ServerStationF1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω εάν είμαι ο μοναδικός αλλά μιλώντας με την εξυπηρέτηση των πελατών της Vodafone μου είπανε πως το αντιμετώπιζουν και άλλοι το πρόβλημα που έχω. Το πρόβλημα είναι πως σε τυχαίες χρονικές στιγμές όταν θα καλέσω ή θα με καλέσουν δεν τους ακούω ενώ με ακούνε καθαρά. Πρέπει να κάνω restart την συσκευή για να ξεμπλοκάρει. Το κινητό είναι ένα Xiaomi redmi note 7. Οι ενέργειες που έχω κάνει: Αλλαγή sim Δοκίμασα και τις 2 θέσεις sim με την κάρτα της vodafone Σε fly mode δεν επιλύεται η κατάσταση θέλει restart Επίσης παρατήρησα πως όταν συμβαίνει αυτό η δεύτερη sim που είναι της cosmote λειτουργεί κανονικά. Άλλαξα συσκευή και εδώ και 2 ημέρες δεν μου το έχει ξανακάνει. Το μικρόφωνο της συσκευής έαν είχε πρόβλημα δεν θα δούλευε η δεύτερη sim τι να πω δεν ξέρω το κινητό είναι λειτουργικό όμως μου κάνει αυτό το πρόβλημα μέσα στην ημέρα σε τυχαία χρονική περίοδο. Εάν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας το αναφέρει.
prometheas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Με το Redmi Note 10 5G δεν εχω κανενα θέμα απεναντίας η ποιότητα κλήσης τις περισσότερες φορές είναι αριστη. (σε 4G)
ServerStationF1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Το παρουσίασε ξαφνικά δεν ξέρω μακάρι με hard reset να επανέλθει γιατί εδώ και 2 ημέρες με άλλο κινητό βλέπω δεν μου το έχει κάνει οπότε μάλλον είναι θέμα κινητού.
tasvar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, ServerStationF1 είπε η δεύτερη sim που είναι της cosmote λειτουργεί κανονικά. Αν ήταν πρόβλημα της συσκευής, δεν θα το παρουσίαζε σε όλες τις sim, ανεξαρτήτως παρόχου; 😕 Μήπως παίζει κάτι με τα volte - vowifi? Δοκίμασες να γυρίσεις το δίκτυο σε 2G και να δοκιμάσεις πάλι;
ServerStationF1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, tasvar είπε Αν ήταν πρόβλημα της συσκευής, δεν θα το παρουσίαζε σε όλες τις sim, ανεξαρτήτως παρόχου; 😕 Μήπως παίζει κάτι με τα volte - vowifi? Δοκίμασες να γυρίσεις το δίκτυο σε 2G και να δοκιμάσεις πάλι; Αυτό με προβληματίσε και εμένα ότι δεν το παρουσιάζει σε όλες τις sim μόνο της vodafone, αλλά σε όποια θέση sim βάλεις τη vodafone κάρτα το κάνει. Δοκίμασα ένα παλίο κινητό που είχα ένα samsung j5 2016 και εδώ και πέντε ημέρες έχω κάνει αρκετές κλήσεις με την κάρτα της vodafone και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Θα γυρίσω το δίκτυο σε 2G όπως μου είπες για να το δοκιμάσω και μετά θα πάω για hard reset ώς τελευταία λύση. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, tasvar είπε Αν ήταν πρόβλημα της συσκευής, δεν θα το παρουσίαζε σε όλες τις sim, ανεξαρτήτως παρόχου; 😕 Μήπως παίζει κάτι με τα volte - vowifi? Δοκίμασες να γυρίσεις το δίκτυο σε 2G και να δοκιμάσεις πάλι; Αυτο κυριως. Βγαλε το WiFi Calling και δες τι γινεται. 99% θα εισαι ενταξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 TS, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα, με την διαφορά ότι δεν άκουγαν εμένα. Αυτό χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το WiFi Calling. Γενικά, πολύ προβληματική επικοινωνία. Μου 'χαν σπάσει τα νεύρα. Τελικά, πήγα Cosmote και ησύχασε το κεφάλι μου.
ServerStationF1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 10:16 ΜΜ, tasvar είπε Αν ήταν πρόβλημα της συσκευής, δεν θα το παρουσίαζε σε όλες τις sim, ανεξαρτήτως παρόχου; 😕 Μήπως παίζει κάτι με τα volte - vowifi? Δοκίμασες να γυρίσεις το δίκτυο σε 2G και να δοκιμάσεις πάλι; Φίλε μου όπως το είπες ακριβώς! την στιγμή που μου έκανε το πρόβλημα χωρίς να σβήσω την συσκευή το γυρίζω σε 2G και παίζει κανονικά παίζει και στο 3G κανονικά Όμως όταν το γυρίζω σε 4G το ίδιο πρόβλημα με ακούνε καθαρά δεν τους ακούω εγώ και για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το fly mode δεν το επιλύει. Το sim της Cosmote δουλεύει μια χαρά στο 4G. Σε άλλο κινητό όμως ένα samsung J5 2016 που πήρε δοκιμαστικά το 4G δεν είχε πρόβλημα το είχα 5 ημέρες το κινητό έκανα 150 κλήσεις και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Μήπως κάποια ρύθμιση ή αναβάθμιση που έκαναν στην Vodafone να επηρέασε το κινητό μου. Όμως αυτό είναι πρόβλημα της εταιρείας και πρέπει να το λύσουν σωστά ή ακυρώνω το συμβόλαιο μαζί τους γίνεται κανονικά ε ;
tasvar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δεν γνωρίζω να σου πώ. Ρώτα και την εξυπηρέτηση πελατών, Πάντως μετά τις αναβαθμίσεις σε 5G, στην περιοχή μου, και ο cosmote έχει λαλήσει. Αναπάντητες , εκτός δικτύου αν σε καλούν, δεν καλεί καθόλου μερικές φορές....
ServerStationF1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tasvar είπε Δεν γνωρίζω να σου πώ. Ρώτα και την εξυπηρέτηση πελατών, Πάντως μετά τις αναβαθμίσεις σε 5G, στην περιοχή μου, και ο cosmote έχει λαλήσει. Αναπάντητες , εκτός δικτύου αν σε καλούν, δεν καλεί καθόλου μερικές φορές.... Ναι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ με τις αναπάντητες ενώ καλέις μερικές φορές σου βγαίνει σαν αναπάντητη και μερικά σπάνια εκτός δικτύου όπως τα λες.
ServerStationF1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μου απενεργοποίησαν το wifi calling θα ενημερώσω μετά από κάποιες κλήσεις να δω έαν θα το ξανακάνει.
androu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το ίδιο κινητό. Λύνεται με την απενεργοποίηση του VoLTE . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα