mitsosG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Χτες δεν είχα πολύ χρόνο. Το μόνο που έκανα είναι να αλλάξω επεξεργαστή στο δικό μου μηχάνημα και να βάλω τον άλλον που ήξερα ότι λειτουργούσε κανονικά. Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα επανεκκίνηση σε 6-7 λεπτά. Δοκίμασα και με άλλη μνήμη, μια Kingston στα 2400, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Σε λίγο, θα αλλάξω μητρική τελείως, θα βάλω μια ολοκαίνουρια asrock με όλα τα υπόλοιπα (cpu, μνήμες) δικά μου και θα δοκιμάσω πάλι.
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mitsosG7 είπε Χτες δεν είχα πολύ χρόνο. Το μόνο που έκανα είναι να αλλάξω επεξεργαστή στο δικό μου μηχάνημα και να βάλω τον άλλον που ήξερα ότι λειτουργούσε κανονικά. Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα επανεκκίνηση σε 6-7 λεπτά. Δοκίμασα και με άλλη μνήμη, μια Kingston στα 2400, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Σε λίγο, θα αλλάξω μητρική τελείως, θα βάλω μια ολοκαίνουρια asrock με όλα τα υπόλοιπα (cpu, μνήμες) δικά μου και θα δοκιμάσω πάλι. η m/b είναι .
mitsosG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Ναι. Λογικά. Μετά πολλών βασάνων άλλαξα τη μητρική. Έβαλα μια asrock των 60-70 ευρώ και αυτή τη στιγμή τρέχει furmark (ήδη 14 λεπτά) χωρίς καν καθαρή εγκατάσταση και όλους τους drivers της μητρικής. Έβαλα το δίσκο, έκανε boot και furmark. Δεν πιστεύω ότι θα κρασαρει, θα το αφήσω 1-2 ώρες και μετά θα το σβήσω και θα ξαναδοκιμάσω αργότερα. Δεν θέλω να την πατήσω όπως όταν άλλαξα τροφοδοτικό που έτρεξε furmark για 45 λεπτά μια φορά και νόμιζα λύθηκαν όλα… Το μόνο που με «σκάει» είναι ότι η μητρική παρόλο που έχει εγγύηση, δεν υπάρχει πλέον στην αγορά, και πάει στράφι όλο το aura sync rgb setup (+ αρκετά άλλα καλά που είχε). Ακόμα και τα λεφτά να πάρω πίσω, ίσως αναγκαστώ να πάω σε νέα μητρική + cpu… Αααχχ…
mitsosG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Update: Έτρεξε 2 ώρες και 4 λεπτά Furmark. Θα κάνω αλλαγή το δίσκο να βάλω τον αρχικό μου με τα windows 11 και θα ξαναδοκιμάσω αργότερα. Η μητρική είναι ήδη στο κατάστημα, για έλεγχο και αντικατάσταση(;) ή πίστωση.
mitsosG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Final (ελπίζω) update: Με τον αρχικό μου δίσκο με τα win11 τρέχει furmark εδώ και 1 ώρα. Αυτό ήταν το θέμα, η μητρική, ελπίζω να το δούνε και στο κατάστημα μην μου την γυρίσουν πίσω για καλή. Ίσως έπρεπε να την κάψω ολοκληρωτικά να είμαι σίγουρος. Τελοσπαντων… Ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες. Καλές γιορτές με υγεία. Υ.Γ. Μην παραξενευτείτε αν δείτε καμία αγγελία πώλησης 9700k + υδρόψυξη σε λίγο καιρό χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα