Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8T 8GB/128GB 374€ OFFICIAL STORE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, όπως αναφέρει και ο τίτλος η προσφορά αφορά το official store (2 χρόνια εγγύηση) και η έκπτωση γίνεται αυτόματα στο καλάθι. 

8t.png

UPDATE: Η εκτύπωση τελείωσε αλλά οσοι ενδιαφέρεστε δοκιμάστε ξανά νυχτερινές ώρες ή σχετικά νωρίς το πρωί και γενικά να είστε alerted μιας και πλησιάζει το Black Friday. 

Επεξ/σία από VaggD
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Romanzo Criminale είπε

εμένα μου βγάζει 500 plus μαζί με ένα voucher 150 ευρώ που εχει στη σελίδα του

Ακριβώς αυτό θα σχολίαζα και εγώ. Δε ξέρω πως πιάνεις την προσφορά του OP

Δημοσ.

Πλέον ούτε σε εμένα είναι διαθέσιμη η έκπτωση, ίσως ήταν λάθος του συστήματος.. Θα δείξει αν φάω άκυρο και μου γίνει επιστροφή χρημάτων! 

Σορρυ για την ξενερα guys. 

2 minutes ago, salmp7 said:

τί χώρα έχεις επιλέξει;

Ελλάδα (oneplus.com/gr), εγώ το αγόρασα ~7:30 το πρωί και μέχρι την ώρα που άνοιξα το thread υπήρχε κανονικά η έκπτωση (την τσέκαρα). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είχε και limited offer στο ποσό που αναφέρει ο @VaggD πέρα από το Special Offer των -150€. 
Αν αλλάξει κάτι ενημερώστε 🙂

Επίσης @VaggD καλό είναι να κάνεις update το title *ΤΕΛΟΣ*

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, M A T R I X said:

Πρέπει να είχε και limited offer στο ποσό που αναφέρει ο @VaggD πέρα από το Special Offer των -150€. 
Αν αλλάξει κάτι ενημερώστε 🙂

Επίσης @VaggD καλό είναι να κάνεις update το title *ΤΕΛΟΣ*

Δυστυχώς άνοιξα το thread με καθυστέρηση... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VaggD είπε

VAT included ?

Δε ξέρω αδερφέ, για κάποιο λόγο με πέταξε στο αμερικανικό και το είδα. Δεν έδωσα περαιτέρω σημασια γτ έτσι κι αλλιώς για να ψωνισεις πρέπει να είσαι στο ελληνικό store. 299$ έλεγε με έκπτωση 57%.το  Ότι είναι αστείο το λέω γενικά για τις προσφορές τους. Δε προλαβαίνει ψυχή, ακόμα και πάνω από το πληκτρολόγιο να περιμένει. Είχα και μια πολλή άσχημη αντιμετώπιση πρόσφατα από το support τους αλλά είναι μεγάλο story και off topic. 

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, Jake07 said:

Δε ξέρω αδερφέ, για κάποιο λόγο με πέταξε στο αμερικανικό και το είδα. Δεν έδωσα περαιτέρω σημασια γτ έτσι κι αλλιώς για να ψωνισεις πρέπει να είσαι στο ελληνικό store. 299$ έλεγε με έκπτωση 57%.το  Ότι είναι αστείο το λέω γενικά για τις προσφορές τους. Δε προλαβαίνει ψυχή, ακόμα και πάνω από το πληκτρολόγιο να περιμένει. Είχα και μια πολλή άσχημη αντιμετώπιση πρόσφατα από το support τους αλλά είναι μεγάλο story και off topic. 

Οπότε είχε σχεδόν την ίδια έκπτωση με αυτή που το πρόβλημα εγώ. 

Δεν ξέρω γενικά την πολιτική της 1+ στις προσφορές πάντως σήμερα από της ~6 και 10 μέχρι και την ώρα που άνοιξα το thread η προσφορά ήταν διαθέσιμη. Black friday έρχεται οπότε σίγουρα θα ξαναβγεί σε προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα το e-shop το έχει σε crazy sundays,με αποφορολόγηση πάει περίπου στα 376.έχει κανένας γνώμη να μας πει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη συσκευή? το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι smooth.έχω ένα xiaomi 10t lite και οταν ακουω spotify έχω και google maps ανοιχτά,όταν προσπαθώ να κάνω το οτιδήποτε τρώει κολλήματα.για πείτε καμία γνωμούλα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elias99 είπε

καλημέρα το e-shop το έχει σε crazy sundays,με αποφορολόγηση πάει περίπου στα 376.έχει κανένας γνώμη να μας πει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη συσκευή? το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι smooth.έχω ένα xiaomi 10t lite και οταν ακουω spotify έχω και google maps ανοιχτά,όταν προσπαθώ να κάνω το οτιδήποτε τρώει κολλήματα.για πείτε καμία γνωμούλα

Spotify ακούς με ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά; Η επίδοση του επεξεργαστή επίσης είναι 2x στο OnePlus 8T, σε σχέση με το Xiaomi.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, UNPAIKTABLE είπε

Spotify ακούς με ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά; Η επίδοση του επεξεργαστή επίσης είναι 2x στο OnePlus 8T, σε σχέση με το Xiaomi.

Bluetooth.ηθελα να πάω σε 13 pro max αλλά δεν παλεύεται η αναμονή.και τώρα στα 370-380 φαίνεται καλό deal το 8t

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...