mojakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Φιλοι μου καλησπέρα, χρειαζομαι τα φωτα σας. Εχω ένα Suzuki Sx4 του 2006 που αγορασα μεταχειρισμενο με 1 κλειδί, το οποιο ειχα πρόσφατα αντιγράψει γιατί ηταν προβληματικό. Στον κλειδαρά που πήγα, πηρε το "τσιπάκι" για το immobilizer από το παλιο κλειδί και το τοποθέτησε μέσα στο καινούριο. Ποιο είναι το προβλημα; Το "καπάκι" που είχε βάλει ηταν ελαττωματικό και άνοιξε, δεν ειδα προφανώς που έπεσε το τσιπάκι και τωρα δεν μπορώ να βαλω μπροστα το αμάξι μου. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μονη λύση είναι η αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ εκ των προτερων
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Ίσως να μπορεί και κάποιος κλειδαράς, αυτόν που στο έφτιαξε τον ρώτησες?
adsl2+ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 3:01 ΜΜ, mojakos είπε Φιλοι μου καλησπέρα, χρειαζομαι τα φωτα σας. Εχω ένα Suzuki Sx4 του 2006 που αγορασα μεταχειρισμενο με 1 κλειδί, το οποιο ειχα πρόσφατα αντιγράψει γιατί ηταν προβληματικό. Στον κλειδαρά που πήγα, πηρε το "τσιπάκι" για το immobilizer από το παλιο κλειδί και το τοποθέτησε μέσα στο καινούριο. Ποιο είναι το προβλημα; Το "καπάκι" που είχε βάλει ηταν ελαττωματικό και άνοιξε, δεν ειδα προφανώς που έπεσε το τσιπάκι και τωρα δεν μπορώ να βαλω μπροστα το αμάξι μου. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μονη λύση είναι η αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ εκ των προτερων Πας στην αντιπροσωπεία με το αυτοκίνητο,σου προγραμματιζουν νέο άκοπο κλειδί, κατόπιν σε ενα κλειδαρά, με το παλιό κλειδί σου φτιάχνει το άκοπο ,αυτο εκανα με ενα corolla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα