SabotazNic Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ε οκ, και επανερχομαστε στο αν δεν του αρεσει σε καποιον η τιμη της προσφορας, παει και βαζει απο αλλου πιο ακριβα αν θελει 98αρα. 1
Svarniaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 8/4/2022 στις 12:15 ΜΜ, Nabuko είπε Δηλαδή στα 50 λίτρα σου βγαίνει να πληρώσεις 50 ολόκληρα λεπτά παραπάνω σε σχέση με πριν? Ναι προφανώς το 1 λεπτό/λίτρο είναι κλαιν μαιν αν το δεις: 1)αφαιρετικά: Αλλά είναι +1 από την προηγούμενη προσφορά που και αυτή με τη σειρά της ήταν +1 από την προηγούμενη και ουτω καθεξής. Τουτέστιν +3 λεπτά. Πάλι αδιάφορο ποσό θα μου πεις αν και 1.5+1.5+1.5 μαζεύεται κανα 50ρικο το χρόνο. Πάλι θα μου πεις σιγά το πόσο. Αλλά σιγά το ποσό και για τα 4 λεπτά στις σακούλες που μετά από κάποιο καιρό γίνανε 9 λεπτά. Σιγά και για το περιβαλλοντολογικό τέλος που ήταν 5 λεπτά και μετά έγινε 10 λεπτά και μετά έγινε 10 για το καλαμακι + 10 για το καπακι =20 στον καφε. Και χίλια δυο άλλα πραγματάκια που φαίνονται μικρά αλλά με τον καιρό αυξάνονται (ομολογουμένως λίγο ) χωρίς να κάνουν αίσθηση και καταλήγεις στο τέλος της χρονιάς να είσαι μειον κανα 500-1000 ευρώ και να μην ξερεις από που. Οπότε ναι συμφωνώ ότι είναι μιζέρια να γινεται τόσο θέμα για 1-10 λεπτα αυξήσεις σε όλες αυτές τις μικροσαχλαμάρες αλλά μόνο επειδή το κοιτάμε μεμονωμένα. Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι μικροσαχλαμάρες είναι αρκετές και σε συνεχή αύξηση(μικρής τάξεως κάθε φορά αδιαμφισβήτητα). 2)και από την πλευρά του μεμονωμένου καταναλωτή. Και εδώ είναι το ζουμί. Για εμάς ειναι μερικά λεπτά. Για τις εταιρείες είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο που το ζύγισμα στο σουπερ μαρκετ γίνεται ΜΕ το χαρτί και εμάς δεν μας φαίνεται διαφορά αλλά τα σουπερμαρκετ κοστολογουν χιλιαδες τόνους περιτύλιγμα με τις τιμές των προιόντων εντός τους. Εν τέλει λοιπόν ειναι κατά βάση ζήτημα φιλοσοφίας και γενικότερης συνθήκης και όχι αν το 1λεπτο/λιτρο είναι σεβαστό ποσό ΥΓ τις προάλλες ο καμπουράκης έκραζε και έλεγε ότι είμαστε μίζεροι και υποκριτές σαν κοινωνία γιατί κλαιμε για τα 20 λεπτα αυξηση στο ψωμί ενώ παίρνουμε 5 ευρώ τσιγάρα... Αλλά στην πραγματικότητα δεν κλαίει κανείς για τα 20 λεπτά στο ψωμί. Αλλα για τα 20 λεπτα ΚΑΙ στο ψωμί μαζί με χίλια δυο άλλα (βενζίνη,θερμναση,ρευμα,βασικα τα πάντα). Οπότε είναι ευκολο να λέμε ''πως κάνετε έτσι για 1-2 λεπτά'' αν αγνοήσουμε τι σημαίνουν όλα αυτά αθροιστικά. 7
zanskou Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 κατά βάση θα μπορούσε και να μην υπάρχει καν αυτή η προσφορά ή αντί για +2 λεπτά να την έκοβαν εντελώς. συνεπώς και δεδομένου ότι υπάρχουν και πάμπολλες άλλες επιλογές σε πρατήρια δεν βλέπω γιατί κολλάτε με τη συγκεκριμένη αλλαγή. 1
tolakos100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Η εταιρεία αυτή εδώ και χρόνια βγάζει εκατομμύρια γιατί δυστυχώς μόλις ακούσουμε οι καταναλωτές τις μαγικές λέξεις προσφορά, δώρο και νομίζουμε ότι κερδίσαμε το τζόκερ!!! Θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στον καταναλωτή, απορροφώντας ας πούμε κάποια ενδεχόμενη αύξηση τιμών και διατηρώντας τις στεθερές με τελικό ιδίο όφελος αφού θα έβαζε περισσότερος κόσμος κι όχι να μου δίνει την κάρτα bonus που για να μαζέψω πόντους να πάρω ένα μίξερ του φραπέ δωρεάν πρέπει να γεμίζω επικαθήμενο ή λεωφορείο ΚΤΕΛ!!! Σιγά μην έχω τύψεις ως καταναλωτής και να αισθάνομαι υπόλογος στον καθένα, ενώ αυτοί απροκάλυπτα αυξάνουν τις τιμές και σε κοροϊδεύουν και στο τηλέφωνο. Σαφώς και ο καθένας βάζει ότι βενζίνη θέλει αλλά καλώς ανταλλάσσονται οι απόψεις για να ενημερώνεται ο κόσμος (έστω κι έτσι). Δε φτάνει που παίζουν μπάλα βρώμικα, ε μη τους χαρίσουμε και το πρωτάθλημα!!! Καλή Ανάσταση!!!
