Chemical Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω προτείνω για 2k το Dell u2520D, ναι γιατι ειναι usb-c και ναι γιατι ειναι 25" επισης ειναι και pre calibrated, γιατι σε αυτή την ανάλυση το text density ειναι ιδανικο, απο εκει και περα αρχιζει να χανει. Στα 27" και πανω ψαξε για 4k. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από Chemical
ksessalonikios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 δεν ξέρω αν έχει σχέση με το πρόβλημα που συζητάτε αλλά βρήκα αυτήν την είδηση, οποιος έχει θέμα με την ανάλυση του μόνιτορ σε m1 ας ρίξει μια ματιά και ιδιαίτερα στο app https://appleinsider.com/articles/21/12/07/m1-macs-not-enabling-retina-mode-with-certain-monitors-developer-says https://github.com/waydabber/BetterDummy
bioentre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, iYannis είπε LG QN880 μονόδρομος Την έχω δει (Πλαίσιο Mall) και δεν μου άρεσε και τόσο, μιας και είμαι συνηθισμένος στην οθόνη του imac. Ευτυχώς πέτυχα μια σφραγισμένη Thunderbolt από ebay. Για 31.5 και με πιο τραβηγμένο budget προτείνω την AOC U32U1 Porsche Design. Την είδα public golden hall. Είχα πάρει και μια Dell S2719DC αλλά και αυτή δεν..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ανακεφαλαιώνοντας η λύση είναι 32 ίντσες 4k;
mistr4l Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, userino είπε Ανακεφαλαιώνοντας η λύση είναι 32 ίντσες 4k; Ανακεφαλαιώνοντας, αν διαβάσεις παραπάνω προσεκτικά, η λύση εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mistr4l είπε Ανακεφαλαιώνοντας, αν διαβάσεις παραπάνω προσεκτικά, η λύση εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες σου. Εννοείς η μεσοβέζικη λύση την οποία δεν αναζητώ φίλε Εξού και ρώτηξα
mistr4l Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 9:47 ΜΜ, userino είπε Εννοείς η μεσοβέζικη λύση την οποία δεν αναζητώ φίλε Εξού και ρώτηξα Για εσένα είναι "μεσοβέζικη" λύση, για άλλους το υπέρτατο - τέλειο. Εξαρτάται λοιπόν αποκλειστικά από τις ανάγκες σου. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρυσός κανόνας. Έχεις κάποια δεδομένα, έχεις τις προτιμήσεις σου και με βάση αυτά αποφασίζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 1:19 ΜΜ, natural_sgf είπε Same shit. Ανανεωμένη CPU εννοώ. Αν θα το πουν m2 για λόγους marketing ή m1x είναι άλλο πράγμα... Δε ξέρω για τιμές. Σου λέω απλά ότι λέγεται η apple θα βγάλει καινούργιο μοντέλο Mac mini κοντά στο Μάρτιο. Θα συμπέσει με το refresh σε iMac pro. Και λογικά θα έχει τα νέα chips... Πιστεύω ότι έχει σημασία η ονομασία. Ο m1, με τον m1 pro και max είναι ο ίδιος, αλλά πιο ισχυρός. Δεν αλλάζει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, δεν αλλάζουν οι ταχύτητες, απλά αλλάζουν οι πυρήνες. Οπότε πρακτικά είναι ο ίδιος. Εάν αλλάξει αρχιτεκτονική nm, και έχει άλλους χρονισμους τότε θα μιλάμε για άλλη ονομασία γιατί πλέον δε θα υπάρχει σύγκριση.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Evaggelos.A είπε Πιστεύω ότι έχει σημασία η ονομασία. Ο m1, με τον m1 pro και max είναι ο ίδιος, αλλά πιο ισχυρός. Δεν αλλάζει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, δεν αλλάζουν οι ταχύτητες, απλά αλλάζουν οι πυρήνες. Οπότε πρακτικά είναι ο ίδιος. Εάν αλλάξει αρχιτεκτονική nm, και έχει άλλους χρονισμους τότε θα μιλάμε για άλλη ονομασία γιατί πλέον δε θα υπάρχει σύγκριση. Πίστευε ο,τι θες. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι τι αγοράζεις.
thephotoshoped Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή και εγώ πρόκειται να πάρω το Mac mini M1 16Gb ψάχνω για οθόνη. Είμαι φωτογράφος όποτε η χρήση θα είναι καθαρά φωτογραφική , photoshop , lightroom κλπ άρα με ενδιαφέρει παρά πολύ η πιστότητα των χρωμάτων . Αυτη τη στιγμή δουλεύω σε mbp 2020 με i7 στην οθόνη των 15’. Τι θα προτείνατε για φωτογραφική χρήση ;
Chemical Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 8:58 ΜΜ, ksessalonikios είπε δεν ξέρω αν έχει σχέση με το πρόβλημα που συζητάτε αλλά βρήκα αυτήν την είδηση, οποιος έχει θέμα με την ανάλυση του μόνιτορ σε m1 ας ρίξει μια ματιά και ιδιαίτερα στο app https://appleinsider.com/articles/21/12/07/m1-macs-not-enabling-retina-mode-with-certain-monitors-developer-says https://github.com/waydabber/BetterDummy Εγω αυτό που κατάλαβα ειναι οτι χρειάζονται ποιοτικά καλώδια για να παιξει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα