Maria2000123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Εδώ και πάρα πολύ καιρό σκέφτομαι να πάρω μια μηχανή espresso. Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω από Κωτσόβολο τη Μηχανή espresso με κάψουλες Nespresso στα 70€. Πιστευτε αξίζει; Στο Σκρουτζ ειδα ότι έχει πάρα πολύ καλά σχόλια και με επισαν να το αγορασω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει Και να το χρησιμοποιεί Και να μου πει τις εμπειρίες του;
marmagia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ο καθένας θα σου πει την άποψη του συμφωνα με τα δικα του standard. Προσωπικά πίνω πάνω απο 5 εσπρέσσο την ημέρα και θεωρώ την nespresso την καλύτερη αγορά μου ως τώρα. Στο σπίτι συνολικά κάνουμε κατανάλωση 30 συσκευασίες το μήνα, και σε όλους αρέσει ο καφές της νεσπρέσσο αν και ο καθένας έχει την δική του προτιμητέα γεύση. αυτο που θεωρω οτι δεν αξιζει ειναι ο cappuccino. είτε με εξωτερικό aeroccinο, είτε με μηχανή με ενσωματωμένο δοχείο δε με ικανοποιεί πέραν αυτού, πήγαινε σε ενα κατάστημα και θα σου δώσουν δείγμα να δοκιμάσεις αν σου αρέσει Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από marmagia 1 1
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 40 minutes ago, Maria2000123 said: Εδώ και πάρα πολύ καιρό σκέφτομαι να πάρω μια μηχανή espresso. Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω από Κωτσόβολο τη Μηχανή espresso με κάψουλες Nespresso στα 70€. Πιστευτε αξίζει; Στο Σκρουτζ ειδα ότι έχει πάρα πολύ καλά σχόλια και με επισαν να το αγορασω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει Και να το χρησιμοποιεί Και να μου πει τις εμπειρίες του; go.for.it. για αυτο που ειναι αξιζει 3
Maria2000123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τωρα θελω 🤷🏻♀️
Vault13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, marmagia είπε Προσωπικά πίνω πάνω απο 5 εσπρέσσο την ημέρα Απο νεύρα πως πας;
marmagia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 37 minutes ago, Vault13 said: Απο νεύρα πως πας; Μια χαρα (γυαλίζει το μάτι😂🤣) περαν της πλάκας, δε με πιάνει πια ο καφές. Κοιμάμαι σαν πουλάκι και μισή ώρα μετά το ριστρετο 😂 1
G.bar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Από τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει ποτέ. Ποικιλίες καφέ για όλα τα γούστα σε μεγάλο εύρος τιμών και το κυριότερο, σε 30" από την ώρα που θα την ανοίξεις να ζεσταθεί, πίνεις καφέ.
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Αν δεν σε χαλάει το κόστος των καψουλών, είναι μια καλή και τίμια επιλογή. Το κόστος των καψουλών για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό.
epp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 μια χαρα ειναι, ειχα για σχεδον 6 χρονια νεσπρεσσο μηχανη και απο αποψη ποιοτητας ειναι παρα πολυ τιμια (ειδικα αν σκεφτεις οτι θελει μηδαμινο χρονο απο πλευρας σου για να βγει καφες).
visualizer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αξιζει απολυτα , εχω παρει και εγω την ιδια απο κωτσοβολο. Καψουλες προτιμω επωνυμες . Ειχα δοκιμασει και απο τις φθηνες αλλα κατι δεν μου κολλαει στην γευση . Αμα πινεις 2-3 καφεδακια την ημερα το κοστος ειναι μηδαμινο. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από visualizer 1
onelonelystar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 VFM ξεκάθαρα. Και έχεις τόση ποικιλία σε γεύσεις/εντάσεις που αποκλείεται να μη βρεις κάποια στα γούστα σου. Επίσης τον τελευταίο καιρό υπάρχουν κάψουλες Costa, Starbucks κτλ συμβατές με Nespresso (ο Βασιλόπουλος κάνει συχνά 30% εκπτωση). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις