Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξυ φανταζομαι σε ενα σοβαρο κρατος θα επρεπε ο πελατης να αποζημιωθει για την αναιτια παρακρατηση των χρηματων του. Τι πα να πει δηλαδη 25 εργασιμες, αν εγω χρειαζομαι τα χρηματα μου τωρα απο που κι ως που να περιμενω 25 εργασιμες; 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lector είπε

Εντωμεταξυ φανταζομαι σε ενα σοβαρο κρατος θα επρεπε ο πελατης να αποζημιωθει για την αναιτια παρακρατηση των χρηματων του. Τι πα να πει δηλαδη 25 εργασιμες, αν εγω χρειαζομαι τα χρηματα μου τωρα απο που κι ως που να περιμενω 25 εργασιμες; 

Σιγά μην κάνουν 25 μέρες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Raylan είπε

Το ΑΤΜ αυτό είναι άμεσης πίστωσης, και είναι το μοναδικό στην περιοχή, πριν ένα χρόνο περίπου είχε και υποκατάστημα η εθνική, το έκλεισε όπως και πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα..

Αμεσης πιστωσης ειναι μονο οσα ειναι εξω απο καταστημα,απο οσο ξερω.

5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Από αυτά που μας αναφέρεις συνεχώς, παρατηρώ γενικώς πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά σου. Κάτι σημαίνει αυτό.

Ή στραβος ειναι ο γιαλος,ή στραβα αρμενιζουμε.

Σκεψου ποσο πιο δυσκολη ειναι η ζωη τετοιων ανθρωπων..

Δημοσ.

Εγώ βρήκα σήμερα στον λογαριασμό μου 300€ παραπάνω.Επιτέλους έγινε κάτι καλό, τελευταία τα πράγματα δεν μου πήγαιναν καλά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάω εχθές το βράδυ στην Alpha σε atm της τράπεζας απευθείας... κάνω μια κατάθεση που μέσα σε αυτές περιέχει και 10 50άρικα...

την ακούει το μηχάνημα και δεν τα καταφέρνει και μου φτύνει ένα από το 1 50άρικο και μου λέει παρτε τα χρήματα σας.

Κάνω επικοινωνία σήμερα το πρωί με την τράπεζα και τους λέω τι χαρτονομίσματα πρέπει να βρούνε... και μαντέψτε... βρίσκουν 1 πενηντάρικο λιγότερο!!!!

αντί για 9 δλδ (10-1 που έβγαλε)... αυτοί λένε 8 πενηντάρικα... και οκ... θα το ξανακοιτάξουμε με άλλο τμήμα που κοιτάει τα ATM και άλλα τέτοια... δλδ συγνώμη; αν δεν το έχουν κοιτάξει σωστά και εκείνο το 50άρικο έχει πάει αλλού; τι φάση; ή πως μπορώ να ξέρω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε υπάλληλο που δεν τον έχω μπροστά μου; γενικά τι είναι αυτό που με κάνει εμένα να πιστεύω ότι θα βρεθεί εκείνο το "χαμένο" πενηντάρικο!?!?!?!? τι προτείνετε?

Επεξ/σία από Thermomangr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

πάω εχθές το βράδυ στην Alpha σε atm της τράπεζας απευθείας... κάνω μια κατάθεση που μέσα σε αυτές περιέχει και 10 50άρικα...

την ακούει το μηχάνημα και δεν τα καταφέρνει και μου φτύνει ένα από το 1 50άρικο και μου λέει παρτε τα χρήματα σας.

Κάνω επικοινωνία σήμερα το πρωί με την τράπεζα και τους λέω τι χαρτονομίσματα πρέπει να βρούνε... και μαντέψτε... βρίσκουν 1 πενηντάρικο λιγότερο!!!!

αντί για 9 δλδ (10-1 που έβγαλε)... αυτοί λένε 8 πενηντάρικα... και οκ... θα το ξανακοιτάξουμε με άλλο τμήμα που κοιτάει τα ATM και άλλα τέτοια... δλδ συγνώμη; αν δεν το έχουν κοιτάξει σωστά και εκείνο το 50άρικο έχει πάει αλλού; τι φάση; ή πως μπορώ να ξέρω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε υπάλληλο που δεν τον έχω μπροστά μου; γενικά τι είναι αυτό που με κάνει εμένα να πιστεύω ότι θα βρεθεί εκείνο το "χαμένο" πενηντάρικο!?!?!?!? τι προτείνετε?

Πιστεύω ότι θα βρεις άκρη. Εφόσον μπήκε στο ατμ, θα το δουν. Άλλη φορά βάζε λιγότερα χαρτονομίσματα γιατί έστω και ένα να είναι τσακισμένο αυτό γίνεται. 

