zidane1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν, την έπαθα τρεις φορές στο παρελθόν με ATM Εθνικής. Τις δύο φορές μου έβγαλε ότι ήταν πιθανόν πλαστά (μια χαρά ήταν αλλά τα κράτησε) και την άλλη τα τράβηξε και καμία ειδοποίηση. Τον τελευταίο χρόνο ανανέωσαν τα ΑΤΜ της περιοχής μου και πλέον φαίνεται να λειτουργεί καλά. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με προσωπικό της τραπεζας, κι αν εισαι τυχερός και η τράπεζα είναι ανοιχτή, και αργούν και να στα δώσουν πίσω λες και φταις εσύ. Να καίγεσαι να πάρεις τα λεφτά σου και να έχεις το wannabe ελληνικό δημόσιο να σε βασανίζει μέρες. Τέλος παντων...
lector Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Τρομερο αυτο το πραγμα που ορισμενοι ριχνουν την ευθυνη στα θυματα ενω ταυτοχρονα εμπιστευονται τυφλα εξ'ορισμου καποια μηχανηματα, καποιους (ξενους) ανθρωπους, και καποιες επιχειρησεις, οι οποιες αποδεδειγμενα δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και συχνα λειτουργουν και με δολο. Και τρομερο αλλα και επικινδυνο. Δειτε το λιγακι, κατι δεν παει καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/11/2021 στις 6:00 ΜΜ, Raylan είπε Σήμερα το πρωί, πήγα σε ένα ΑΤΜ της εθνικής να κάνω κατάθεση 300€, τοποθέτησα τα χρήματα στο μηχάνημα και αυτό τα τράβηξε αλλά δεν πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου.. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι επειδή δεν είναι μπροστά σε τράπεζα θα αργήσει να γίνει έλεγχος έως και 25 ημέρες(εργάσιμες) Δεν ανησυχώ για τα χρήματα, πολλές φορές μου έχουν κρατηθεί χαρτονομίσματα σε ΑΤΜ, αλλά φτιάξτε επιτέλους τα σαπάκια σας να εξυπηρετείται ο κόσμος.. Πριν λίγες ημέρες έπαθα το εξής: Έκανα ανάληψη απο Εθνική και πήγα να τα βάλω eurobank. Έκανα κατάθεση αλλά εκει που έκανε καταμέτρηση μου πέταξε μήνυμα η συναλαγή ακυρώθηκε και μου έβγαλε την κάρτα, την ξαναέβαλα καθώς δεν είδα να βγάλει χρήματα και πάτησα ερώτηση υπολοίπου τα χρηματα δεν μπήκαν. Πήρα στην εξυπηρέτηση για ιδιώτες μέσα σε 10' με σύνδεσαν εξήγησα το περιστατικό και μου είπαν να απευθυνθώ την επόμενη ημέρα στο κατάστημα. Πήγα συμπληρώσαμε αίτηση αμφισβήτησης και το μεσημερι τα χρήματα είχαν πιστωθεί στον λογαριασμό μου
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, lector είπε Τρομερο αυτο το πραγμα που ορισμενοι ριχνουν την ευθυνη στα θυματα ενω ταυτοχρονα εμπιστευονται τυφλα εξ'ορισμου καποια μηχανηματα, καποιους (ξενους) ανθρωπους, και καποιες επιχειρησεις, οι οποιες αποδεδειγμενα δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και συχνα λειτουργουν και με δολο. Και τρομερο αλλα και επικινδυνο. Δειτε το λιγακι, κατι δεν παει καλα. Δηλαδή η Εθνική/Πειραιώς/Eurobank πειράζει τα μηχανήματα της για να τρώει 50άρικα; Ίσως πέφτω σε ειλικρινή ΑΤΜ και δε μου έχουν φάει ποτέ λεφτά. Ακόμα και μια φορά που μου κράτησε ένα χαρτονόμισμα της Πειραιώς για πλαστό, το ποσό την επόμενη μέρα πιστώθηκε
melodicpunk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ebanking και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω και καιρο ebanking στην εθνικη μπορεις να βγαλεις χωρις να πας στην τραπεζα, για τις αλλες τραπεζες δεν ξερω. Τωρα για ΑΤΜ δεν ξερω αλλα εγω τοσα χρονια δεν ειχα θεμα ποτε οταν εκανα φορτιση καρτας με μετρητα ακομα και αν δεν ηταν εξω απο τραπεζα. Βεβαια ειχε την ενδειξη money 24/7 ή κατι τετοιο, ισως παιζει ρολο.
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, lector είπε Τρομερο αυτο το πραγμα που ορισμενοι ριχνουν την ευθυνη στα θυματα ενω ταυτοχρονα εμπιστευονται τυφλα εξ'ορισμου καποια μηχανηματα, καποιους (ξενους) ανθρωπους, και καποιες επιχειρησεις, οι οποιες αποδεδειγμενα δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και συχνα λειτουργουν και με δολο. Και τρομερο αλλα και επικινδυνο. Δειτε το λιγακι, κατι δεν παει καλα. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα μηχάνημα ή μια απρόσωπη επιχείρηση έχει μεγαλύτερες πιθανότητες λάθους από έναν πελάτη;
lector Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δηλαδή η Εθνική/Πειραιώς/Eurobank πειράζει τα μηχανήματα της για να τρώει 50άρικα; Ίσως πέφτω σε ειλικρινή ΑΤΜ και δε μου έχουν φάει ποτέ λεφτά. Ακόμα και μια φορά που μου κράτησε ένα χαρτονόμισμα της Πειραιώς για πλαστό, το ποσό την επόμενη μέρα πιστώθηκε Εχεις σταθει τυχερος. Το ειπαμε κι αλλου. Αληθεια, αν αυτο το ποσο που στερηθηκες μεχρι το επομενο πρωι απο σφαλμα του μηχανηματος, το ειχες επειγουσα αναγκη εκεινη τη στιγμη, τι θα εκανες; 7 ώρες πριν, liakjim είπε Δηλαδή θεωρείς ότι ένα μηχάνημα ή μια απρόσωπη επιχείρηση έχει μεγαλύτερες πιθανότητες λάθους από έναν πελάτη; Οχι απαραιτητα μεγαλυτερες, αλλα εχει πιθανοτητες. Ακριβως αυτο λεω.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Σήμερα έβαλα σε ΑΤΜ Πειραιώς δύο εικοσαευρα. Μου πέταξε το ένα, το ξαναέβαλα, μου το ξανά πέταξε το ξαναέβαλα. Την Τρίτη φορά που μου το πέταξε μου έβγαλε μήνυμα ότι θα γίνει παρακράτηση των χρημάτων. Έτσι σκέτο. Οπότε μου έχει πετάξει το ένα ενώ έχει ήδη κρατήσει το άλλο. Μετά προσπαθούσα να βάλω και το δεύτερο εικοσαευρω και μου πετούσε την κάρτα. Δεν κατάλαβα πραγματικά για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Ήθελα να βάλω λεφτά στο λογαριασμό μου για να κάνω μια κατεπείγουσα μεταφορα και χωρίς λόγο μου έφαγε το εικοσαευρω. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, περίμενα αιώνια και τελικά έστειλα μήνυμα στη σελίδα τους. Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; τώρα θα περιμένω μέχρι αύριο να δω αν θα έχουν όρεξη να επιστρέψουν τα χρήματα μου. Η δουλειά μου δεν έγινε. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Raylan Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Στις 25/5/2022 στις 11:39 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Σήμερα έβαλα σε ΑΤΜ Πειραιώς δύο εικοσαευρα. Μου πέταξε το ένα, το ξαναέβαλα, μου το ξανά πέταξε το ξαναέβαλα. Την Τρίτη φορά που μου το πέταξε μου έβγαλε μήνυμα ότι θα γίνει παρακράτηση των χρημάτων. Έτσι σκέτο. Οπότε μου έχει πετάξει το ένα ενώ έχει ήδη κρατήσει το άλλο. Μετά προσπαθούσα να βάλω και το δεύτερο εικοσαευρω και μου πετούσε την κάρτα. Δεν κατάλαβα πραγματικά για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Ήθελα να βάλω λεφτά στο λογαριασμό μου για να κάνω μια κατεπείγουσα μεταφορα και χωρίς λόγο μου έφαγε το εικοσαευρω. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, περίμενα αιώνια και τελικά έστειλα μήνυμα στη σελίδα τους. Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; τώρα θα περιμένω μέχρι αύριο να δω αν θα έχουν όρεξη να επιστρέψουν τα χρήματα μου. Η δουλειά μου δεν έγινε. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Ηλεκτρονικά είναι, κολλάνε καμιά φορά.. Αν είναι μπροστά σε τράπεζα πήγαινε στο υποκατάστημα διαφορετικά πάρε τηλέφωνο να αναφέρεις περιστατικό.. Αρκετές φορές έχουν κολλήσει χαρτονομίσματα και πάντα μου τα επέστρεφαν, δεν έχω χάσει ποτέ λεφτά.
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Η eurobank εξελίζεται ως την χειρότερη τράπεζα. Όπου κλείνει τα καταστήματα βάζει τα ατμ σε ταχυδρομεία και γίνεται της πόπης. Συνέχεια αδειάζουν, άλλες φορές βγαίνουν εκτός λειτουργίας και η εξυπηρέτηση πελατών χειρότερη από την vodafone. Έχασα την κάρτα μου (χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μόνο για να πληρώνω το ενοίκιο μου και είχα λεφτά μέσα) και της λέω να την ακυρώσουμε και άρχιζε να μου λέει για την ασφάλεια καρτών ενώ της έλεγα ότι ο κλέφτης ήδη έχει χρησιμοποιήσει άλλες κάρτες που είχα! Την έβρισα και μου το έκλεισε και εντέλει την πάγωσα από το ebanking.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Η eurobank εξελίζεται ως την χειρότερη τράπεζα. Όπου κλείνει τα καταστήματα βάζει τα ατμ σε ταχυδρομεία και γίνεται της πόπης. Συνέχεια αδειάζουν, άλλες φορές βγαίνουν εκτός λειτουργίας και η εξυπηρέτηση πελατών χειρότερη από την vodafone. Έχασα την κάρτα μου (χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μόνο για να πληρώνω το ενοίκιο μου και είχα λεφτά μέσα) και της λέω να την ακυρώσουμε και άρχιζε να μου λέει για την ασφάλεια καρτών ενώ της έλεγα ότι ο κλέφτης ήδη έχει χρησιμοποιήσει άλλες κάρτες που είχα! Την έβρισα και μου το έκλεισε και εντέλει την πάγωσα από το ebanking. Το πάγωμα έπρεπε να το έχεις κάνεις πρώτο πρώτο. 1
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το πάγωμα έπρεπε να το έχεις κάνεις πρώτο πρώτο. Πάνω στον πανικό δεν το σκέφτηκα! Αλλά δεν μου πήραξαν της eurobank, για τις άλλες πήρα τα χρήματα πίσω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Το έπαθε ο πατέρας μου σήμερα σε ATM της τράπεζας Πειραιως στον Πειραια. Και οχι λιγα χρήματα, τους ειπαν θα παρει μεχρι 15 ημερες να τα επιστρέψουν!!! Ντροπη Πασχαλιατικο Γενικά ό,τιδηποτε έχει σχέση με Πειραιά ποτέ δεν το συμπάθησα. Μόνο το λιμάνι που σηκώνεσαι και φευγεις απο αυτην την πόλη αξιζει
ekrepali Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Manefs23 said: Το έπαθε ο πατέρας μου σήμερα σε ATM της τράπεζας Πειραιως στον Πειραια. Και οχι λιγα χρήματα, τους ειπαν θα παρει μεχρι 15 ημερες να τα επιστρέψουν!!! Ντροπη Πασχαλιατικο Γενικά ό,τιδηποτε έχει σχέση με Πειραιά ποτέ δεν το συμπάθησα. Μόνο το λιμάνι που σηκώνεσαι και φευγεις απο αυτην την πόλη αξιζει 15 μέρες;;; To ATM ανήκει στη τράπεζα ή το έχει ιδιώτης εργολαβία; Ένας γνωστός μου είχε καταθέσει χρήματα σε ΑΤΜ Πειραιώς σε μια κωμόπολη, κόλλησε η συναλλαγή. Έμαθε εκ των υστέρων ότι το ATM το έχει αναλάβει ιδιώτης με εργολαβία, κι ότι οι καταμετρήσεις γίνονται μια φορά το μήνα. 27 μέρες περίμενε για να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2024 από ekrepali
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 51 λεπτά πριν, ekrepali είπε 15 μέρες;;; To ATM ανήκει στη τράπεζα ή το έχει ιδιώτης εργολαβία; Ένας γνωστός μου είχε καταθέσει χρήματα σε ΑΤΜ Πειραιώς σε μια κωμόπολη, κόλλησε η συναλλαγή. Έμαθε εκ των υστέρων ότι το ATM το έχει αναλάβει ιδιώτης με εργολαβία, κι ότι οι καταμετρήσεις γίνονται μια φορά το μήνα. 27 μέρες περίμενε για να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό! ΑΤΜ στο κεντρο του Πειραια ειναι, λογικά στην τράπεζα αφου παραδιπλα υπαρχει κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα