Raylan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Σήμερα το πρωί, πήγα σε ένα ΑΤΜ της εθνικής να κάνω κατάθεση 300€, τοποθέτησα τα χρήματα στο μηχάνημα και αυτό τα τράβηξε αλλά δεν πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου.. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι επειδή δεν είναι μπροστά σε τράπεζα θα αργήσει να γίνει έλεγχος έως και 25 ημέρες(εργάσιμες) Δεν ανησυχώ για τα χρήματα, πολλές φορές μου έχουν κρατηθεί χαρτονομίσματα σε ΑΤΜ, αλλά φτιάξτε επιτέλους τα σαπάκια σας να εξυπηρετείται ο κόσμος..
greekfragma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Raylan είπε Σήμερα το πρωί, πήγα σε ένα ΑΤΜ της εθνικής να κάνω κατάθεση 300€, τοποθέτησα τα χρήματα στο μηχάνημα και αυτό τα τράβηξε αλλά δεν πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου.. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι επειδή δεν είναι μπροστά σε τράπεζα θα αργήσει να γίνει έλεγχος έως και 25 ημέρες(εργάσιμες) Δεν ανησυχώ για τα χρήματα, πολλές φορές μου έχουν κρατηθεί χαρτονομίσματα σε ΑΤΜ, αλλά φτιάξτε επιτέλους τα σαπάκια σας να εξυπηρετείται ο κόσμος.. σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας. ένας αρμόδιοςυπάλληλος της τράπεζάς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. τοοοοοουυυυυυυτ
Rumpelstiltskin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δεν έγινε παρακρατηση των χρημάτων, είναι η αναμενόμενη λειτουργία που περιμένεις από ATM εθνικής που δεν είναι μπροστά σε τράπεζα. Γενικά αν τα θες εκείνη τη στιγμή μόνο σε τέτοια ATM να πηγαίνεις, αλλιώς θα έχεις καθε φορά το ίδιο θέμα. 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Raylan είπε αλλά φτιάξτε επιτέλους τα σαπάκια σας να εξυπηρετείται ο κόσμος.. Δεν φταίνε τα "σαπάκια", η άγνοια σου φταίει, αν θέλεις άμεση πίστωση τότε να πηγαίνεις μόνο στα ΑΤΜ των καταστημάτων της τράπεζας. Χλωμό πάντως να αλλάξει αυτό, το πιθανότερο είναι να λιγοστέψουν τα ΑΤΜ με άμεση πίστωση μια και γενικώς οι τράπεζες κλείνουν καταστήματα. 1 1
Raylan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν φταίνε τα "σαπάκια", η άγνοια σου φταίει, αν θέλεις άμεση πίστωση τότε να πηγαίνεις μόνο στα ΑΤΜ των καταστημάτων της τράπεζας. Χλωμό πάντως να αλλάξει αυτό, το πιθανότερο είναι να λιγοστέψουν τα ΑΤΜ με άμεση πίστωση μια και γενικώς οι τράπεζες κλείνουν καταστήματα. Το ΑΤΜ αυτό είναι άμεσης πίστωσης, και είναι το μοναδικό στην περιοχή, πριν ένα χρόνο περίπου είχε και υποκατάστημα η εθνική, το έκλεισε όπως και πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.. Σήμερα μάλιστα πριν κάνω κατάθεση είχαν έρθει εργαζόμενοι για ανατροφοδότηση χρημάτων στο ΑΤΜ.. Σαπάκια είναι τα περισσότερα, τραβάνε χρήματα χωρίς να τα πιστώσουν σε αλλά κολλάνε τα χαρτονομίσματα και ακυρώνεται η συναλλαγή.. Κάνα κοκομπλοκο δεν παθαίνει να αρχίζει να βγάζει χρήματα μόνο του.. 22 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε Δεν έγινε παρακρατηση των χρημάτων, είναι η αναμενόμενη λειτουργία που περιμένεις από ATM εθνικής που δεν είναι μπροστά σε τράπεζα. Γενικά αν τα θες εκείνη τη στιγμή μόνο σε τέτοια ATM να πηγαίνεις, αλλιώς θα έχεις καθε φορά το ίδιο θέμα. True story, αλλά που να βρεις τράπεζα, εδώ κλείνει το ένα κατάστημα μετά το άλλο..
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Raylan είπε μου είπαν ότι επειδή δεν είναι μπροστά σε τράπεζα θα αργήσει να γίνει έλεγχος έως και 25 ημέρες(εργάσιμες) 6 λεπτά πριν, Raylan είπε Το ΑΤΜ αυτό είναι άμεσης πίστωσης Κάτι δεν μας λες καλά... αν ήταν άμεσης πίστωσης όπως λες θα τα πίστωνε άμεσα...
Raylan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά... αν ήταν άμεσης πίστωσης όπως λες θα τα πίστωνε άμεσα... Το ΑΤΜ είναι άμεσης πίστωσης, απλά επειδή είναι σαπάκι δεν δουλεύει όπως πρέπει και βραχυκυκλωνεται ο επεξεργαστής του και ο αλγόριθμος κάνει τα δικά του.. Δεν τα πίστωσε στον λογαριασμό μου όπως κατασκευαστικέ να κάνει αλλά τα παρακράτησε, δυστυχώς η τράπεζα της εθνικής έκλεισε και τους έμεινε το ΑΤΜ σε διαφορετική περίπτωση θα ερχόταν άμεσα κάποιος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει, αντί για αυτό πρέπει να περιμένω να γίνει η επόμενη ανατροφοδότηση, να γίνει ο τεχνικός έλεγχος να διαπιστωθεί ότι όντως έβαλα λεφτά στο μηχάνημα και μετά από ένα συγνώμη κύριε για την αναστάτωση να πιστωθούν στον λογαριασμό μου.. PS: Δεν φταίει η άγνοια μου, η εθνική φταίει που δεν αντικαθιστά τα προβληματικά ΑΤΜ της με καινούργια.. Σαπάκια είναι το λιγότερο , εδώ υπάρχουν σε λειτουργία κάτι μουσειακά που λειτουργούν με τον φάκελο τι μου λες τώρα.. Μόνο να κλείνουν καταστήματα ξέρουν και να κάνουν απολύσεις εργαζόμενων.. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Raylan 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Raylan είπε Το ΑΤΜ είναι άμεσης πίστωσης, απλά επειδή είναι σαπάκι δεν δουλεύει όπως πρέπει και βραχυκυκλωνεται ο επεξεργαστής του και ο αλγόριθμος κάνει τα δικά του.. Δεν τα πίστωσε στον λογαριασμό μου όπως κατασκευαστικέ να κάνει αλλά τα παρακράτησε, δύστυχος η τράπεζα της εθνικής έκλεισε και τους έμεινε το ΑΤΜ σε διαφορετική περίπτωση θα ερχόταν άμεσα κάποιος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει, αντί για αυτό πρέπει να περιμένω να γίνει η επόμενη ανατροφοδότηση, να γίνει ο τεχνικός έλεγχος να διαπιστωθεί ότι όντως έβαλα λεφτά στο μηχάνημα και μετά από ένα συγνώμη κύριε για την αναστάτωση να πιστωθούν στον λογαριασμό μου.. Τώρα το εξήγησες λίγο καλύτερα και αρχίζω να καταλαβαίνω. Αλήθεια, πως προκύπτει ότι τα παρακράτησε λόγω "βραχυκυκλώματος επεξεργαστή" ή ότι άλλο έγραψες? Βγήκε άμεσα εκτός λειτουργίας το ATM? Ή μήπως τα παρακράτησε επειδή δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αν είναι πλαστά ή όχι? Πάντως ξέρω στα σίγουρα πως αν ήσουν σε κατάστημα σε ώρα λειτουργίας δεν θα ασχολιόταν κάποιος την ίδια στιγμή, στον επόμενο ανεφοδιασμό θα γινόταν ο έλεγχος, με λίγα λόγια μετά το κλείσιμο του καταστήματος το μεσημέρι, και αν. 23 λεπτά πριν, Raylan είπε PS: Δεν φταίει η άγνοια μου, η εθνική φταίει που δεν αντικαθιστά τα προβληματικά ΑΤΜ της με καινούργια.. Σαπάκια είναι το λιγότερο , εδώ υπάρχουν σε λειτουργία κάτι μουσειακά που λειτουργούν με τον φάκελο τι μου λες τώρα.. Μόνο να κλείνουν καταστήματα ξέρουν και να κάνουν απολύσεις εργαζόμενων.. Sorry αλλά το ότι εσύ τα θεωρείς "σαπάκια", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κιόλας. Πριν κανα 5αρι χρόνια όλα ήταν με φάκελο, ε μηχανήματα που είναι τουλάχιστον 5ετίας δεν τα λες και "μουσειακά"... Πάντως άσχετα τι φταίει τώρα ξέρεις, την επόμενη φορά που θα πάει κάτι στραβά στην κατάθεση στο συγκεκριμένο ATM θα πρέπει να περιμένεις όσες μέρες χρειαστεί μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό, σε αντίθεση με τα on site (σε καταστήματα) ATM που συνήθως δεν χρειάζεται να περιμένεις πάνω από μια μέρα.
Raylan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τώρα το εξήγησες λίγο καλύτερα και αρχίζω να καταλαβαίνω. Αλήθεια, πως προκύπτει ότι τα παρακράτησε λόγω "βραχυκυκλώματος επεξεργαστή" ή ότι άλλο έγραψες? Βγήκε άμεσα εκτός λειτουργίας το ATM? Ή μήπως τα παρακράτησε επειδή δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αν είναι πλαστά ή όχι? Πάντως ξέρω στα σίγουρα πως αν ήσουν σε κατάστημα σε ώρα λειτουργίας δεν θα ασχολιόταν κάποιος την ίδια στιγμή, στον επόμενο ανεφοδιασμό θα γινόταν ο έλεγχος, με λίγα λόγια μετά το κλείσιμο του καταστήματος το μεσημέρι, και αν. Ναι συνήθως έτσι γίνεται, αν κρατηθούν χρήματα στο ΑΤΜ και υπάρχει υποκατάστημα δίπλα, πας κάνεις μια αίτηση και το μεσημέρι στο κλείσιμο πάνε κάνουν έλεγχο και σου πιστώνουν τα χρήματα.. Αν κακή ώρα δεν υπάρχει υποκατάστημα όπως στην περίπτωση μου τότε περιμένεις στην επόμενη ανατροφοδότηση να γίνει έλεγχος και να πιστωθούν.. Επειδή ξέρω ότι αρκετές φορές όταν είναι πολλά χαρτονομίσματα στα πετάει έξω και δεν τα δέχεται έκανα κατάθεση πρώτα τα χαρτονομίσματα 5€ 10€ αξίας 70€ όπου ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και μετά προσπάθησα να βάλω έξι χαρτονομίσματα των 50€ όπου ολοκληρώθηκε η συναλλαγή κανονικά δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα και εξακολουθούσε και δουλεύει το μηχάνημα.. Στο Κινητό έχω ζητήσει να μου στείλει η τράπεζα αυτόματο μήνυμα όταν γίνονται κινήσεις και είδα ότι έχει πιστωθεί μόνο το ποσό των 70€ και το ποσό των 300€ δεν πιστώθηκε.. Ζητάω απόδειξη συναλλαγής πουθενά τα 300€ κοιτάω στο internet banking πουθενά τα χρήματα.. Στην εξυπηρέτηση πελατών είδαν ότι έγινε κίνηση 300€ αλλά προβληματίστηκαν που δεν έκανε την πίστωση το μηχάνημα, τώρα είμαι στο περίμενε, θα γίνει τεχνικός έλεγχος και αν βρουν περίσσευμα θα μου δώσουν 31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Sorry αλλά το ότι εσύ τα θεωρείς "σαπάκια", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κιόλας. Πριν κανα 5αρι χρόνια όλα ήταν με φάκελο, ε μηχανήματα που είναι τουλάχιστον 5ετίας δεν τα λες και "μουσειακά"... Πάντως άσχετα τι φταίει τώρα ξέρεις, την επόμενη φορά που θα πάει κάτι στραβά στην κατάθεση στο συγκεκριμένο ATM θα πρέπει να περιμένεις όσες μέρες χρειαστεί μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό, σε αντίθεση με τα on site (σε καταστήματα) ATM που συνήθως δεν χρειάζεται να περιμένεις πάνω από μια μέρα. Όταν βγάζουν κάποια από αυτά προβλήματα δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο χαρακτηρισμό, στα μουσειακά δεν είναι μόνο 5 χρόνια βάλε μερικές Ολυμπιάδες ακόμα.. όταν το τμήμα μάρκετινγκ προωθεί την ψηφιακή εποχή, κλείνει και σε βομβαρδίζει συνέχεια με τις διαδικτυακές της υπηρεσίες τώρα να μιλάμε για ΑΤΜ με φάκελο είναι πλέον ξεπερασμένο, θεωρείς εσύ οτι δεν πρέπει να αποσυρθούν και να ανανεωθούν με σύγχρονα μηχανήματα? Και ειδικά σε κεντρικές περιοχές.. Ήξερα οτι το συγκεκριμένο ήταν προβληματικό και την έπαθα ξανά, τώρα τι άλλο να κάνω θα περιμένω όσο χρειαστεί, προτρέπω και τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν κατάθεση να κάνουν μόνο σε ΑΤΜ με κατάστημα επειδή σε περίπτωση που προκύψει κάτι να εξυπηρετηθούν πιο άμεσς, εγώ πάντως δεν ξανά κάνω κατάθεση σε απομακρυσμένα ΑΤΜ έστω και αν πρέπει να διανύσω 15χλμ από το κοντινότερο κατάστημα
Nabuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Από αυτά που μας αναφέρεις συνεχώς, παρατηρώ γενικώς πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά σου. Κάτι σημαίνει αυτό. 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Raylan είπε Ναι συνήθως έτσι γίνεται, αν κρατηθούν χρήματα στο ΑΤΜ και υπάρχει υποκατάστημα δίπλα, πας κάνεις μια αίτηση και το μεσημέρι στο κλείσιμο πάνε κάνουν έλεγχο και σου πιστώνουν τα χρήματα.. Άλλο είχες γράψει πριν, πως αν το μηχάνημα ήταν σε τράπεζα "θα ερχόταν άμεσα κάποιος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει", ε αυτό δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Πάντως απίθανο να γίνει έλεγχος μετά από 25 ημέρες, σπανίως να μην χρειαστεί ανεφοδιασμό το ATM για πάνω από βδομάδα. 29 λεπτά πριν, Raylan είπε Στην εξυπηρέτηση πελατών είδαν ότι έγινε κίνηση 300€ αλλά προβληματίστηκαν που δεν έκανε την πίστωση το μηχάνημα, τώρα είμαι στο περίμενε, θα γίνει τεχνικός έλεγχος και αν βρουν περίσσευμα θα μου δώσουν Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα
Raylan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άλλο είχες γράψει πριν, πως αν το μηχάνημα ήταν σε τράπεζα "θα ερχόταν άμεσα κάποιος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει", ε αυτό δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Πάντως απίθανο να γίνει έλεγχος μετά από 25 ημέρες, σπανίως να μην χρειαστεί ανεφοδιασμό το ATM για πάνω από βδομάδα. Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα Τι είμαι τραπεζικός υπάλληλος? Ότι μου είπανε μεταφέρω 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από αυτά που μας αναφέρεις συνεχώς, παρατηρώ γενικώς πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά σου. Κάτι σημαίνει αυτό. Είδες κάρμα που έχω? Ματιασμένος πρέπει να είμαι Πέρα από την πλάκα μακάρι να πάνε όλα καλά να τα βρουν μεταξύ τους διαφορετικά θα έχουμε αστυνομίες και μηνύσεις.. Είχε και κάμερα το ΑΤΜ, όποτε είμαι καλυμμένος απλά να δουλεύει και να μην είναι βιτρίνα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Raylan
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Raylan είπε Τι είμαι τραπεζικός υπάλληλος? Ότι μου είπανε μεταφέρω Για αυτό και εγώ σου εξηγώ τι ισχύει στην πραγματικότητα. 1
Nabuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Raylan είπε Ματιασμένος πρέπει να είμαι Ναι ναι, αυτό φταίει σίγουρα
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι ναι, αυτό φταίει σίγουρα Το πιστεύω και εγώ αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα