kukukali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Εχω την viomi v2 pro κ τα ανταλακτικα με Viomi ειναι θεμα να τα βρεις. Η μπαταρια σε 2 χρονια περιπου βραχυκυκλωσε.Ευτυχως δεν ειχε επηρεστει το τσιπακι που εχουν πανω οποτε εγινε η αλλαγη με κοστος 50 ευρω. Εκτοτε δεν εχω καποιο θεμα. Περισσοτερο προσανατολιζομαι πλεον σε Roborok που η υποστηριξη απο την κοινοτητα ειναι μεγαλυτερη.Τα ανταλακτικα ειναι παντα σε διαθεσιμοτητα
Donmitsos10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Κάποια ανταλλακτικά υπάρχουν και εδώ Ελλάδα. Εγώ μιλάω σε περίπτωση βλάβης τι γίνεται. Έχει κανεις εικόνα από geekbuying?
TechnoState Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 .... παρέλαβα προχθές. Τρείς μέρες τώρα σκουπίζει σαν ασταμάτητη φιλιππινέζα (το nickname της στο miHome). Πριν απο την όποια αποστολή, έγινε κ η τρέχουσα αναβάθμιση. Στα shaggy (φλοκατέ) χαλιά ζορίζεται. Τα πάει καλύτερα αν αφαιρεθεί η βούρτσα-συλλεκτης που έχει μπροστά (αλλά έτσι θέλει περισσότερα περάσματα για να είναι αποτελεσματική....κ φυσικά δεν "πιάνει" τις γωνίες. Στα μικρά χαλιά/ ποδόμακτρα/ λουτρού-μπάνιου (ειδικά εάν είναι "ελαφριά") υπάρχει θέμα, τα "φέρνει βόλτες" Επίσης ζορίζεται όπου υπάρχει μαύρο χρώμα (σε ορισμένα χαλιά) σε σημείο να μουρλένεται κ οι αισθητήρες να βγάζουν σφάλμα. Κατά τα λοιπά, κ σε γυμνό δάπεδο δουλεύει άψογα. Στο miHome μπαίνει σε ευρωπαϊκό server. Αρκετή παραμετροποίηση, οι ρουτίνες δουλεύουν σωστά.
PeopleAreStrange Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν γνωρίζουν, στα μαύρα χαλιά θα πρέπει να κλείσετε τους κάτω αισθητηρες με χαρτοταινία. Το μαύρο το βλέπει σαν κενό και δεν μπορεί να πάει. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από PeopleAreStrange 1
VaggD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 hours ago, argosixna said: Αν παρετε και το -5% απο το paypal , ειναι ΚΛΟΠΗ στα 155 ευρω Που βρίσκουμε το paypal -5% discount ?
Fabricated Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Ανταλλακτικά βουρτσάκια κλπ που βρίσκουμε; Επισης αν την έχει πάρει ήδη κάποιος ξέρετε πως βάζουμε και βγάζουμε το πανί για σφουγγαρισμα ; μόλις την τραβήξω από τη βάση της αρχίζει κατευθείαν να κουνιέται για επιστροφή στη βάση
magnam Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την πήρα εχθές από Banggood με 168,5€. Το θετικό του bangood είναι πως ακόμα κι εάν βάλεις ΤΚ νησιού, δεν χρεώνεσαι έξτρα μεταφορικά (το γνωστό 30άρι). Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από magnam
Incepted Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, argosixna είπε Αν παρετε και το -5% απο το paypal , ειναι ΚΛΟΠΗ στα 155 ευρω Προχωράω να πληρώσω με paypal αλλα δε βλέπω να περνάει καποια εκπτωση ? τι κανω λαθος?🤔
dennis_7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fabricated είπε Ανταλλακτικά βουρτσάκια κλπ που βρίσκουμε; Επισης αν την έχει πάρει ήδη κάποιος ξέρετε πως βάζουμε και βγάζουμε το πανί για σφουγγαρισμα ; μόλις την τραβήξω από τη βάση της αρχίζει κατευθείαν να κουνιέται για επιστροφή στη βάση Εγώ την σηκώνω και την γυρίζω ανάποδα οπότε δεν βγάζει τσιμουδιά
chocorello Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Παω να πληρωσω με paypal και δε βλεπω κατι για -5%
vgeorgis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 απο το Live chat "sorry currently there is no offer for paying with paypal" 1
Donmitsos10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Έχω την εντύπωση ότι οι παρακάτω έχουν ίδια ανταλλακτικά (είναι δηλαδή συμβατά) Xiaomi Mijia STYJ02YM for Viomi V2 PRO V3 SE V-RVCLM21B for Conga 3490 ισχυει;
argosixna Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, VaggD είπε Που βρίσκουμε το paypal -5% discount ? Eιναι για περιορισμενο αριθμο κομματιων , εγω οταν μπηκα μου το εβγαλε. Δεν την πηρα , την ειχα παρει στα 164 απο προηγουμενη προσφορα 5 ώρες πριν, Fabricated είπε Ανταλλακτικά βουρτσάκια κλπ που βρίσκουμε; Επισης αν την έχει πάρει ήδη κάποιος ξέρετε πως βάζουμε και βγάζουμε το πανί για σφουγγαρισμα ; μόλις την τραβήξω από τη βάση της αρχίζει κατευθείαν να κουνιέται για επιστροφή στη βάση Την τραβας προς τα πισω απο την βαση , πατας τα κλιπακια και τραβας μπροστα το πανακι. Ειναι πανευκολο. Την ξανατοποθετεις στην θεση της , η την αφηνεις να παει μονη 2 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Έχω την εντύπωση ότι οι παρακάτω έχουν ίδια ανταλλακτικά (είναι δηλαδή συμβατά) Xiaomi Mijia STYJ02YM for Viomi V2 PRO V3 SE V-RVCLM21B for Conga 3490 ισχυει; 23pcs Replacements for Xiaomi Mijia STYTJ02YM MOP PRO Viomi V2 V3 SE Vacuum Cleaner Parts Accessories Main Brushes*2 Side Brushes*6 HEPA Filters*7 Wet Mop Clothes*4 Dry Mop Clothes*4 [Non-Original] 3
Hero1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτήσω,αυτοί που την έχουν η φωνή της είναι κάπως χαμηλής έντασης και σαν αλλοιωμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις