Gyftomancer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Χαιρετε, ειχα αγορασει shadow vt 750 το 2010, μεσω Mobile.de και μου την εφερε ενας ελληνας εμπορος που δηλωνε και μηχανικος. Κοινως η δουλεια του ηταν να δει καποια οχηματα και να μεταφερει στην Ελλαδα. Ειχα μεινει εντελως ευχαριστημενος, η καλυτερη ισως αγορα που εχω κανει. Τωρα θελω να παρω ενα HYUNDAI i20 και ειπα οτι θα αξιζε μια προσπαθεια. Δεν ξερω ομως πως να ξαναβρω στο Insomnia τη σελιδα με τις πληροφοριες που τον ειχαν προτεινει και σε αλλους που ρωταγαν. Θυμαμαι μονο οτι λεγοταν Δημητρης. Τυγχανει μηπως καποιο παλιο μελος να θυμαται κατι μπας και ξαναβρω τον ανθρωπο; Ή εστω να γνωριζει και να εμπιστευεται καποιον αλλον; Επι τη ευκαιρια να ρωτησω, νομιζω οτι ο εμπορος στη Γερμανια θα μου ερθει φτηνοτερα απο Γερμανο μαντρα στην Ελλαδα. Κανω λαθος;
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δεν πετάγεσαι στην Γερμανία να το φέρεις εσύ?
gbras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εγω ξερω τον geoland22 . Δεν ξερω αν ειναι αυτος που ψαχνεις. Επισης πολυ αμφιβαλλω οτι σε συμφερει να το φερεις απο Γερμανια.
Nabuko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 5:58 ΜΜ, Gyftomancer είπε Ή εστω να γνωριζει και να εμπιστευεται καποιον αλλον; Κοίτα και αυτό το θέμα, προς τα πρόσφατα ποστς
terry308 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Έχω κάποιον που είναι από σήμερα Γερμανία, θα κοιτάξει για 2 άλλους ενδιαφερόμενους αυτοκίνητα, Duesseldorf είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα