν θέλουμε να έχουμε κάποιου είδους δημοκρατία και δικαιωσύνη,θα πρέπει να έχει ο καθένας το δικαίωμα να πει την "παπαριά" του και να κριθεί και εκείνος απο τον κόσμο γιαυτό.Με την ιδια λογική,δηλαδή να καταργήσουμε και τις χαμηλές βαθμολογίες του κοινού στα παιχνίδια,μόνο τις υψηλές να κρατάμε για να γλύψουμε τις εταιρίες και να μας πουλήσουν πιο εύκολα, φύκια για μεταξωτές κορδέλες.....

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος ο λογος τοτε να μεινει ο αριθμος των likes; Να τον συσχετιζεις με τι; Με τον αριθμο των views; Δλδ αν ενα βιντεο ειχε 10K likes και 500 dislikes, εδινε την εντυπωση για ενα "καλο" βιντεο. Τωρα δεν φαινονται τα dislikes και βλεπεις 10K likes σε ενα βιντεο με 200+Κ views, αρα σε αυτο το βιντεο μονο ενα 5% οσων το ειδαν ενιωσαν την αναγκη να πατησουν το like. Αρα ψιλομαπα.

Βασικα, ετσι ανοιγεις αλλο πεδιο δοξης λαμπρο για νεα προβληματα. Ας κρυψουν και τα δυο. Πιο τιμιο θα ηταν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, polaki είπε

Μια άλλη ιδέα θα ήταν να αποκτάς τη δική σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη βασισμένη σε ανάλυση των δεδομένων που έχεις και ΚΡΙΤΙΚΗ σκέψη, και όχι να ακολουθείς τυφλά τα likes και τα dislikes του κάθε άσχετου για να αποφασίσεις αν ένα βίντεο είναι αξιόλογο ή όχι..... που ήταν και η αρχική μου τοποθέτηση στο: 

Η προσωπική μου άποψη βασισμένη στην ανάλυση των δεδομένων που έχω, συνδυασμένη με κριτική σκέψη, είναι λοιπόν:

Όταν κάποιος αρχίζει να μιλάει τόσο απόλυτα για ένα θέμα, εκφράζεται στα όρια του επιθετικού χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα ήδη υπερβολικά λεγόμενά του και στο τέλος του καταγγελτικού του λόγου αποκαλύπτει ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στη διάδοση αυτών που κατηγορεί, αυτόματα χάνει την προσοχή μου σε αυτά που λέει. Είναι το λεγόμενο thank you next.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/11/2021 στις 9:29 ΠΜ, apos είπε

Η προσωπική μου άποψη βασισμένη στην ανάλυση των δεδομένων που έχω, συνδυασμένη με κριτική σκέψη, είναι λοιπόν:

Όταν κάποιος αρχίζει να μιλάει τόσο απόλυτα για ένα θέμα, εκφράζεται στα όρια του επιθετικού χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα ήδη υπερβολικά λεγόμενά του και στο τέλος του καταγγελτικού του λόγου αποκαλύπτει ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στη διάδοση αυτών που κατηγορεί, αυτόματα χάνει την προσοχή μου σε αυτά που λέει. Είναι το λεγόμενο thank you next.

Το ότι χάνω εγώ την προσοχή σου είναι κάτι που προφανώς δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα αλλά ούτε και κανέναν στη συζήτηση αυτή. Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να κάνει κάτι, εκφράζω απλά τη δική μου άποψη ότι ο κόσμος έχει χαζέψει (δεν το βάζω σε κεφαλαία ώστε να διατηρήσω την προσοχή σου) και πλέον θέλει τα πάντα μασημένη τροφή, στο πιάτο, στο στόμα ή όπου αλλού θες πες. 

Πλέον οι περισσότεροι πάνε με τη μάζα*, και υιοθετούν μία άποψη (δεν λέω εκφράζουν, ακόμα), χωρίς να έχουν ούτε ένα δεδομένο μπροστά τους. 

Όσο για το κομμάτι της εργασίας, αρχικά δεν ανέφερα ότι ΕΓΩ ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ (με κεφαλαία, και ας χάσω την προσοχή σου) δεν είπα ποτέ ότι παρέχουμε τη συγκεκριμένη εταιρεία, είπα ότι σχεδόν όλοι οι πελάτες το κάνουν, οπότε φιλική συμβουλή....με προσοχή το τί εμπιστεύεστε απ'τις κριτικές της Google, του TripAdvisor αλλά και προφανώς των likes και followers στα αντίστοιχα social media. 

Το μοναδικό μέσο που έχει τη λιγότερη δυνατή χειραγώγηση είναι το Skroutz και το eFood, καθώς εκεί μπορείς να βάλεις κριτική μόνο αν έχεις υπάρξει πελάτης. 

Και επειδή και εδώ insomnia έχουν κράξει πολλοί για τις "εξαφανισμένες" κριτικές από Skroutz κλπ, το μόνο που θα πω είναι "φανταστείτε τί γίνεται στα υπόλοιπα μέσα", που δεν χρειάζεται καν να έχεις υπάρξει αγοραστής της υπηρεσίας....

Καθίστε λοιπόν εσείς μετά και εκτιμήστε το αν είναι καλό ένα TUTORIAL ή όχι απ'τον αριθμό των likes.... 

*Υπάρχουν και οι αντιδραστικοί, οι εναλλακτικοί και όπως θες πες τους που είναι ακριβώς το αντίθετο, και πάνε κόντρα σε οτιδήποτε βλέπουν ότι έχει πολύ απήχηση στη μάζα επίσης χωρίς να σκεφτούν. Αυτοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και δεν έχει νόημα η συζήτηση ούτε ΜΕ αυτούς, ούτε ΓΙΑ αυτούς.

Επεξ/σία από polaki
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/11/2021 στις 12:11 ΠΜ, aypnia είπε

Δεν γίνονται αυτά. Εκτός αν χακάρουν τους servers της Google lol.

Αν δεν τα στέλνουν οι servers της στο μη premium account σου δεν μπορούν να εμφανιστούν μαγικά με κάποιο extension.

welp βγηκε extension

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papercuts είπε

welp βγηκε extension

Το API κλείνει φίλε στις 13 Δεκεμβρίου.

Μετά από εκεί και πέρα θα βγάζει ότι έχουν προλάβει να σώσουν σαν archives και με.. estimates lol από όσους χρησιμoποιούν το extension όπως λέει κι ο ίδιος o developer.

Βασικά θα στέλνεις τα dislikes σου σε αυτούς. Ότι να'ναι δηλαδή αποτελέσματα για να έχουμε να λέμε στους άσχετους ότι το σπάσαμε το γιουτιουμπι.

Attention seeking developers lol.

https://www.pcmag.com/news/browser-extension-brings-back-dislike-count-to-youtube-videos

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, aypnia είπε

Το API κλείνει φίλε στις 13 Δεκεμβρίου.

Μετά από εκεί και πέρα θα βγάζει ότι έχουν προλάβει να σώσουν σαν archives και με.. estimates lol από όσους χρησιμoποιούν το extension όπως λέει κι ο ίδιος o developer.

Βασικά θα στέλνεις τα dislikes σου σε αυτούς. Ότι να'ναι δηλαδή αποτελέσματα για να έχουμε να λέμε στους άσχετους ότι το σπάσαμε το γιουτιουμπι.

Attention seeking developers lol.

https://www.pcmag.com/news/browser-extension-brings-back-dislike-count-to-youtube-videos

:( τουλαχιστον θα βοηθαει το archive για παλαιοτερα βιντεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...