Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλασε το τροφοδοτικο μου Corsair SF450 Gold (Αγορα 2017 αλλα εχει 7 χρονια εγγυηση) και θελω να το στειλω πισω για αντικατασταση. Εκανα μια σκεψη μιας και εχει βγει το 750 Platinum μηπως επαιρνα αυτο στην αντικατασταση. Με μια επαφη που εκανα με το καταστημα που το ειχα αγορασει (ρωτησα αν καλυπτωντας την διαφορα μπορω να παραλαβω αντιστοιχο προιον της ιδια εταιρειας) και μου ειπαν εμεις κανουμε τον τυπικο ελεγχο και το στελνουμε στην Εταιρεια και παιρνεις οτι αποφασισει. Το ιδιο η καλυτερο αν εχει καταργηθει, αλλα οχι οποιο θες εσυ..

Ειναι οντως ετσι, ξερουμε σιγουρα οτι δε γινεται αυτο? Επισης μηπως θα ηταν καλυτερο να μιλησω με Corsair? Και γενικα τι πολιτικη εχει, ποσο αμεσοι ειναι στις επικοινωνιας, και ξερουμε αν χρεωνομαι για να τους στειλω εγω το Προιον στα κεντρικα η ξερω γω που το παραλαμβανουν

Δημοσ.

Οι εγγυήσεις είναι μέχρι δύο χρόνια για τα καταστήματα. Ο υπόλοιπος χρόνος είναι με τον κατασκευαστή. Οπότε ανοίγεις ticket απο το site της corsair για βλάβη. Κανονικά το στέλνεις με δικά σου έξοδα αλλά άμα πιέσεις την εταιρία μπορεί και να δεχτούν να το πληρώσουν αυτοί (με την corsair το έχουν κάνει πετυχημένα αρκετοί εδώ στο forum). Το ποιο θα σου στείλουν όμως πίσω δεν αποφασίζεις εσύ. Η υποχρέωση τους είναι να σου στείλουν ένα ίδιο ή καλύτερο ανακατασκευασμένο ή καινούργιο. Μπορείς βέβαια να τους το προτείνεις...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aνοίγεις ticket corsair και ζητάς advanced rma(προυποθετει να τους δώσεις αριθμό κάρτας ώστε να σου δεσμευσουν το χ ποσό).Σου στέλνουν με δικα τους εξοδα το προιόν αντικατάστασης και ταυτόχρονα παραλαμβανουν το βεβλαμένο προιόν,αρα 0 έξοδα αποστολής-παραλαβής.Μετα απο κανα 10ημερο και αφου ελεγξουν το βεβλαμενο και οντως εχει προβλημα και το καλυπτει η εγγύηση σου αποδεσμεύουν το ποσό.Μου ειχε τύχει πιο παλιά αλλα κ τωρα λογικά ισχύει..Άν δεν υπάρχει το ίδιο προιόν σου στέλνουν πιο νέο με ίδια χαρακτηριστικά ή και πολλές φορές καλύτερο,αλλα δεν χάνεις τίποτα να τους ζητήσεις κάποιο συγκεκριμένο και να πληρώσεις την διαφορά αν το δεχτούν.Απο τις καλύτερες εταιρίες στο θέμα rma  για μενα...

Επεξ/σία από harrybani
  • Like 2
Δημοσ.

Απο Αμερικη ερχεται η εχουν αποθηκες Ευρωπη?

Οι τιμες που σου δινει ειναι ανταγωνιστικες η πχ θα μου πει να πληρωσω μια διαφορα που θα ναι σα να το αγοραζα εηαρχης απο σκρουτζομαγαζο..

Θα ανοιξω παντως σιγουρα το τικετ και ελπιζω προς το καλυτερο

Δημοσ.

Aπο Ολλανδία μου την ειχαν στείλει και  αν θυμάμαι καλά με ups.Απο μόνοι τους μου στείλανε καλύτερη AIO,

δεν τους είχα προτείνει κάποια συγκεκριμένη εγω.Σου ειπα δεν χάνεις τίποτα να τους το πεις,όχι οτι θα το δεχτούν.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, therock είπε

Απο Αμερικη ερχεται η εχουν αποθηκες Ευρωπη?

Οι τιμες που σου δινει ειναι ανταγωνιστικες η πχ θα μου πει να πληρωσω μια διαφορα που θα ναι σα να το αγοραζα εηαρχης απο σκρουτζομαγαζο..

Θα ανοιξω παντως σιγουρα το τικετ και ελπιζω προς το καλυτερο

Απο Ολλανδία έρχεται. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι τυπική, αν έχουν το ίδιο σου στέλνουν ΄τετοιο, αν δεν έχουν σου στέλνουν ενα καλύτερο. Δεν πιστευω ότι έχεις την ευχέρεια να διαλέξεις εσύ κάτι  

Δημοσ.

Έχω και εγώ εμπειρία απο εγγύηση corsair και είμαι ευχαριστημένος. Όταν άνοιγα να παίξω παιχνίδια έσβηνε ο υπολογιστής αλλά αν χάζευα απλά στο internet δεν είχε θέμα.

Μου στείλανε καινούριο με advance rma όπως λένε παραπάνω και ήταν καλύτερο απο το προηγούμενο 650->750W.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις μου απαντησαν οτι δεν γινεται αυτο, και απλα μου στελνουν το ιδιο. Οποτε λεω να το στειλω μιας και ειναι χαλασμενο και να δω τι θα παρω. Και αν παρω πισω το ιδιο, να αγορασω μετα απο την τσεπη του το 750 και να το κρατησαω το αλλο για καβατζα

Η διαδικασια RMA Ποια ειναι? Ανοιγω ticket, και μετα που το στελνω? Επειδη συσκευασια τωρα δε ξερω τι εχω, και ανα εχει και ολα τα καλωδιο παρελκομενα μεσα, πρεπει να ειναι πληρες οπως το πηρα, η ειναι ελαστικοι αν τους στειλω πισω με αυτα που εχω ευκαιρα στην κατοχη μου?

Δημοσ.

Ενω τους ειπα οτι με αλλο παλιοτερα τροφοδοτικο μου ανοιγει Μου απαντησαν οτι πρεπει να κανω paper clip test

Για ποιο λογο να καθυστερω με επιπλεον τεστ ενω ξερω οτι φταει αυτο και πρεπει αμεσα να επιστραφει

[Quote]

Sorry to hear you're having PSU troubles -- let's get that resolved for you.

We do need a more definitive test here.

Testing a power supply is a bit difficult. Because your system is not turning on AT ALL, we can only assume that the issue here is that the PSU cannot supply power at this point. We would suggest performing a Paper Clip Test in order to verify that the PSU is the cause of this issue. Honestly, I would recommend searching Google for “PSU Paper Clip Test” as this involves inserting a paper clip into the PSU, but I will outline the test below:

Disconnect all cables from the power supply except for the 24 pin cable, and ensure that the switch on the back is set to the OFF position.
Insert a paper clip into the 16th and 17th pin of the 24 pin cable.
Ensure the PSU’s AC cable is plugged in.
Flip the switch on the back of the PSU to the ON position.

If the PSU can provide power, you will then see the fan spin. If you have an RM, HX, or AX PSU, the fan will only spin for a second. If it does, it is VERY LIKELY that the PSU is not the cause of your issue. If it doesn’t, please attach a receipt so that we can proceed with an RMA.

It is not to say that this will prove it 100%, but it is far more likely another hardware component is causing an issue if this is the case. Also, please note that this test is only useful if your computer does not power on AT ALL. If the system starts and then stops immediately, or the fans on the case spin for a second before stopping, this test will not prove anything useful.

Regards,

Stephen

Corsair Technical Support

Thank you for choosing Corsair.

http://www.corsair.com

https://www.facebook.com/Corsair

https://twitter.com/Corsair[/quote]

Δημοσ.
7 ώρες πριν, therock είπε

Για ποιο λογο να καθυστερω με επιπλεον τεστ ενω ξερω οτι φταει αυτο και πρεπει αμεσα να επιστραφει

Εσύ μπορεί να ξέρεις τα πάντα... Αυτοί όμως δεν γνωρίζουν.... 

Δημοσ.

Βασικα το αναποδο. Εγω δε ξερω τι μου γινεται αλλα αυτοι ξερουν, γιατι τους το περιεργραψα οτι ανοιγει με ολο τροφοδοτικο. Οποτε τι ψαχνουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...