xxatziva Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 σε αυτή την φώτο τι φίλτρα έχουν βάλει ή τι θα βάζατε για να βγει περίπου σε αυτό το αποτέλεσμα ? κάθε πρόταση δεκτή. ευχαριστώ για το χρόνο σας να απάντησετε εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή μηχανή και καλό φακό. Έχει bokeh από τον φακό μάλλον και ίσως λίγο προς το green (έτσι μου φαίνεται). Κατά τ' άλλα, τι ακριβώς ψάχνεις και σου φαίνεται φιλτραρισμένο ή επεξεργασμένο στην φώτο; Αν έχεις όρεξη για photoshop... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από micos000
xxatziva Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 θα το τσεκαρω το βιντεο απλα ελεγα μηπως καπου υπαρχει συλλογη με φιλτρα που να βγαζουν στο περιπου αυτα τα χρωματα.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Σε ποια χρώματα αναφέρεσαι; Είναι μια καλή φωτογραφία με συννεφιασμένο ουρανό και μποκέ στο φόντο.
xxatziva Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 το κομματι εκει στον ουρανο σαν να ειναι προς τα μπλε μου φαινεται-οινοπνευματί. δηλαδη μηπως υπαρχει καποιο φιλτρο και ψιλοετοιμο για να γινετε ετσι.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μπορεί να έχει κάποιο τζαμάκι στον φακό που να δίνει αυτήν την απόχρωση στον ουρανό. Αν είναι αυτό το θέμα κάνε στο photoshop ένα adjustment layer στην απόχρωση που θέλεις (το δείχνω σε ανοιχτό πράσινο) και παίξε με το blending μέχρι να το φέρεις εκεί που θέλεις (εγώ το έβαλα multiply).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα