Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, Manefs23 said:

ΑΤΜ στο κεντρο του Πειραια ειναι, λογικά στην τράπεζα αφου παραδιπλα υπαρχει κατάστημα.

Αν όντως το κατάστημα είναι "παραδίπλα" όπως έγραψες τότε το διαχειρίζεται κάποια εταιρεία security (Brinks, G4s κτλ), μόνο αν είναι μέσα σε κατάστημα τράπεζας το διαχειρίζεται υπάλληλος του καταστήματος.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε δεν εχω ιδέα. Αλλά δεν νομίζω κεντρικό ΑΤΜ να κάνουν πολλές ημέρες να το ανοίγουν... μας είπε η κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο της Πειραιως max 15 ημέρες. Και την ίδια ημέρα, στο ίδιο ATM στην κοντινη τράπεζα μάθαμε το έπαθαν και άλλοι. Η τράπεζα μετά έβαλε χαρτι "εκτός λειτουργίας"...  Ποιός έχει την τράπεζα Πειραιώς να ξέρω ποιον να βρίζω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/5/2024 στις 1:59 ΜΜ, Manefs23 είπε

Το έπαθε ο πατέρας μου σήμερα σε ATM της τράπεζας Πειραιως στον Πειραια. Και οχι λιγα χρήματα, τους ειπαν θα παρει μεχρι 15 ημερες να τα επιστρέψουν!!! Ντροπη Πασχαλιατικο

Γενικά ό,τιδηποτε έχει σχέση με Πειραιά ποτέ δεν το συμπάθησα. Μόνο το λιμάνι που σηκώνεσαι και φευγεις απο αυτην την πόλη αξιζει

Τελικά τα πήρατε πισω; Εχω το ιδιο θεμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iosifga είπε

Τελικά τα πήρατε πισω; Εχω το ιδιο θεμα

Ναι περίπου 1 μήνα και 60 ευρό λιγότερα... αντί 840 μας έβαλαν 780...

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, Manefs23 said:

Ναι περίπου 1 μήνα και 60 ευρό λιγότερα... αντί 840 μας έβαλαν 780...

Δεν παίζει αυτό, κάτι λάθος κατάλαβες.

Μάλλον ο πατέρας σου θα πήγε να σηκώσει 780 και θα νόμιζε ότι πάτησε 840.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε, πραγματικά δεν ξέρω. Δεν ημουν μπροστά οταν τα έβαζε, διαφορετικά θα ήξερα 100%.

Εγώ του πληρωνω τους λογαριασμους μεσω web για να μην κανει λαθη. Πάντως για τον φίλο που ρωτάει μετά απο περίπου 30 ημέρες μας τα έβαλαν. Στο πρώτο τηλεφώνημα, μας είχαν πει μετά απο 20 εργάσιμες, άρα περίπου τόσο έγινε.

Ο μπαμπάς μου έχει όντως προβλήματα υγείας και ωρες ωρες "χάνεται" ή ξεχνιέται. Κάποτε έκανε οπισθεν κάπου και διέλυσε ενα δικο μας αμάξι... γιατι δεν ειδε μια κολώνα της ΔΕΗ απο τις μεγαλες τις τσιμεντενιες :P  :P Απλά είχε πουλήσει κάτι 840 και πήγε να τα βάλει στο ΑΤΜ για να πληρώσει κατι ... και θυμαται οτι οσα του εδωσαν πηγε να τα καταθέσει. Λες να του εδωσαν λιγότερα :P χεχε ... Τέσπα, πάντως μας τα επέστρεψαν. Καθυστερουν γιατι τα ATM δεν ειναι της τράπεζας, αλλά τα διαχειρίζονται εταιρείες security.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηγα να καταθεσω σε atm 20€ .το ενα 10ρικο μου το επεστρεψε κομμενο στα δυο και το αλλο το παρακρατησε.τι πρεπει να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, guest1997 είπε

πηγα να καταθεσω σε atm 20€ .το ενα 10ρικο μου το επεστρεψε κομμενο στα δυο και το αλλο το παρακρατησε.τι πρεπει να κανω?

Σελοτειπ και τσιγαρα στο περιπτερο. Και να το κολλησεις μαλλον θα στο πεταξει παλι. Το αλλο θα δει ο υπαλληλος οτι ειναι οκ και θα το δεις στον λογαριασμο σου. Προσωπικα αποφευγω να καταθετω 5/10 γτ ειναι τα πιο ταλαιπωρημενα χαρτονομισματα. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σελοτειπ και τσιγαρα στο περιπτερο. Και να το κολλησεις μαλλον θα στο πεταξει παλι. Το αλλο θα δει ο υπαλληλος οτι ειναι οκ και θα το δεις στον λογαριασμο σου. Προσωπικα αποφευγω να καταθετω 5/10 γτ ειναι τα πιο ταλαιπωρημενα χαρτονομισματα. 

ευχαριστω.αντε να δω αν θα βγαλω ακρη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guest1997 είπε

ευχαριστω.αντε να δω αν θα βγαλω ακρη

Βασικα εκανες καταθεση σε ΑΤΜ που βρισκεται σε καταστημα τραπεζας, σωστα? Αν ναι, τα περιμενεις μεθαυριο. Αν δεν τα δεις, παρε ενα τηλ (ή επισκεψου και το καταστημα αν σε βολευει)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...