Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jack222444 είπε

οχι εγω θελω να φυγω καποια στιγμη μετα τις σπουδες, καταρχην εμενα οι γονεις μου σιογυρα θα μου μαθουν τα βασικα για να τα βγαζω περα μονος μου, δεν ειναι τοσο δυσκολο αυτο (λογιαριασμοι , μερικα ευκολα φαγητα κτλπ), επεισης λογικα θα μενω με μια θεια μου Νεα Σμυρνη, με ενα μεγαλυτερο 10 χρονια ξαδερφο που λειπει συχνα, ενω και η ιδια λειπει συχνα, τα Σαββατοκυριακα Μεσογεια παλι και παει λεγοντας, μια χαρα θα ειμαι, και δε μιλαω για μεροκαματα σε καφετερια, μιλαω για security σε συναυλιες, εχω κονε για να μπω, και γαματη εμπειρια και καλα λεφτα!

Security 12ωρα plus για 30€ μεροκάματο θα πας, το ξέρεις έτσι; 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για αυτό πρέπει να γίνει υποχρεωτική η θητεία στα 18 να πήζει λίγο το μυαλό.

Το μυαλό δεν θα αλλάξει. Αλλά είμαι υπέρ του να πάει στα 18 για άλλους λόγους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Το μυαλό δεν θα αλλάξει. Αλλά είμαι υπέρ του να πάει στα 18 για άλλους λόγους. 

Ας παει στα 18.
Αλλα αν γινεται να το κανουμε διπλωμα και ψηφο στα 21 τουλαχιστον,και ας δανειστουμε το μονο λογικο απο αμερικο,ποτο στα 21.

Δημοσ.

Σιγά μη πάω στα 18, στα 22 η στα 23 θα πάω όταν τελειώσω τη σχολή. Επίσης, θεωρώ Αθήνα μακράν το καλύτερο μέρος για σπουδές, μετά άντε καμιά Θεσσαλονίκη, και μετά κάτι επαρχιακές που τις βαριέσαι γρήγορα. Αθήνα έχει ένα σωρό μέρη να πας ας , Κρήτη τι έχει σιγά, ακόμα και Θεσσαλονίκη θα τη βαρεθείς κάποια στιγμή.

• Confused 1
Δημοσ.

Πήγαινε Αθήνα , βγάλε τα γούστα σου όσο μπορείς, διασκεδασε τώρα που σε παίρνει.

Σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα τα δεις αλλιως. Αλλά δεν χρειάζεται τώρα που είσαι 17-18. Τώρα τρέλα.

Μην παρατήσεις πλήρως τη σχολή σου πχ τα 5 χρόνια άντε να τα κάνεις 6.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, efo355 είπε

Πήγαινε Αθήνα , βγάλε τα γούστα σου όσο μπορείς, διασκεδασε τώρα που σε παίρνει.

Σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα τα δεις αλλιως. Αλλά δεν χρειάζεται τώρα που είσαι 17-18. Τώρα τρέλα.

Μην παρατήσεις πλήρως τη σχολή σου πχ τα 5 χρόνια άντε να τα κάνεις 6.

Ε αυτό λέω και γω ρε φίλε, σε 5 χρόνια θα τη βγάλω, είναι ωραία η ζωή ρεεε🤘

6 ώρες πριν, DjTony είπε

Security 12ωρα plus για 30€ μεροκάματο θα πας, το ξέρεις έτσι; 

Δεν ισχύει αυτό αναλόγως τη συναυλία.

Δημοσ.

Κ εγώ από επαρχεία είμαι και σπούδασα Αθήνα.Πρωτους 3 μήνες με φιλοξένησε μια θεία μου.Ημουν και ψαρωμενος οπότε ηρεμία.Μετα βρίσκω σπίτι μόνος μου.Τα έξοδα ήταν τεράστια,Δεν είχα και καμμία πλούσια οικογένεια οπότε βρήκα μια δουλίτσα ως μπαρμαν. Ε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο δεν ξερω τι έγινε.Μπλακ άουτ.Οτι μου λέγανε οι άλλοι.Εγω δεν θυμάμαι τπτ.Παιδακι από επαρχία τώρα βρέθηκα μέσα στα ποτά και τις γυναίκες.Σχολη ούτε απ έξω δεν πέρναγα.Ζωαρα.Νταξει κάποια στιγμή βαριέσαι μη νομίζεις.Βρεθηκα 4ο έτος να χρωστάω τα 2/3 των μαθημάτων.Εφαγα ένα φλας και τελείωσα τη σχολή ενάμιση χρόνο μετά.

Η χρηματοδότηση απ Το σπίτι δεν υπήρχε οπότε αναγκαστικα δούλευα όλο και περισσότερο.Δουλεια νύχτα και σπουδές δεν πάνε μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που μεγάλωσα στο κέντρο Αθήνας πάντως και σπούδασα έπειτα Αθήνα , αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα σπούδαζα σε επαρχιακή πόλη.

Το καντήλι που έχω ρίξει στο (παλιό) 222 για να φτάσω Πανεπιστημιούπολη και η σαρδελοποίηση μέσα στο λεωφορείο μου κατέστρεφαν τόσο την ημέρα τόσο ,  που πολλές φορές το έκοβα με το πόδι για να μην χρειαστεί να ξαναμπω εκεί μέσα...

Όσο για τη νυχτερινή ζωή , η αλήθεια είναι πως η Αθήνα έχει τα πάντα , αλλά και 1,5-2 φορές πάνω  τιμές στα πάντα , οπότε σίγουρα θα έβγαινα περισσότερο σε μια επαρχιακή πόλη και θα κέρδιζα και προσωπικό χρόνο αφού δεν θα είχα και εξτρά τις αποστάσεις μέσα στη μέρα  (ps : αγόρασα αυτοκίνητο στο 4ο έτος και κάπως διορθώθηκε αυτό)

Επεξ/σία από Skandalf
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις να φας ανώμαλη προσγειωση που δεν θα ξερεις απο που σου ήρθε!

Επεξ/σία από great
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ιωαννινα, Κομοτηνή, Βόλος.

Ωραίες φοιτητικές πόλεις, απο 24χρονο που σπουδασε Θεσσαλονικη. 

Μην πας αθηνα, κριμα ειναι

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Jack222444 είπε

Σιγά μη πάω στα 18, στα 22 η στα 23 θα πάω όταν τελειώσω τη σχολή. Επίσης, θεωρώ Αθήνα μακράν το καλύτερο μέρος για σπουδές, μετά άντε καμιά Θεσσαλονίκη, και μετά κάτι επαρχιακές που τις βαριέσαι γρήγορα. Αθήνα έχει ένα σωρό μέρη να πας ας , Κρήτη τι έχει σιγά, ακόμα και Θεσσαλονίκη θα τη βαρεθείς κάποια στιγμή.

"Το καλύτερο μέρος για σπουδές" επειδή έχει μέρη που δεν θα βαρεθείς. Μάλιστα. Πέρα από το τι σημαίνει "ανεξαρτησία" έχεις πλήρη γνώση για το τι σημαίνει "σπουδές". Κατά Μπαμπινιώτη πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Valous είπε

Ιωαννινα, Κομοτηνή, Βόλος.

Ωραίες φοιτητικές πόλεις, απο 24χρονο που σπουδασε Θεσσαλονικη. 

Μην πας αθηνα, κριμα ειναι

Επιπροσθετα κομοτηνη, δεν χρειαζεσαι μεταφορικο μεσο. τα ενοικια ξεκινανε απο 200 ευρω, τα φοιτητομαγαζα εχουν τιμες χαμηλες. Αναλογικα με Αθήνα θα είσαι σαν Κροίσος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...