Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάλεσα στο all smart (2109476566) σήμερα και πάλι μου έλεγαν τις ίδιες βλακείες περί +0.01€. 

Κάλεσα μετά στην Coral (2109476555) και μου είπαν πως από 4/11 άλλαξε και είναι +0.02€ για βενζίνη (Τρίτη) και πετρέλαιο (Πέμπτη).

Τους είπα να συνεννοηθούν και λίγο μεταξύ τους ώστε το άλλο τμήμα τους να μην λέει αρλουμπες.

Επίσης μου είπαν πως το 0.02€ έγινε λόγω των ανατιμήσεων στα καύσιμα και απάντησα πως αυτό δεν έχει κάποια λογική, γιατί η 95αρα ήδη έχει ανατιμηθει οπότε το +0.01€ που ισχυε θα κάλυπτε την ήδη ανατιμημενη τιμή και αρα το +0.02€ είναι απλά μια αδικαιολόγητη αύξηση κατά 100% σε σχέση με πριν.

Έχω βάλει και τα τηλέφωνα αν κάποιος θέλει να καλέσει, ειδικά στην Coral μιας και εκείνοι ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι, ώστε να παραπονεθεί για την αύξηση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να παρει καποιος τηλεφωνα για να κανει παράπονο σε μια ιδιωτική επιχείρηση επειδή δεν κάνει την προσφορά που θέλει ο πρώτος, πρώτη φορά ακούω!

Και εγώ καταναλωτής είμαι αλλά καταλαβαίνετε οτι  έχουμε ξεφύγει…

Αν γυρίσει η Κόραλ δηλαδή αύριο και πει γιόλο καμία προσφορά πλέον τι θα γίνει; Θα τους βγάλεις και στα κανάλια;;

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και στο δικο μου shell που βαζω χρονια το πηγαν τις τελευταιες βδομαδες στα 2 λεπτα.Ρωτησα και μου ειπαν πως αλλαξε η προσφορα.

Δημοσ.

Εντάξει η εταιρεία που πουλάει έχει δικαίωμα να πουλήσει όσο θέλει
αλλά και ο καταναλωτής που αγοράζει έχει κάθε δικαίωμα κι αυτός να αντιδράσει.

Βασικά ο καταναλωτής έχει υποχρέωση να αντιδράσει.
Η καταναλωτική συνείδηση είναι ο παράγοντας που ελέγχει την ισορροπία στις τιμές της αγοράς και αναγκάζει την αγορά να λειτουργεί αποδοτικά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nemom είπε

Εντάξει η εταιρεία που πουλάει έχει δικαίωμα να πουλήσει όσο θέλει
αλλά και ο καταναλωτής που αγοράζει έχει κάθε δικαίωμα κι αυτός να αντιδράσει.

Βασικά ο καταναλωτής έχει υποχρέωση να αντιδράσει.
Η καταναλωτική συνείδηση είναι ο παράγοντας που ελέγχει την ισορροπία στις τιμές της αγοράς και αναγκάζει την αγορά να λειτουργεί αποδοτικά.

Υπάρχουν και άλλες μάρκες να βάλεις βενζίνη.Προσφορά είναι   ,δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις απο εκεί.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Υπάρχουν και άλλες μάρκες να βάλεις βενζίνη.Προσφορά είναι   ,δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις απο εκεί.

Δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

Θεωρητικά μιλώντας:

Ασφαλώς ο πωλητής - σε μια ελεύθερη αγορά - έχει δικαίωμα να διαμορφώσει τις τιμές που θέλει.

Και ασφαλώς ο αγοραστής δεν χρησιμοποιεί τη μέθοδο «βάζω το πιστόλι στον κρόταφο» για να φτηνύνουν οι τιμές.
Ούτε είναι το κράτος που πρέπει να διευθύνει την ελεύθερη αγορά.

Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν υπάρχει η καταναλωτική συνείδηση.
Η
 ελεύθερη αγορά έχει δυο πλευρές που συναλλάσσονται (πωλητής και αγοραστής).
Αν η πλευρά του αγοραστή είναι παθητική, τότε πολύ απλά δε λειτουργεί η ισορροπία στην αγορά.

Κι επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να μη δίνει λογαριασμό στο πώς θα αντιδρά.
Άλλος θέλει να μην αντιδρά. Δικαίωμά του. Κανείς δε θα του πει τίποτε.
Άλλος θέλει να αντιδρά. Κι αυτού δικαίωμά του και κανείς δε θα πρέπει να του λέει τί και πώς.

Αν ο καταναλωτής θέλει να μποϋκοτάρει, θα το κάνει.
Κι αν ο καταναλωτής θέλει να στείλει μια επιστολή δυσαρέσκειας γιατί έτσι κρίνει, δεν απαγορεύεται. Ίσα ίσα που βοηθά τον πωλητή να αφουγκραστεί το κλίμα της αγοράς. Με την προϋπόθεση πως ο πωλητής ενδιαφέρεται να αφουγκραστεί.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nemom είπε

Δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

Θεωρητικά μιλώντας:

Ασφαλώς ο πωλητής - σε μια ελεύθερη αγορά - έχει δικαίωμα να διαμορφώσει τις τιμές που θέλει.

Και ασφαλώς ο αγοραστής δεν χρησιμοποιεί τη μέθοδο «βάζω το πιστόλι στον κρόταφο» για να φτηνύνουν οι τιμές.

Η
Αν η πλευρά του αγοραστή είναι παθητική, τότε πολύ απλά δε λειτουργεί η ισορροπία στην αγορά.

Άλλος θέλει να αντιδρά. Κι αυτού δικαίωμά του και κανείς δε θα πρέπει να του λέει τί και πώς.

Κι αν ο καταναλωτής θέλει να στείλει μια επιστολή δυσαρέσκειας γιατί έτσι κρίνει, δεν απαγορεύεται. Ίσα ίσα που βοηθά τον πωλητή να αφουγκραστεί το κλίμα της αγοράς. Με την προϋπόθεση πως ο πωλητής ενδιαφέρεται να αφουγκραστεί.

Ολα αυτά για να καταλήξουμε σε αυτό που έγραψα.Πας αλλού.Και ας βρει η Σελλ και η κάθε Σελλ γιατί έπεσαν οι πωλήσεις.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ολα αυτά για να καταλήξουμε σε αυτό που έγραψα.Πας αλλού.Και ας βρει η Σελλ και η κάθε Σελλ γιατί έπεσαν οι πωλήσεις.

Μπα, ούτε αλλού ούτε για να καταλήξουμε σε αυτό που έγραψες
από την αρχή αυτό έλεγα και χρειάστηκε λίγη ώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemom είπε

Δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

Θεωρητικά μιλώντας:

Η

Πάντως εγώ για ένα σεντ δεν καθόμουν ούτε τα μισά από αυτά να γράψω. Άσπρο ή μαύρο ίσως δεν είναι, αλλά το ότι συζητάμε κυριολεκτικά για ένα σεντ...

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theodi είπε

δηλαδη για  1 λεπτο κανεις τοση φασαρια ;

4 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Πάντως εγώ για ένα σεντ δεν καθόμουν ούτε τα μισά από αυτά να γράψω. Άσπρο ή μαύρο ίσως δεν είναι, αλλά το ότι συζητάμε κυριολεκτικά για ένα σεντ...

Τoo much free time.Πως θα περάσει η μέρα τους;

Λες και δεν υπάρχουν τόσα πρατήρια να βάλουν αλλού και μάλιστα πιο φτηνά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας χαίρομαι πραγματικά. 

κάθεστε και γράφετε ολόκληρες σελίδες, παίρνετε τηλέφωνα κλπ κλπ για ένα (θεωρητικά) ενισχυμένο καύσιμο που σας το έδιναν και σας το δίνουν στην τιμή του απλού με μια εντελώς συμβολική επιβάρυνση, σας βάζουν και πόντους κλπ τη στιγμή που άλλες εταιρείες δεν το κάνουν καν. 

Και ειλικρινά διερωτώμαι, τόσο μακρυά είναι το επόμενο επώνυμο ή ανώνυμο πρατήριο που θα είχε το πετρέλαιο κίνησης κοντά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ώστε να γλυτώσετε και κάτι ακόμη ; 

κάπου να υπάρχει λίγη λογική δηλαδή...ακόμη και νταλίκα να είχατε και να βάζατε 100 λίτρα η διαφορά είναι 1 ευρώ στο τέλος. έλεος...

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Lucifer, εσύ που είσαι ανώτερος και κουλ και large, να μην ασχολείσαι.
Ούτε και εγώ δεν ασχολούμαι να χαλιέμαι με κάποιον.

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τoo much free time.Πως θα περάσει η μέρα τους;

Ο πληθυντικός ελπίζω να μην εξυπηρετεί καμία ανάγκη.
Για τον ελεύθερο χρόνο, τί να κάνουμε; Τον χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε.
Άλλοι ποστάρουν ανάμεσα στα ξεσκ@τίσμ@τ@,
δεν κρίνουμε κανέναν... LOL

ΥΓ: Το ότι όμως δε μπορείτε κάποιοι να διαχωρίσετε το ειδικό από το γενικό μέρος μιας κουβέντας που αφορά την καταναλωτική συνείδηση, με ξεπερνάει.
Φιλάκια.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nemom είπε

Lucifer, εσύ που είσαι ανώτερος και κουλ και large, να μην ασχολείσαι.
Ούτε και εγώ δεν ασχολούμαι να χαλιέμαι με κάποιον.

Ο πληθυντικός ελπίζω να μην εξυπηρετεί καμία ανάγκη.
Για τον ελεύθερο χρόνο, τί να κάνουμε; Τον χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε.
Άλλοι ποστάρουν ανάμεσα στα ξεσκ@τίσμ@τ@,
δεν κρίνουμε κανέναν... LOL

ΥΓ: Το ότι όμως δε μπορείτε κάποιοι να διαχωρίσετε το ειδικό από το γενικό μέρος μιας κουβέντας που αφορά την καταναλωτική συνείδηση, με ξεπερνάει.
Φιλάκια.

Και νομίζεις ότι με προσέβαλες τώρα;Τοσο μυαλό έχεις.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...