Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gap99 είπε

PS4 ή PS5 από εμένα... PS4 έχω στα παιδιά μου καθώς μπορούν να παίξουν και τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους (SpiderMan, God of War, Gran Turismo)

Spiderman και God of War δεν έχουν multiplayer...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Series S με ανάλυση 1440p κ upscale σε 4Κ από την ίδια την κονσόλα κ γρήγορους χρόνους σε όλα και gamepass κ είσαι άρχοντας και στη τσέπη και για τα παιδιά με 250€+ gamepass. 

ασε που είναι κ μικρή κ την μετακινείς σε ταξιδια, διακοπές κλπ 

Δημοσ.

Μακαρι να ειχαμε και εμεις μια υπηρεσια οπως το gamepass οταν ειμασταν 9 χρονων😂

Οπως ειπαν ολοι παρε ενα series s με μια συνδρομη Gamepass και ξενοιαζεις.

34 minutes ago, jokul7 said:

Τι ψαχνεις τωρα...😂

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Tα παιδιά πολλές φορές παίζουν τα ίδια παιχνίδια και απλά συζητάνε για αυτά ή τους αρέσει  να μαζεύονται και να παίζουν εναλλάξ στην ίδια κονσόλα...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Απορία για να καταλάβω λίγο το ελληνικό γίγνεσθαι. 8-9 χρόνων πώς ξέρουν για Forza horizon και God of war;

God of war οχι, δεν το είπα εγω. Forza Horizon με το αυτοκίνητο, το έχουν δει σε παρουσίαση από panos dent youtuber-gamer που έχει μεγάλη απήχηση στα πιτσιρίκια.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, triant_p said:

God of war οχι, δεν το είπα εγω. Forza Horizon με το αυτοκίνητο, το έχουν δει σε παρουσίαση από panos dent youtuber-gamer που έχει μεγάλη απήχηση στα πιτσιρίκια.

μην το σκεφτεσαι καν παρε το series s η το χ χτυπα 2 εξτρα χειριστηρια να παιζεται ολοι μαζι coop παιχνιδια οπως το It takes two που βγηκε τωρα στο gamepass και εισα κομπλε.

Δημοσ.

Θα παρω το x παίδες. Το μόνο αρνητικό με τις σημερινές κονσόλες είναι ότι είναι λιγα τα offline multiplayer παιχνίδια οπως παίζαμε κάποτε κ καταλήγαμε να τσακωνόμαστε πανω σ ενα καναπέ... Με χαλάει το online, μάλλον είμαι δεινόσαυρος... :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triant_p είπε

Θα παρω το x παίδες. Το μόνο αρνητικό με τις σημερινές κονσόλες είναι ότι είναι λιγα τα offline multiplayer παιχνίδια οπως παίζαμε κάποτε κ καταλήγαμε να τσακωνόμαστε πανω σ ενα καναπέ... Με χαλάει το online, μάλλον είμαι δεινόσαυρος... :)

Ενώ με το gamepass που δεν θα σου μείνει κανένα game στην τελική αλλά ένα ωραίο brick είναι καλύτερα :P

Καλή αγορά

Δημοσ.
9 hours ago, Speculoos said:

Απορία για να καταλάβω λίγο το ελληνικό γίγνεσθαι. 8-9 χρόνων πώς ξέρουν για Forza horizon και God of war;

Εδώ ξέραμε εμείς πριν 25 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες δεν θα ξέρουν σήμερα? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εδώ ξέραμε εμείς πριν 25 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες δεν θα ξέρουν σήμερα? 

8 ήμουν πριν από 32 χρόνια, τελείως άλλες εποχές για να συγκρίνω. Την ερώτηση την έκανα γιατί βλέπω τα 8χρονα/9χρονα στο σχολείο του γιου μου. Μάλιστα επειδή ασχολούμαι ενεργά τόσο με το βέλγικο σχολείο όσο και με το ελληνικό εδώ στις Βρυξέλλες έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει όντως διαφορά. Αναφέρομαι αποκλειστικά μέχρι 9 χρονών (τρίτη/τετάρτη δημοτικού) γιατί από 10-11 και πάνω είναι τελείως άλλη ιστορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...