AtiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, eko13 είπε Απο την στιγμη που βρισκομαστε σε ανοικτο φορουμ... Γνωμη λεμε αν δεν σας αρεσει, απλα απορριψτε την... Δηλαδη τι συγκλονιστικο update εχει το S21 FE απο το 20 ωστε να ενθουσιαστουμε και να γραφουμε διθυραμβους?? Μα η γνώμη σου είναι ότι κινητό των 600€ δεν κάνει για σένα… πιστεύεις ότι είναι κάτι που αφορά όλους εμάς τους υπόλοιπους και πρέπει να την διαβάσουμε? 4 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Δεν μπορειτε να σκασετε 700 ευρω για το s20 FE, αρα λετε ας κραξουμε γενικα την Samsung. Ωραια λογικη😆😆 Ακριβώς αυτό!!! Όχι τίποτα άλλο το θεωρούν και γνώμη από πάνω… Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από AtiX 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα η γνώμη σου είναι ότι κινητό των 600€ δεν κάνει για σένα… πιστεύεις ότι είναι κάτι που αφορά όλους εμάς τους υπόλοιπους και πρέπει να την διαβάσουμε? Ακριβώς αυτό!!! Όχι τίποτα άλλο το θεωρούν και γνώμη από πάνω… Γενικα στην Ελλαδα αποθεώνουμε Xiaomi, Huawei, Realme, Poco και γενικα ολο το κινεζικό παρεακι και κραζουμε τις Samsung,Apple και Sony επειδη πολυ απλα δεν μπορουν να τα αγορασουν. Το να κράζεις μια συσκευη χωρις να την εχεις πιασει καν στα χερια σου ειναι ηλιθιο. Εχω το s20 FE 5G και αξιζει 100% τα 700 ευρω που εδωσα καθως ειναι αρχικα flagship και προσφερει οτι χρειαζομαι.
AtiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Γενικα στην Ελλαδα αποθεώνουμε Xiaomi, Huawei, Realme, Poco και γενικα ολο το κινεζικό παρεακι και κραζουμε τις Samsung,Apple και Sony επειδη πολυ απλα δεν μπορουν να τα αγορασουν. Το να κράζεις μια συσκευη χωρις να την εχεις πιασει καν στα χερια σου ειναι ηλιθιο. Εχω το s20 FE 5G και αξιζει 100% τα 700 ευρω που εδωσα καθως ειναι αρχικα flagship και προσφερει οτι χρειαζομαι. Το πρόβλημα φίλε μου ξεκινάει όταν αντί να υποστηρίξεις τις, οποιεσδήποτε, επιλογές σου, μπαίνεις μόνο και μόνο για να την πεις στις επιλογές του άλλου… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα