triant_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Αγαπητοί φίλοι, εχω δύο πιτσιρίκια 9 ετών και αυτά τα Χριστούγεννα λεω να κάνω μια αγορά κονσόλας καθώς με έχουν κυριολεκτικά τρελάνει ακούγοντας τους συμμαθητές να μιλούν συνεχώς για gaming και νιώθοντας στην "απέξω". Έλεγα καταρχήν για ps4 ή ps5, μέχρι που ενας φίλος με προέτρεψε για PC. Επειδή είμαι μάλλον αρχάριος μια κ η τελευταία μου gaming φάση έχει δεκαετίες που πέρασε θα ήθελα τα φώτα σας, για το τι χάνω και τι κερδίζω σε καθε επιλογή, ώστε να δω τι τελικά να κάνω. Από την μία σκέφτομαι ότι η κονσόλα έχει μικρότερο χώρο, καλύτερα γραφικά για τα χρήματα που απαιτεί, ενω το pc δυνατότητα αναβάθμισης, πιθανές αλλες χρήσεις, office, internet κλπ. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Thrylos7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Αν υπαρχει εστω ενα βασικο PC στο σπιτι με το οποιο μπορουν να εχουν τριβη (γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο αυτο), τοτε στα 9 τους αγοραζεις μια οικονομικη κονσολα (οχι last gen) και στα 13-15 ενα καλο PC αν εχεις καταφερει να τους βαλεις το μικροβιο. Μιλαω καθαρα για το τι μπορει να τους δωσει εφοδια για τη ζωη τους και οχι για το τι ειναι καλυτερο. Η τριβη με ενα ανοικτο λειτουργικο και η εξερευνιση μπορει να τους μαθει παρα πολλα πραγματα. 1
triant_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποιος μου πρότεινε την Xbox series s για αυτή την ηλικία και χρήση. Τι λες; Είναι καλύτερη από το ps4 pro? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από triant_p
Tatofski64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Xbox series s + game pass, και δεν ξανά σκέφτεσαι για παιχνίδια, θα έχουν 150+ παιχνίδια να παίζουν όσο θέλουν. Υπάρχει και άρθρο εδώ μέσα που με 100€ έχεις game pass για 3 χρόνια, με ατελείωτο gaming.
mikele13- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, triant_p είπε Κάποιος μου πρότεινε την Xbox series s για αυτή την ηλικία και χρήση. Τι λες; Είναι καλύτερη από το ps4 pro? Πολύ καλή λύση το series s ΑΛΛΑ ναι μεν τα παιδιά σου είναι μικρά ακόμα, όμως μην ξεχνάς ότι θα χρειαστεί να παίξουν μαζί με φίλους, οπότε έχουν και αυτά άποψη στο τι θα αγοράσεις από τις δύο. Αν οι φίλοι έχουν Xbox προχωράς,αν έχουν ps κινείσαι ανάλογα.... PC αυτή την εποχή δεν αξίζει από οικονομικής πλευράς και μόνο. Όλα έχουν ανέβει στον Θεό... 1
triant_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spiderman υπάρχει σε Xbox?, νομίζω αυτό, το Minecraft κ το Forza horizon είναι αυτά που παίζουν τα πιτσιρίκια. Αντε κ το fifa Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από triant_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις