GioNiko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, λόγω το ότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια λεντοταινία που έχω (στο εύρος χρωμάτων από ανοιχτό μπλε μέχρι σκούρο πορτοκάλι, ένα μικρό μέρος στην αρχή της ταινίας έχει το χρώμα που επιλέγω και η υπόλοιπη ταινία έχει άλλο χρώμα) θα ήθελα να πάρω μια σκέτη λεντοταινία, χωρίς controller και τροφοδοτικό για να την συνδέσω σε αυτόν που έχω ο οποίος συνεργάζεται με την εφαρμογή Smart Life. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν οποιαδήποτε σκέτη λεντοταινία συνδεθεί με τον controller θα δουλέψει κανονικά ή αν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη. Τέλος, όσον αφορά το πρόβλημα που προανέφερα, εντόπισα ότι αν πίεζα την ταινία στο σημείο που γίνεται η διαφορά του χρώματος δούλευε κανονικά. Βέβαια αυτό πλέον δεν συμβαίνει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από GioNiko
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Πρεπει να δεις ποσες επαφές εχει αυτη που έχεις τώρα και με ποιόν τρόπο συνδέεται με τον κοντρολερ
GioNiko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρεπει να δεις ποσες επαφές εχει αυτη που έχεις τώρα και με ποιόν τρόπο συνδέεται με τον κοντρολερ Με τον controller συνδέεται με έναν αντάπτορα με 4 πινάκια. Επαφές ποιές ακριβώς εννοείς; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από GioNiko
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ωραια μια κοινη λεντοταινια RGB ειναι. παρε μια με τα ανάλογα μετρα και σύνδεσε την, θα δουλεψει μια χαρά
GioNiko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα