Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι τέτοια νήματα, πάντως, είναι επιχείρημα να πάει η ηλικία ψήφου στα 25, να ξέρετε :D

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τι του προτείνετε ρε παιδιά του παλικαριού; Κομοτηνή, Γιάννενα, Βόλο.

Είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει και γιατί. Να είναι Αθήνα και για Χ χρόνια να έχει την κάλυψη των "σπουδών" για να το κ...οβαρεί. Το οποίο δεν είναι και κακό (μαγκιά του) αρκεί να είχε το κότσια να το πει τουλάχιστον στον εαυτό του

1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Κάτι τέτοια νήματα, πάντως, είναι επιχείρημα να πάει η ηλικία ψήφου στα 25, να ξέρετε :D

👍

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris_216 είπε

Είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει και γιατί. Να είναι Αθήνα και για Χ χρόνια να έχει την κάλυψη των "σπουδών" για να το κ...οβαρεί. Το οποίο δεν είναι και κακό (μαγκιά του) αρκεί να είχε το κότσια να το πει τουλάχιστον στον εαυτό του

👍

Και άλλοι ήταν ξεκάθαροι. Ας πάει και στο Καστελόριζο..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, haris_216 είπε

👍

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα, είπα απ'τήν αρχή ότι θα διαβάζω, εντάξει δε θα το λιώνω κιόλας είπαμε, φέτος πάω τέρμα τα γκάζια να τελειώνω. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να μη διάβαζα καθόλου (ειδικά 1η λυκείου) το παραδέχομαι αλλά σιγά λες και θα μου χρειαστούν πουθενά. Τώρα έχω βάλει στόχους όμως και πάω με 3η τίποτα δε με σταματάει, ξέρω ότι έχω δυνατότητες, απλά επειδή σας είπα ότι είμαι λίγο αλήτης αρχίσατε να κρίνετε κατευθείαν, πρέπει να είμαστε όλοι "σοβαροί κύριοι με γραβάτα" φαίνεται σ'αυτη τη κοινωνία.

14 λεπτά πριν, Snoob είπε

Ναι είδαμε κι αυτούς που ψηφίζουν τόσα χρόνια.

• Sad 1
Δημοσ.
42 minutes ago, Snoob said:

Τέτοια πράγματα πάντως, καλό είναι να μην λέγονται ούτε γι' αστείο :)

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω από πού προκύπτει πως αστειεύομαι.

Αλλά, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Δυστυχώς, το μέλος μας αποχαιρέτισε (από αυτό το λογαριασμό, άτιμο πράγμα οι πολλαπλοί) οπότε το νήμα, μεστό νοημάτων και σοβαρών προβληματισμών, κλειδώνεται.

• Like 2
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...