SinAkuma Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Επίσης πόσες φορές σάς έτυχε να θέλετε την απλή και όλως τυχαίως να έχει τελειώσει και αναγκαστικά να βάλετε προσφορά;
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 hours ago, SinAkuma said: Επίσης πόσες φορές σάς έτυχε να θέλετε την απλή και όλως τυχαίως να έχει τελειώσει και αναγκαστικά να βάλετε προσφορά; Καμία. Έχει τύχει όμως να θέλω V power και να μην έχει οπότε αναγκαστικά έβαλα απλή.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, SinAkuma είπε Επίσης πόσες φορές σάς έτυχε να θέλετε την απλή και όλως τυχαίως να έχει τελειώσει και αναγκαστικά να βάλετε προσφορά; Μικρό, το κακο. Εμείς, λέμε απλή και 'κατα λάθος' βάζουν ενισχυμένη. 1 ώρα πριν, NickTG είπε Καμία. Έχει τύχει όμως να θέλω V power και να μην έχει οπότε αναγκαστικά έβαλα απλή. Ημέρα προσφοράς η μία άλλη ημέρα ? Στις 11/4/2022 στις 6:23 ΜΜ, zanskou είπε κατά βάση θα μπορούσε και να μην υπάρχει καν αυτή η προσφορά ή αντί για +2 λεπτά να την έκοβαν εντελώς. συνεπώς και δεδομένου ότι υπάρχουν και πάμπολλες άλλες επιλογές σε πρατήρια δεν βλέπω γιατί κολλάτε με τη συγκεκριμένη αλλαγή. Ποιες είναι αυτές ? Μια ?
zanskou Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Ποιες είναι αυτές ? δεν έχει άλλα βενζινάδικα η περιοχή σου ; μόνο shell και άλλο ένα ;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν έχει άλλα βενζινάδικα η περιοχή σου ; μόνο shell και άλλο ένα ; Συζητάμε για ενισχυμένη σε φθηνή τιμή η προσφορά. Υπάρχει η ΟΧΙ ? Ποια είναι η επιλογή εκτός shell ?
zanskou Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Aegean, πρώτο. και επειτα όλα τα πρατηρια μικρότερων εταιρειών που έχουν ετσι κι αλλιώς χαμηλότερες τιμες.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Συζητάμε για ενισχυμένη σε φθηνή τιμή η προσφορά. Υπάρχει η ΟΧΙ ? Ποια είναι η επιλογή εκτός shell ? Δευτέρα ΒP, Παρασκευή Σάββατο ΕΚΟ
SinAkuma Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, zanskou είπε η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Aegean, πρώτο. και επειτα όλα τα πρατηρια μικρότερων εταιρειών που έχουν ετσι κι αλλιώς χαμηλότερες τιμες. Πλάκα στην πλάκα υπάρχει ένα aegean στην παραλιακή μετά από Γλυφάδα που έχει την κατοσταρα 1.999
Beefeater Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 το οτι πηγενετε ακομα σε τετοια πρατηρια ειναι αξιο διδακτορικης μελετης πρατηρια που πουλανε την "καλή" βενζινη σε προσφορα, σου κανουν Upsale στο οτιδηποτε και εχουν υπαλληλους μονο για τα μπονους και τις προσφορες και τους "ποντους". χρονια τωρα την απαξιω την εταιρεια, που παροτι βενζιναδικο δεν εχει καν μπουζι για αυτοκινητο, μικρες μηχανες κλπ, ενώ οταν ρωτησα για ¨βαλβολινες" ο υπαλληλος δεν ηξερε καν τι ηταν. Μονο για πόντους, να σου "κοιταξουν τα λαδια" για να πουλησουν κανενα λιτρο παραπανω και για ολσμαρτ κλαμπ με δωρο ξυριστικη μηχανη με 18282 ποντους ειναι.. βρειτε ενα τιμιο πρατηριο της γειτονιας και καντε την δουλεια σας, οπως κι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα