Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8T 8GB/128GB 374€ OFFICIAL STORE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, elias99 είπε

καλημέρα το e-shop το έχει σε crazy sundays,με αποφορολόγηση πάει περίπου στα 376.έχει κανένας γνώμη να μας πει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη συσκευή? το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι smooth.έχω ένα xiaomi 10t lite και οταν ακουω spotify έχω και google maps ανοιχτά,όταν προσπαθώ να κάνω το οτιδήποτε τρώει κολλήματα.για πείτε καμία γνωμούλα

Ξέρουμε αν στο e-shop είναι εύκολη η διαδικασία για την αποφορολόγηση; Ή θα θέλουν ένα κάρο χαρτιά και λοιπά για να αφαιρέσουν τον ΦΠΑ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Ξέρουμε αν στο e-shop είναι εύκολη η διαδικασία για την αποφορολόγηση; Ή θα θέλουν ένα κάρο χαρτιά και λοιπά για να αφαιρέσουν τον ΦΠΑ?

Πανευκολη.παιρνεις τηλ το λογιστήριο τους σου λένε να τους κάνεις email την πρώτη σελίδα του gsis σου με υπογραφή τέρμα κάτω δεξιά και με το που περαστεί στο σύστημα τους μπορείς να αγοράζεις ότι θέλεις χωρίς ΦΠΑ.εαν βάλεις πληρωμή με e-banking σου ξανά στέλνουν την παραγγελία χωρίς ΦΠΑ αν βάλεις με μετρητά κάνουν την αποφορολογιση στο κατάστημα μόλις πας να πληρώσεις

Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία, γιατί και εμένα με ενδιέφερε το συγκεκριμένο κινητό (χωρίς ΦΠΑ). Είπαν ότι εκτός απροόπτου θα παραλάβουν σήμερα όντως, οπότε σε 1-2 μέρες θα είναι έτοιμο για παραλαβή. 

@elias99 γενικά το κινητό το έχει φίλος και μου χει πει τα καλύτερα, γενικά δεν τον έχει ενοχλήσει πουθενά, και δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν έχει παραπονεθεί για κολλήματα κλπ, οι φωτογραφίες λέει είναι πολύ καλές όπως και το βίντεο.

Τώρα αναρωτιέμαι αν η vodafone θα υποστηρίζει 5G, που μάλλον δε θα υποστηρίζει γιατί δεν είναι στις συσκευές που έχουν στο eshop τους. Οπότε σκέφτομαι τη μετάβαση σε Cosmote...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το πήρα πρόσφατα στα 380 περίπου (απο amazon.de μου το πέταξε σαν lighting deal πριν απο περίπου κανένα μήνα) να πω ότι το κινητό πετάει, και απαξ και συνηθίσεις στα 120 hz όλα τα άλλα σου φαίνονται οτι κολλάνε. Ωραίο μπόνους ο 65άρης φορτιστής που δίνει 45 w σε pd για να φορτίσεις και το ultrabook και να γλυτώσεις το 30άρι για επώνυμο γρήγορο usb c φορτιστή. Μεγάλουτσικος και αυτός βέβαια. Να προειδοποιήσω ότι και το κινητό είναι σχετικά μεγάλο (6.5 ίντσες γαρ) αλλά και βαρύ σε σχέση με τα μικρότερα samsung s10 - s20. 

Επιβεβαιώνω ότι 5g στη βονταφον δεν είδα ποτέ. Δεν το έψαξα πολύ βέβαια, αλλά νομίζω το ίδιο θέμα είχαν και σε γειτονικό φόρουμ, λογικά πράγματι δεν το υποστηρίζει η βοντα

Επεξ/σία από vag1989
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vag1989 είπε

Μιας και το πήρα πρόσφατα στα 380 περίπου (απο amazon.de μου το πέταξε σαν lighting deal πριν απο περίπου κανένα μήνα) να πω ότι το κινητό πετάει, και απαξ και συνηθίσεις στα 120 hz όλα τα άλλα σου φαίνονται οτι κολλάνε. Ωραίο μπόνους ο 65άρης φορτιστής που δίνει 45 w σε pd για να φορτίσεις και το ultrabook και να γλυτώσεις το 30άρι για επώνυμο γρήγορο usb c φορτιστή. Μεγάλουτσικος και αυτός βέβαια. Να προειδοποιήσω ότι και το κινητό είναι σχετικά μεγάλο (6.5 ίντσες γαρ) αλλά και βαρύ σε σχέση με τα μικρότερα samsung s10 - s20. 

Επιβεβαιώνω ότι 5g στη βονταφον δεν είδα ποτέ. Δεν το έψαξα πολύ βέβαια, αλλά νομίζω το ίδιο θέμα είχαν και σε γειτονικό φόρουμ, λογικά πράγματι δεν το υποστηρίζει η βοντα

Κάπου πήρε το μάτι μου κάποιον να λέει ότι αν βάλεις τη sim σου σε υποστηριζόμενη από τη vodafone συσκευή, μπορείς να ενεργοποιήσεις το 5g εκεί, και μετά να το βάλεις πάλι στο oneplus και να παίξει... Αλλά δε ξέρω αν μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως, γιατί δεν έχω και κανέναν γνωστό με 5g certified συσκευή από vodafone...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vag1989 είπε

55 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου κάποιον να λέει ότι αν βάλεις τη sim σου σε υποστηριζόμενη από τη vodafone συσκευή, μπορείς να ενεργοποιήσεις το 5g εκεί, και μετά να το βάλεις πάλι στο oneplus και να παίξει... Αλλά δε ξέρω αν μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως, γιατί δεν έχω και κανέναν γνωστό με 5g certified συσκευή από vodafone...

Ισχύει.  Βάλε τη SIM σε τηλέφωνο που δουλεύει το 5G και θα παίξει μετά σε όλα.  Είχα το ίδια θέμα με POCO F2 -έβαλα την κάρτα σε ένα F3 και πήρε μπρος.

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από διαχείριση θερμοκρασίας πως πάει το συγκεκριμένο; 

Έχω ένα Nord 12/256 .. και το καλοκαίρι το τηλέφωνο απλά δε παλευετε. Αν το δει λίγο ο αυγουστιάτικος ελληνικός ήλιος αρχίζει το throttling .. και αρχίζουν τα προβλήματα (αδυναμία λήψης φωτογραφιών!, μη λειτουργία του android auto κλπ). 

Τώρα πετάει.. αλλά το καλοκαίρι είναι θέμα.. Με παλιότερα κινητά (όχι one+) δεν είχα ποτε τέτοιο θέμα σε τέτοια έκταση. Μπορεί να έκαναν λίγο throttling όταν είχε 40 βαθμούς .. αλλά ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στο να κάνεις κάτι βασικό όπως το να βγάλεις 10 φωτογραφίες  ενώ είσαι σε νησί και είναι μέρα με υψηλή θερμοκρασία.

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

btw αν πήρε κι άλλος από e-shop, μου είπαν στο τηλ ότι θα παραλάβουν Δευτέρα τα Oneplus 8T, οπότε από Τρίτη θα αποσταλούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...