Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triant_p είπε

Πάνω που καταληγω αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα σε γραφικά αν εβαζα ενα πυργο κάτω απ την tv και με ασύρματο keyboard, gamepads, θα μπορούσα να έχω το ίδιο αποτέλεσμα, με δυνατότητα αναβάθμισης;

Πχ https://www.skroutz.gr/s/28179430/INFO-PC-GAMING-RYZEN-5-2600-8GB-240GBSSD-Radeon-RX-560-4GB-ΧΩΡΙΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.html?from=catspan

1 λεπτό πριν, triant_p είπε

Άρα λες οτι για να φτασω με το pc στην ίδια gaming εμπειρία με την κονσόλα, θα χρειαστώ σχεδόν 2πλασια χρήματα ?

Καταρχήν κοίτα μόνο ότι υπάρχει ΑΜΕΣΑ παραδοτέω και ξέχνα ότι αναφέρεται σε έως 30 μέρες.

Για να έχεις ένα σύστημα που θα παίξει κανονικά τα καινούργια παιχνίδια που θέλουν τα πιτσιρίκια είσαι στο 1.000ρικο και βάλε.
Αν θέλετε δε να παίξουν και σε 4κ τότε πας προς τα 1.500.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

9 χρονων ειναι, λες να τους νοιαξει αν δεν παιξουν σε 4k 144fps?

εγω στα 13 μου που πηρα Pc χαιρομουνα οταν ανεβαζα την αναλυση σε 800Χ600 αντι για 640X480...

ενας 5600G ειναι υπεραρκετος για μια 1080p απλη εμπειρια.

Ο TS ανέφερε ότι έχει 4k τηλεόραση και για τα πιτσιρίκια είπε για το Forza Horizon και από ότι φαντάζομαι θα έχουν και άλλους σύγχρονους βαριούς τίτλους στο μυαλό τους.

Από το να προτείνουμε επεξεργαστές ή συνθέσεις με γραφικά επιπέδου γελοίας GT1030 καλύτερα να πάρει μία κονσόλα και να έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Ο TS ανέφερε ότι έχει 4k τηλεόραση και για τα πιτσιρίκια είπε για το Forza Horizon και από ότι φαντάζομαι θα έχουν και άλλους σύγχρονους βαριούς τίτλους στο μυαλό τους.

Από το να προτείνουμε επεξεργαστές ή συνθέσεις με γραφικά επιπέδου γελοίας GT1030 καλύτερα να πάρει μία κονσόλα και να έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Οκ εγω το ειπα για μακροπροθεσμα, μιας και η αποβλακωση μπορει να εξελιχθει σε γνωση...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οκ εγω το ειπα για μακροπροθεσμα, μιας και η αποβλακωση μπορει να εξελιχθει σε γνωση...

Mετά από 1,5 χρόνο εξ' αποστάσεως εκπαίδευση εσύ τώρα πιστεύεις ότι δεν θα έχουν έστω έναν Η/Υ στο σπίτι; 🤨

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dpolal είπε

Mετά από 1,5 χρόνο εξ' αποστάσεως εκπαίδευση εσύ τώρα πιστεύεις ότι δεν θα έχουν έστω έναν Η/Υ στο σπίτι; 🤨

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΛΑΠΤΟΠ...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, triant_p είπε

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΛΑΠΤΟΠ...

ε αφου εχετε PC για γενικη χρηση και θες μηχανημα μονο για gaming, η κονσολα ειναι η πιο λογικη κ οικονομικη λυση για μικρα παιδια.
Καλο κουραγιο ομως με το να βρεις καποια σε στοκ, θελει να κοιτας καθημερινα ;) 

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως νομίζω πως το Series S είναι λουκούμι για αυτή τη δουλειά, γιατί το βρίσκεις και είναι και φθηνότερο.
ΟΚ δεν βγάζει 4Κ, και τι έγινε; Θα έχει μικρότερο αριθμό καρέ και πίξελ, αλλά στην τελική η δουλίτσα του θα γίνει, οικονομικά, άμεσα και χωρίς να ψάχνεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Πάντως νομίζω πως το Series S είναι λουκούμι για αυτή τη δουλειά, γιατί το βρίσκεις και είναι και φθηνότερο.
ΟΚ δεν βγάζει 4Κ, και τι έγινε; Θα έχει μικρότερο αριθμό καρέ και πίξελ, αλλά στην τελική η δουλίτσα του θα γίνει, οικονομικά, άμεσα και χωρίς να ψάχνεται.

Δεδομένου ότι το θέλω για Χριστούγεννα υπάρχει αρκετός χρόνος...

Δημοσ.

Κονσολα και απο μενα, εγω τους εχω παρει το PS5 ειναι 11 και 10 τα δικα μου.

Το καλο PC ειναι να κανεις και καμια σοβαρη δουλεια πανω σε αυτο και σιγα μην καταλαβουν τα παιδια τα fps κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κονσόλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όταν μεγαλώσουν και νιώθουν πάρε τους PC. Μέχρι τότε θα έχουν επανέρθει και οι τιμές.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS4 ή PS5 από εμένα... PS4 έχω στα παιδιά μου καθώς μπορούν να παίξουν και τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους (SpiderMan, God of War, Gran Turismo)

Επεξ/σία από gap99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gap99 είπε

PS4 ή PS5 από εμένα... PS4 έχω στα παιδιά μου καθώς μπορούν να παίξουν και τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους (SpiderMan, God of War, Gran Turismo)

Ελπίζω τα παιδιά σου να είναι μεγάλα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Μην παρεις το digital

καλυτερα να αγοραζεις τα παιχνιδια σε δισκακι, και οταν τα βαριουνται να τα πουλας και να παιρνεις αλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...