Όταν σου πέταξε το 1 χαρτονόμισμα, δεν σου έγραψε τον αριθμό των χαρτονομισμάτων που έβαλες κι αν το αποδέχεσαι να προχωρήσει η συναλλαγή; Δεν ξέρω για της αλφα, αλλά στης εθνικής έτσι τα εμφανίζει στην οθόνη. Αν γράψει λιγότερα από όσα έβαλες πατάς ακύρωση και τα βγάζει όλα έξω. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thermomangr είπε

Το ανοιγμα και η καταμετρηση γινεται απο δυο υπαλληλους (προισταμενος και ταμιας).Πιστεψε με κανενας δεν θα διακινδυνευε την θεση του για το 50αρικο.Υπαρχει παντα η πιθανοτητα  να εφτυσε αντι για ενα δυο χαρτονομισματα και απο λαθος να πηρες το ενα (οποτε τυχερος ο επομενος)μπορει να εβαλες εσυ λαθος ποσο και βγαζοντας τα απο την τσεπη να σου επεσε,μπορει το μηχανημανα  να το εβγαλε πλαστο,οποτε θα βρεθει.Μην νομιζεις παντως οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος θακανε μαιμουδια γιατι με το που κανεις εσυ εγγραφο παραπονο η τραπεζα το ψαχνει και ολα τα ελεγχουν γιατι και αυτοι θελουν να ξερουν οτι τα μηχανηματα και οι υπαλληλοι δουλευουν σωστα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nitsa21 είπε

Το ανοιγμα και η καταμετρηση γινεται απο δυο υπαλληλους (προισταμενος και ταμιας).Πιστεψε με κανενας δεν θα διακινδυνευε την θεση του για το 50αρικο.Υπαρχει παντα η πιθανοτητα  να εφτυσε αντι για ενα δυο χαρτονομισματα και απο λαθος να πηρες το ενα (οποτε τυχερος ο επομενος)μπορει να εβαλες εσυ λαθος ποσο και βγαζοντας τα απο την τσεπη να σου επεσε,μπορει το μηχανημανα  να το εβγαλε πλαστο,οποτε θα βρεθει.Μην νομιζεις παντως οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος θακανε μαιμουδια γιατι με το που κανεις εσυ εγγραφο παραπονο η τραπεζα το ψαχνει και ολα τα ελεγχουν γιατι και αυτοι θελουν να ξερουν οτι τα μηχανηματα και οι υπαλληλοι δουλευουν σωστα

το θέμα είναι ότι δεν έγινε έγγραφο παράπονο... μήπως πρέπει να γίνει; έστω και καθυστερημένα (3 μέρες);

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

το θέμα είναι ότι δεν έγινε έγγραφο παράπονο... μήπως πρέπει να γίνει; έστω και καθυστερημένα (3 μέρες);

Ναι,στο γραπτο παραπονο γινεται ερευνα και ανακατευονται πολλοι.Το προφορικο ειναι σαν να μην εγινε.Σου επαναλαμβανω ομως οτι το πιθανοτερο ειναι να εφτυσε το μηχανημα 2 χαρτονομισματα και καπου σκαλωσε το ενα.Ο επομενος το ειδε σκαλωμενο στην σκισμη και το πηρε.Δεν θεωρω πιθανο οι υπαλληλοι να το κρατησαν,κανενας δεν διακινδυνευει την θεση του για 50 ευρω ,και για να εχει καποιον ταμια η τραπεζα τον εχει τσεκαρει πολλες φορες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nitsa21 είπε

Ναι,στο γραπτο παραπονο γινεται ερευνα και ανακατευονται πολλοι.Το προφορικο ειναι σαν να μην εγινε.Σου επαναλαμβανω ομως οτι το πιθανοτερο ειναι να εφτυσε το μηχανημα 2 χαρτονομισματα και καπου σκαλωσε το ενα.Ο επομενος το ειδε σκαλωμενο στην σκισμη και το πηρε.Δεν θεωρω πιθανο οι υπαλληλοι να το κρατησαν,κανενας δεν διακινδυνευει την θεση του για 50 ευρω ,και για να εχει καποιον ταμια η τραπεζα τον εχει τσεκαρει πολλες φορες.

έγινε έλεγχος πολύ αναλυτικός όταν έγινε η μαλακία στο μηχάνημα ακόμα και όταν κοίταξα το πορτάκι όταν έκλεισε και δεν άνοιξε λογικά μέχρι το πρωί γιατί βγήκε offline

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

έγινε έλεγχος πολύ αναλυτικός όταν έγινε η μαλακία στο μηχάνημα ακόμα και όταν κοίταξα το πορτάκι όταν έκλεισε και δεν άνοιξε λογικά μέχρι το πρωί γιατί βγήκε offline

Οταν κανεις καταθεση και το μηχανημα παιρνει τα 8 απο τα 10 αυτο σημαινει αυτοματη καταμετρηση.Την εκανε δεχτηκε τα 8 και εκανε reject τα 2.Αυτα τα κανει αυτοματα χωρις παρεμβαση ανθρωπου.Αυτα τα δυο αποριφθεντα αυτοματα επανερχονται  στην σχισμη .Ολη αυτη η διαδικασια γινεται αυτοματα.Βγηκε offline, ε την στιγμη που ξαναλειτουρησε ο πρωτος που πηγε μπορει να το ειδε σκαλωμενο και καπως να το τραβηξε.Ατυχια αλλα δεν μπορει να βρει τιποτα η τραπεζα εκτος ισως απο ελεγχο στις καμερες του ΑΤΜ

Δημοσ.
Στις 10/1/2022 στις 3:21 ΜΜ, Thermomangr είπε

ή πως μπορώ να ξέρω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε υπάλληλο που δεν τον έχω μπροστά μου; γενικά τι είναι αυτό που με κάνει εμένα να πιστεύω ότι θα βρεθεί εκείνο το "χαμένο" πενηντάρικο!?!?!?!? τι προτείνετε?

Πως να έχουν εμπιστοσύνη αυτοί σε σένα ότι λες αλήθεια? Παίζει να έκανες λάθος και αντί για 10 πενηντάρικα να είχες 9 μαζί σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...