Bitbit Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dstilio είπε Αφού δεν έχεις λεφτά για αυτοκίνητο, γιατί δεν βολεύεσαι με ΜΜΜ μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα; Μην μπαίνεις σε ρίσκα και διαδικασίες που μπορεί να σε χρεώσουν πιο πολλά μετά. Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. Αν κάποιος διαθέτει 2 και 3 Χιλ για αυτοκίνητο, καλύτερα να μην πάρει καν αυτοκίνητο. Με τόσα παίρνεις παπί, δεν αγοράζεις αυτοκίνητο. Επίσης δεν είναι οι άλλοι βλάκες που αγοράζουν αυτοκίνητο με διπλάσια και τριπλάσια τιμή και αυτοί οι έξυπνοι που θα το πάρουν τζάμπα με 2000€. Κάποια ευκαιρία μπορεί να βρεθεί αλλά μιλάμε για την εξαίρεση. Αν γουστάρετε να τζογαρετε με τις πιθανότητες εις βάρος σας, πηγαίνετε και πάρτε αυτοκίνητο ευκαιρία από τη Βουλγαρία με 2κ. Ψάξτε όμως λίγο στο ίντερνετ τι αναφορές υπάρχουν για το θέμα.
SinAkuma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Με αυτά που θα δώσεις για τελωνείο δεν νομίζω να γλυτώσεις κάτι οπότε καλύτερα να κάνεις υπομονή να μαζέψεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρεις κάτι από εδώ.
Maktheo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, demolition23 είπε N. Αχαΐας. Λογικό να την έχουν πατήσει κι άλλοι. Πάνε για μια αξιόπιστη μάρκα και μοντελο, αλλά αν έχει υποστεί κακομεταχείριση ή ελλειπή σέρβις ξέχνα αξιοπιστία. Και η μαρκα και το μοντέλο αλλα και τα χιλιόμετρα πραγματικα/γυρισμενα ηταν ολα ιδια με αυτα που ανεφερες γι αυτό σχολιασα σχετικά..
censOred Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μάζεψε μερικα εκατομμυριακια και πάρε το ΧΑΟΣ μεσα στο 2022-2023 του κουτιού...😆
George Karagiannis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Στις 14/11/2021 στις 12:00 ΜΜ, dstilio είπε Αφού δεν έχεις λεφτά για αυτοκίνητο, γιατί δεν βολεύεσαι με ΜΜΜ μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα; Μην μπαίνεις σε ρίσκα και διαδικασίες που μπορεί να σε χρεώσουν πιο πολλά μετά. Μένω σε χωριό και δεν υπάρχουν ΜΜΜ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από George Karagiannis
kage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόνο αν σ στειλουν παλιά του άδεια από χώρα π ανήκει....εκεί μπαίνεις site ΚΤΕΟ της χωρας και βλέπεις ιστορικό ή ρωτάς βάση vin service book... Όποιοσδηποτε σ δείξει μόνο βουλγαρικη μάλλον είναι γ πέταμα.ετσι κ αλλιώς δεν νομίζω ότι μπορείς να φέρεις παλιό αμάξι κάτω από euro 4 😛 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα