Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Σήμερα καθώς πηγα σε μια acs  να στειλω ενα xbox series x  σε καποιον που ήθελε να το αγοράσει λεω στην  υπαλληλο με αντικαταβολη . Μου λεει πρεπει να εχετε την αποδειξη . Φερνω την αποδειξη απο τα public  μου λεει μισο λεπτο παίρνει ενα τηλεφωνο καπου αλλου και μου λεει εφοσον πουλατε το προιον πρεπει να κοψετε εσεις αποδειξη . Της ειπα πως ειμαι ιδιώτης και δεν μπορω  να κοψω αποδειξη και μου λεει δεν γινεται τοτε να το στείλετε με αντικαταβολη.  Αρα η αντικαταβολη ειναι μονο για επαγγελματιες; Δεν μπορω να καταλαβω ! (Δεν εχει να κανει με το ποσο δεν ειχαμε μπει καν στην κουβεντα αυτη)

Δημοσ.

Πάνε Γενική. Δίνεις και τον λογαριασμό τραπέζης σου και σε μια βδομάδα χονδρικά σου κάνουν την κατάθεση. ACS όπως πάντα τραγική...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

μπαρούφες, το πολύ-πολύ πες του είναι μέσα στο δέμα η απόδειξη. 

Mου είπε οτι πρέπει να την έχουν αυτοί σε περιπτωση ελέγχου.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάνε σε άλλον υπάλληλο ή σε άλλο κατάστημα acs, απλα σου εκατσε ο υπαλληλος της χρονιας . Και στην τελική αν πουλας πώς θα του δωσεις κι αυτουνου αποδειξη; θα κοψεις 2 για να δωσεις μια στον πελατη και μια στην acs; απλα δεν γινεται. 

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Mου είπε οτι πρέπει να την έχουν αυτοί σε περιπτωση ελέγχου.  

ΕΛΤΑ φιλε και θα παει οπου θες μη το ψαχνεις εχουμε στειλει οτι θες και οπου θες δεν υπαρχει κανενα προβλημα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, FasTaker είπε

Αυτο με την ΑCS μου το ειπανε και σε εμενα, το εστειλα τελικα με γενικη.

Οτι να ναι γενικα η acs . Θα παρουν 1 αστερι  ολο δικο τους. 

Δημοσ.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Εχω στείλει τουλάχιστον 20 φορές με αντικαταβολή με ACS και ποτέ δεν μου ζήτησαν να κοπεί απόδειξη από μέρους μου. Εκτός και αν έτυχες σε νέο υπάλληλο που δεν γνωρίζει καλά η άλλαξαν πολιτική πρόσφατα με κανένα πολιτικό διάταγμα για να ελέγχουν και εκεί την κίνηση των χρημάτων.
Δοκίμασε να πας σε ένα άλλο κατάστημα ίσως εξυπηρετηθείς. Μην αναφέρεις τίποτα παραπάνω από το ότι απλά θες να στείλεις αυτό το δέμα με αντικαταβολή.
Αν σου ζητήσει και αυτός απόδειξη τότε μάλλον άλλαξαν οι κανονισμοί στις αντικαταβολές.
Υπόψην ότι πρέπει να έχεις κωδικό πελάτη με δηλωμένο τον αριθμό λογαριασμού για να σου καταθέσουν την αντικαταβολή. Ως συνήθως την πρώτη Παρασκευή που έρχεται μετά την παράδοση τα καταθέτουν.
Ελπίζω να βοήθησα φίλε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, anestis_top είπε

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Εχω στείλει τουλάχιστον 20 φορές με αντικαταβολή με ACS και ποτέ δεν μου ζήτησαν να κοπεί απόδειξη από μέρους μου. Εκτός και αν έτυχες σε νέο υπάλληλο που δεν γνωρίζει καλά η άλλαξαν πολιτική πρόσφατα με κανένα πολιτικό διάταγμα για να ελέγχουν και εκεί την κίνηση των χρημάτων.
Δοκίμασε να πας σε ένα άλλο κατάστημα ίσως εξυπηρετηθείς. Μην αναφέρεις τίποτα παραπάνω από το ότι απλά θες να στείλεις αυτό το δέμα με αντικαταβολή.
Αν σου ζητήσει και αυτός απόδειξη τότε μάλλον άλλαξαν οι κανονισμοί στις αντικαταβολές.
Υπόψην ότι πρέπει να έχεις κωδικό πελάτη με δηλωμένο τον αριθμό λογαριασμού για να σου καταθέσουν την αντικαταβολή. Ως συνήθως την πρώτη Παρασκευή που έρχεται μετά την παράδοση τα καταθέτουν.
Ελπίζω να βοήθησα φίλε.

Ευχαριστώ πολύ. Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Η υπαλληλος οπως μου ανέφερε ειναι 7 χρονια και η προισταμένη που πήρε στο τηλ αλλα 20 χρονια. Μου λεει το ξέρω οτι το κάνουν αλλα καταστήματα αλλα αυτο ειναι δικο τους θεμα και οτι κανονικά απαγορεύεται και άμα τους σταματήσει η αστυνομία πρέπει να εχούν να δείξουν παραστατικό αλλιώς ειναι μεγάλο το πρόστιμο.   

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Ευχαριστώ πολύ. Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Η υπαλληλος οπως μου ανέφερε ειναι 7 χρονια και η προισταμένη που πήρε στο τηλ αλλα 20 χρονια. Μου λεει το ξέρω οτι το κάνουν αλλα καταστήματα αλλα αυτο ειναι δικο τους θεμα και οτι κανονικά απαγορεύεται και άμα τους σταματήσει η αστυνομία πρέπει να εχούν να δείξουν παραστατικό αλλιώς ειναι μεγάλο το πρόστιμο.   

Το παραστατικό που θα χρειαστούν σε τυχόν έλεγχο, είναι το ίδιο το Voucher που κόβουν με την αποστολή, το οποίο έχει τα στοιχεία και το ποσό της αντικαταβολής που αναφέρεται πάνω με το όνομά σου. Η αντικαταβολή θα κατατεθεί μέσω τραπέζης πάλι στο όνομά σου οπότε ποιό παραπάνω παραστατικό απόδειξης σου χρειάζετε; Ούσιαστικά ένα δελτίο αποστολής είναι και αυτό, με το οποίο μάλιστα χρεώνουν και την υπηρεσία και κρατούν προμήθεια για αυτόν και μόνο τον λόγο.
Αστο φίλε μου, όπως σου είπαν και παραπάνω απλά έτυχες σε παράξενο υπάλληλο. Πήγαινε σε ένα άλλο κατάστημα να κάνεις την δουλειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...