Steliosdelas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους, χρειάζομαι την καθοδήγηση οποιων έχουν παραπανω εμπειρια. Εχω 50αρα ωραμμη στη vodafone και δουλευω με το 300h που εδινε η εταιρια. Θελω στο καταστημα μου να ενεργοποιησω το fb wifi το οποιο δεν ειναι συμβατό με το συγκεκριμενο ρουτερ. Αγορασα το tp link c50 αλλα εκ των υστέρων διαπιστωσα οτι δεν γινεται να να κανω σύζευξη μεταξυ τους και ετσι το εβαλα απ ευθειας για πουλημα(αν εχω κανει λαθος και μπορει να δουλεψει, το κραταω προφανως) Αν καποιος δουλευει το fb wifi με αγορασμενο modem router συμβατό με vodafone (το λεω για την απαραιτητη συνδεση τηλεφωνου στο ρουτερ) ας δωσει τα φωτα του.
jkoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μια χαρά δουλεύει πίσω από το H300s παίρνοντας σύνδεση από αυτό. Δες τον σχετικό οδηγό.
Steliosdelas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστω για την απαντηση. Νομιζω οτι ακολουθησα ακριβως τα ιδια βηματα παραπανω απο 3 φορες αλλα παντοτε το λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ της tplink ηταν κοκκινο. Οποτε διαβαζοντας για το 300h καταλαβα (ισως λανθασμενα) οτι δεν γινεται να κανει συζευξη με αλλο ρουτερ. Ως access point δουλευει κανονικα αλλα δεν υποστηριζει fb wifi σε αυτη τη λειτουργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα