manolis940 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω ξεκινήσει τα tutorial της javascript στο free code camp και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εμφολευμένες for. Έχω γράψει 2 for όπως θα δείτε παρακάτω. Η πρώτη δεν τρέχει καθόλου ενώ η δεύτερη λειτουργεί κανονικά. Προσπαθώ να βρω τι διαφορά έχουν οι δυο τους, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να καταλάβει ; function multiplyAll(arr) { let product = 1; // Only change code below this line for(let i = 0; i < arr.lenght; i++){ //console.log('I am'); for(let j = 0; j < arr[i].length; j++){ console.log('here'); } } for (let i = 0; i < arr.length; i++) { for (let j = 0; j < arr[i].length; j++) { product *= arr[i][j]; } } // Only change code above this line return product; } multiplyAll([[1, 2], [3, 4], [5, 6, 7]]); console.log ( multiplyAll([[1], [2], [3]]), multiplyAll([[5, 1], [0.2, 4, 0.5], [3, 9]]), multiplyAll([[1, 2], [3, 4], [5, 6, 7]]) ) Μπορείτε να εκτελέσετε το παραπάνω εύκολα εδώ : https://onecompiler.com/javascript/3xh3pw92n Edit: Βρέθηκε το πρόβλημα στο πρώτο for όπου γράφει lenght αντί για length Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από manolis940
DrKo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2021 στις 6:28 ΠΜ, manolis940 είπε arr.lenght arr.length όχι lenght Και μόλις είδα ότι το βρήκες... μου πήρε χρόνο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από DrKo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα