Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έγινε νεκρανάσταση στο νήμα εγώ θα αδράξω την ευκαιρία να πω το εξής: στενοχωριέμαι όταν διαβάζω τέτοια θέματα και ο ts τελικά δεν ενημερώνει αν επιλύθηκε το θέμα και σε πόσο καιρό. @Xristos-pap τελικά παρέλαβες την τηλεόραση επισκευασμένη σε "εύλογο" διάστημα ή περιμένεις ακόμα?

• Like 1
Δημοσ.

Σε εύλογο διάστημα δεν θα το έλεγα. Αν και πέρασαν χρόνια από τότε θυμάμαι πως περίμενα αρκετούς μήνες. Με αρκετά τηλεφωνήματα και επισκέψεις στο κατάστημα από εμένα. Ηταν μια ζημιά που δεν τους σύμφερε οικονομικά αλλά ούτε μου κάνανε αντικατάσταση. Έπαιρνα τηλέφωνο στα κεντρικά και όπου έβρισκα και έλεγα το πρόβλημα μέχρι που κάποιος μου έδωσε το τηλέφωνο εκεί που το είχαν στείλει για επισκευή. Ο τεχνικός μου είπε πως για αρκετούς μήνες περίμενε και εκεινοσ απλά να τους δώσει το κατάστημα το οκ για να προχωρήσουν στην επισκευή. Πήγα στο κατάστημα και τους είπα τι μου είπε ο τεχνικός και η απάντηση τους ήταν πως δεν ήταν δουλειά μου να ανακατευτώ. Μετά από απειλές και φασαρίες εν τέλη δώσαν το οκ και την έφτιαξαν. 

@Engimek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...