jokul7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gap99 είπε PS4 ή PS5 από εμένα... PS4 έχω στα παιδιά μου καθώς μπορούν να παίξουν και τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους (SpiderMan, God of War, Gran Turismo) Spiderman και God of War δεν έχουν multiplayer...
rodosf1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Series S με ανάλυση 1440p κ upscale σε 4Κ από την ίδια την κονσόλα κ γρήγορους χρόνους σε όλα και gamepass κ είσαι άρχοντας και στη τσέπη και για τα παιδιά με 250€+ gamepass. ασε που είναι κ μικρή κ την μετακινείς σε ταξιδια, διακοπές κλπ
privateer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μακαρι να ειχαμε και εμεις μια υπηρεσια οπως το gamepass οταν ειμασταν 9 χρονων😂 Οπως ειπαν ολοι παρε ενα series s με μια συνδρομη Gamepass και ξενοιαζεις. 34 minutes ago, jokul7 said: Spiderman και God of War δεν έχουν multiplayer... Τι ψαχνεις τωρα...😂 1
gap99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, jokul7 είπε Spiderman και God of War δεν έχουν multiplayer... Tα παιδιά πολλές φορές παίζουν τα ίδια παιχνίδια και απλά συζητάνε για αυτά ή τους αρέσει να μαζεύονται και να παίζουν εναλλάξ στην ίδια κονσόλα...
Speculoos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Απορία για να καταλάβω λίγο το ελληνικό γίγνεσθαι. 8-9 χρόνων πώς ξέρουν για Forza horizon και God of war;
triant_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Speculoos είπε Απορία για να καταλάβω λίγο το ελληνικό γίγνεσθαι. 8-9 χρόνων πώς ξέρουν για Forza horizon και God of war; God of war οχι, δεν το είπα εγω. Forza Horizon με το αυτοκίνητο, το έχουν δει σε παρουσίαση από panos dent youtuber-gamer που έχει μεγάλη απήχηση στα πιτσιρίκια. 1
privateer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 15 minutes ago, triant_p said: God of war οχι, δεν το είπα εγω. Forza Horizon με το αυτοκίνητο, το έχουν δει σε παρουσίαση από panos dent youtuber-gamer που έχει μεγάλη απήχηση στα πιτσιρίκια. μην το σκεφτεσαι καν παρε το series s η το χ χτυπα 2 εξτρα χειριστηρια να παιζεται ολοι μαζι coop παιχνιδια οπως το It takes two που βγηκε τωρα στο gamepass και εισα κομπλε.
triant_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Θα παρω το x παίδες. Το μόνο αρνητικό με τις σημερινές κονσόλες είναι ότι είναι λιγα τα offline multiplayer παιχνίδια οπως παίζαμε κάποτε κ καταλήγαμε να τσακωνόμαστε πανω σ ενα καναπέ... Με χαλάει το online, μάλλον είμαι δεινόσαυρος... 1
jmirko15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triant_p είπε Θα παρω το x παίδες. Το μόνο αρνητικό με τις σημερινές κονσόλες είναι ότι είναι λιγα τα offline multiplayer παιχνίδια οπως παίζαμε κάποτε κ καταλήγαμε να τσακωνόμαστε πανω σ ενα καναπέ... Με χαλάει το online, μάλλον είμαι δεινόσαυρος... Ενώ με το gamepass που δεν θα σου μείνει κανένα game στην τελική αλλά ένα ωραίο brick είναι καλύτερα Καλή αγορά
NickTG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 9 hours ago, Speculoos said: Απορία για να καταλάβω λίγο το ελληνικό γίγνεσθαι. 8-9 χρόνων πώς ξέρουν για Forza horizon και God of war; Εδώ ξέραμε εμείς πριν 25 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες δεν θα ξέρουν σήμερα?
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, NickTG είπε Εδώ ξέραμε εμείς πριν 25 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες δεν θα ξέρουν σήμερα? 8 ήμουν πριν από 32 χρόνια, τελείως άλλες εποχές για να συγκρίνω. Την ερώτηση την έκανα γιατί βλέπω τα 8χρονα/9χρονα στο σχολείο του γιου μου. Μάλιστα επειδή ασχολούμαι ενεργά τόσο με το βέλγικο σχολείο όσο και με το ελληνικό εδώ στις Βρυξέλλες έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει όντως διαφορά. Αναφέρομαι αποκλειστικά μέχρι 9 χρονών (τρίτη/τετάρτη δημοτικού) γιατί από 10-11 και πάνω είναι τελείως άλλη ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις