Magi A. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα. Προσπαθω να παρω αμαξι αλλα ολες οι προσπαθειες μου πεφτουν σε εισαγωγης.. Ελληνικα ειναι πιο ψηλα το budget. Ηρθα σε επαφη με εναν εμπορο, μου λεει ειναι απο Γερμανια. Υπάρχουν κ καλες περιπτωσεις θεωρειτε στα εισαγωγης; Βεβαια θα το ελεγξω εξονυχιστικα! Τα χιλιομετρα αν ειναι γυρισμενα θα φανει με πολυ καλο ελεγχο; Ευχαριστω..
conqueror06 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Να σου πω εξαρτάται από το πόσο φθηνότερα βρίσκεις στο εξωτερικό. Προσωπικά δεν θα το έκανα, πολύ μεγάλο το ρίσκο από πολλές απόψεις. Ειδικά αυτή την εποχή που γίνεται χαμός από απάτες με σαπάκια εξωτερικού. Εννοείται ότι αν έχεις τρόπο και έμπιστο άτομο μπορείς να ανακαλύψεις κάθε μαϊμουδιά που έχουν κάνει στο αυτοκίνητο. 1
tutuyo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Θα ημουν πολυ επιφυλακτικος, χωρις βεβαια να αποκλειω καποιες καλες περιπτωσεις. Μεταχειρισμενα αμαξια που δεν πουληθηκαν στις μεγαλυτερες αγορες της Γερμανιας/Ιταλιας για καποιο λογο βρεθηκαν εδω. Και αυτος ο λογος δεν μπορει να ειναι παντα καλος. Ειδικα, οπως αναφερει ο φιλος πιο πανω, τωρα που η αγορα των μεταχειρισμενων πιεζεται πολυ λογω καθυστερησεων/ελλειψης καινουργιων, καταλαβαινεις κι εσυ οτι δεν ειναι ευκολο να βρεθουν καλα μεταχειρισμενα. Να εισαι κακοπιστος εξ αρχης 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Magi A. είπε Καλησπερα. Προσπαθω να παρω αμαξι αλλα ολες οι προσπαθειες μου πεφτουν σε εισαγωγης.. Ελληνικα ειναι πιο ψηλα το budget. Ηρθα σε επαφη με εναν εμπορο, μου λεει ειναι απο Γερμανια. Υπάρχουν κ καλες περιπτωσεις θεωρειτε στα εισαγωγης; Βεβαια θα το ελεγξω εξονυχιστικα! Τα χιλιομετρα αν ειναι γυρισμενα θα φανει με πολυ καλο ελεγχο; Ευχαριστω.. Τι αμάξι ψάχνεις;
Magi A. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 8:35 ΠΜ, jmmys είπε Τι αμάξι ψάχνεις; Μ αρεσουν 2,3 μοντελα με ταβανι 9.500.hyundai i20, seat ibiza και fiat 500L..
jimmy1966 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 10:39 ΜΜ, Magi A. είπε Καλησπερα. Προσπαθω να παρω αμαξι αλλα ολες οι προσπαθειες μου πεφτουν σε εισαγωγης.. Ελληνικα ειναι πιο ψηλα το budget. Ηρθα σε επαφη με εναν εμπορο, μου λεει ειναι απο Γερμανια. Υπάρχουν κ καλες περιπτωσεις θεωρειτε στα εισαγωγης; Βεβαια θα το ελεγξω εξονυχιστικα! Τα χιλιομετρα αν ειναι γυρισμενα θα φανει με πολυ καλο ελεγχο; Ευχαριστω.. Θα σου προτεινα να το αναβαλεις για το επομενο καλοκαιρι και μετα,λογω των στρεβλωσεων που υπαρχουν στην αγορα αυτοκινητων
Stathis85 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Eξαρτάται για τι κατηγορία αμαξιού ψάχνεις. Στις premium κατηγορίες βρίσκεις καλές προσφορές. Στα λεφτά που θέλεις εσύ, δύσκολα. Στην τελική ενας καλός έλεγχος σε δικό σου συνεργείο κ απο εναν λαμαρινά θα δείξει τα πάντα
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 8:07 ΠΜ, tutuyo είπε Θα ημουν πολυ επιφυλακτικος, χωρις βεβαια να αποκλειω καποιες καλες περιπτωσεις. Μεταχειρισμενα αμαξια που δεν πουληθηκαν στις μεγαλυτερες αγορες της Γερμανιας/Ιταλιας για καποιο λογο βρεθηκαν εδω. Και αυτος ο λογος δεν μπορει να ειναι παντα καλος. Ειδικα, οπως αναφερει ο φιλος πιο πανω, τωρα που η αγορα των μεταχειρισμενων πιεζεται πολυ λογω καθυστερησεων/ελλειψης καινουργιων, καταλαβαινεις κι εσυ οτι δεν ειναι ευκολο να βρεθουν καλα μεταχειρισμενα. Να εισαι κακοπιστος εξ αρχης Ίσως επειδή εκεί αξίζουν 2.000 ευρώ και εδώ αξίζουν 10;; Στις 11/11/2021 στις 11:09 ΜΜ, Magi A. είπε Μ αρεσουν 2,3 μοντελα με ταβανι 9.500.hyundai i20, seat ibiza και fiat 500L.. Πάρε τα vin numbers και χτύπα τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες που λένε ότι έκαναν service και χτύπα τηλέφωνα σε ΚΤΕΟ. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει κάποια πληροφορία... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα