Basilhs23___ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα αποτελεί έναν λαβυρινθο για τους ερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές εδώ. Εάν την μάθεις όμως, εάν έχεις λεφτά από γονείς και εάν δεν έχεις θέμα με τις μετακινήσεις, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, αλλιώς μετά πάμε κλασσικά Θεσσαλονίκη που και δεν είναι τόσο τεράστια και μπορείς να κάνεις τα πάντα όπως στην Αθηνα. Πάτρα Κρήτη και άλλα μέρη, μπορείς να ζήσεις και εκεί φοιτητικη ζωή, αλλά από θεμα επιλογών και εναλλακτικών η υπόλοιπη επαρχία μένει πολύ πίσω σε σχέση με Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οπως ειπώθηκε και συμφωνώ, το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να κοιτάξει ο φοιτητής είναι η σχολή του, η ποιότητα το επίπεδο και η φήμη του πτυχίου στην αγορά, όλα τα άλλα έρχονται μετά.
miucce Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 αμα ειναι η αδρεναλινη και η αλητεια το ζητημα μπορεις να πηγαινεις ομονοια-μεταξουργειο, εκει να δεις αδρεναλινη 1
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Για δουλειά δεν άκουσα να σχολιάζει ο φίλος Σε συγγενείς θα μένει. Και κατά τα άλλα μιλάει για "ανεξαρτησία" (πρέπει να είναι μάλλον αυτή η ανεξαρτησία που έχει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση ) Προσωπικά θα έλεγα να αλλάξεις τον τίτλο του νήματος σε "φοιτητική πρόφαση" αφού τελικά αυτό είναι το πλάνο του απ΄ότι φαίνεται ΥΓ Μέγα εκπαιδευτικό ίδρυμα το συγκεκριμένο φροντιστήριο που πάει, αν είναι όπως μας τα περιγράφει. Εκτός πια αν από τα 100 πράγματα που του είπανε έπιασε μόνο τα 1-2 που αφορούσαν σχόλια για να ελαφρύνουν λίγο την ατμόσφαιρα. 3
Jack222444 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lector είπε Θα σε ενοχλησει αρκετα οταν θα κανεις τη "ζωη στην Αθηνα αργα το βραδυ σε μερη οπως Γκαζι, Γλυφαδα, Θησειο κτλπ." και μετα θα σε σταματησουν σε μπλοκο για αλκοτεστ και θα χασεις το διπλωμα σου 😂 δε πινω πολυ εγω ουτε ειμαι καγκουρας, αντε μια στο τοσο να πινω λιγο παραπανω αλλα και παλι θα ξερω οτι δε θα οδηγησω εγω. 27 λεπτά πριν, Jack222444 είπε 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Για δουλειά δεν άκουσα να σχολιάζει ο φίλος Σε συγγενείς θα μένει. Και κατά τα άλλα μιλάει για "ανεξαρτησία" (πρέπει να είναι μάλλον αυτή η ανεξαρτησία που έχει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση ) Προσωπικά θα έλεγα να αλλάξεις τον τίτλο του νήματος σε "φοιτητική πρόφαση" αφού τελικά αυτό είναι το πλάνο του απ΄ότι φαίνεται ΥΓ Μέγα εκπαιδευτικό ίδρυμα το συγκεκριμένο φροντιστήριο που πάει, αν είναι όπως μας τα περιγράφει. Εκτός πια αν από τα 100 πράγματα που του είπανε έπιασε μόνο τα 1-2 που αφορούσαν σχόλια για να ελαφρύνουν λίγο την ατμόσφαιρα. μια χαρα ειναι το φροντιστηριο και το κλιμα ειναι φουλ οικογενειακο, σε πληροφορω οτι σχεδον ολοι φετος απ'το φροντιστηριο μου περασαν σε καλες σχολες στην Αθηνα (απ'την κατευθυνση μου τουλαχιστον) και οι καθηγητες ειναι πολυ κουλ τυποι, επισης γιατι να δουλευω αφου θα ζω με τους συγγενεις μου? λοιπον νομιζω οτι με παρεξηγησατε μαγκες, το οτι ειμαι λιγο πιο "αλητεια" φαση (που δεν ειμαι αλλα πες οτι ειμαι στη χειροτερη) δε σημαινει οτι δε θα κανω καποιες δουλειες στο σπιτι ξερω γω η οτι δε θα διαβαζω για τη σχολη, που σας το ξεκαθαρισα απ'την αρχη αυτο, σιγουρα δε θα ειμαι οπως ειμαι τωρα που ετοιμαζομαι για πανελληνιες αυτο εννοω, παρολα αυτα να ξες οτι εχω σκεφτει και για δουλεια τα καλοκαιρια, μη βιαζεστε να κρινετε boys. Κανεις δεν ειπε μονο για δικαιοματα και καθολου υποχρεωσεις, οποτε και αυτο off topic. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Jack222444
StamTheMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Jack222444 είπε θα ειμαι σχεδον πληρως εναξαρτητος Αν κρινω απο βιντεακια του τικτοκ,η εννοια ανεξαρτητος χρησιμοποιειται πολυ σε αυτες τις ηλικιες,αλλα με πολυ ελευθερη εννοια. Ανεξαρτητος δε σημαινει γυριζω οτι ωρα θελω σπιτι και δε δινω λογαριασμο. Δε σημαινει οτι με δυο τετραωρα μεροκαματα σε καφετερια ( που πανε σε δικα τους εξοδα ) μπορεις να σταθεις στην κοινωνια μονος σου. Ζειτε σε μια εποχη που πιθανοτατα δε θα φυγετε ποτε απο το σπιτι των γονιων ετσι που πανε τα πραματα. Στην καλυτερη θα φυγετε μερικα χρονια για σπουδες,και μετα παλι πισω. 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tόση αλητεία και αδρεναλίνη δεν νομίζω να την αντέξει η Αθήνα. Ειναι μεγαλη πολη,αντεχει. Αλλα εισαι απαισιος.
NickTG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 hours ago, Jack222444 said: αδρεναλινη οποτε με ενθουσιαζει η ζωη στην Αθηνα αργα το βραδυ σε μερη οπως Γκαζι, Γλυφαδα, Θησειο
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι μεγαλη πολη,αντεχει. Αλλα εισαι απαισιος. Είμαι απαίσιος αλλά και αυτός θα πάει Θησείο.Φταίω;
Jack222444 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αν κρινω απο βιντεακια του τικτοκ,η εννοια ανεξαρτητος χρησιμοποιειται πολυ σε αυτες τις ηλικιες,αλλα με πολυ ελευθερη εννοια. Ανεξαρτητος δε σημαινει γυριζω οτι ωρα θελω σπιτι και δε δινω λογαριασμο. Δε σημαινει οτι με δυο τετραωρα μεροκαματα σε καφετερια ( που πανε σε δικα τους εξοδα ) μπορεις να σταθεις στην κοινωνια μονος σου. Ζειτε σε μια εποχη που πιθανοτατα δε θα φυγετε ποτε απο το σπιτι των γονιων ετσι που πανε τα πραματα. Στην καλυτερη θα φυγετε μερικα χρονια για σπουδες,και μετα παλι πισω. Ειναι μεγαλη πολη,αντεχει. Αλλα εισαι απαισιος. οχι εγω θελω να φυγω καποια στιγμη μετα τις σπουδες, καταρχην εμενα οι γονεις μου σιγoυρα θα μου μαθουν τα βασικα για να τα βγαζω περα μονος μου, δεν ειναι τοσο δυσκολο αυτο (λογιαριασμοι , μερικα ευκολα φαγητα κτλπ), επεισης λογικα θα μενω με μια θεια μου Νεα Σμυρνη, με ενα μεγαλυτερο 10 χρονια ξαδερφο που λειπει συχνα, ενω και η ιδια λειπει συχνα, τα Σαββατοκυριακα Μεσογεια παλι και παει λεγοντας, μια χαρα θα ειμαι, και δε μιλαω για μεροκαματα σε καφετερια, μιλαω για security σε συναυλιες, εχω κονε για να μπω, και γαματη εμπειρια και καλα λεφτα! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Jack222444
Nabuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Jack222444 είπε μιλαω για security σε συναυλιες, εχω κονε για να μπω, και γαματη εμπειρια και καλα λεφτα Σε ζηλεύω φίλε. Μακάρι να είχα κι εγώ κονέ να κάνω αυτή τη δουλειά. Με τόσα λεφτά που θα έπαιρνα θα είχα πόρσε κάνπριο και πολλά γυναικάκια
Vigilante1319 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο τον τροπο γραφης σου καταλαβαινουμε οτι εισαι αρκετα πιτσιρικος και λογο μαλλον επαρχιας ισως λιγο περισσοτερο απο οτι θα επρεπε. Κι εμεις ειχαμε καποια σχετικα ονειρα για φοιτητικη ζωη αλλα δν ειχαμε αυτο τον τροπο σκεψης. Δεν φταιει το παλικαρι για αυτο οι γενιες μεγαλωνουν αλλιως πλεον. Καλο θα του κανει αμα ερθει Αθηνα θα προσγειωθει σιγα σιγα. Αρκει να μην παρασυρθει απο αλλα ατομα. Προσωπικα δν θα πηγαινα Αθηνα για φοιτητικη ζωη ειναι ζουγκλα.Σε μικροτερη πολη θα κανεις καλυτερο κεφι. Αφου αναζητας αυτο για αρχη. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Vigilante1319 1
li@m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε και λογο μαλλον επαρχιας ισως λιγο περισσοτερο απο οτι θα επρεπε Πάντως επειδή σπούδασα εκτός Αθηνών και είμαι από επαρχία, βουτυρομπεμπεδες ήταν περισσότερο οι Αθηναίοι Επίσης το παιδί είπε στα Μεσόγεια μένει! 1 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Θα τσιμπησω στο θεμα της Παρασκευης Ουτε για Ανωτατη Σχολη Ζαμπονοκοπτικης δεν σε κοβω 1
Vigilante1319 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, li@m είπε Πάντως επειδή σπούδασα εκτός Αθηνών και είμαι από επαρχία, βουτυρομπεμπεδες ήταν περισσότερο οι Αθηναίοι Επίσης το παιδί είπε στα Μεσόγεια μένει! Α καπου θα μου ξεφυγε. Λαθος μου τοτε. Παρολαυτα δν ξερω πως το εννοεις το βουτυρομπεμπεδες. Συνηθως απο επαρχια ερχονται λιγακι αφελης στην αθηνα και υπαρχει ας πουμε καποιο ''κενο'' νοοτροπιας. Αλλιως μεγαλωνουν τα παιδια αθηνα και αλλιως επαρχια. Τοτε δν ηταν βεβαια η φαση των σοσιαλ μιντια ηταν μονο το χαιφαιβ και αρχες του φειςμπουκ για την δικια μου γενια παντα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Vigilante1319
Pankard Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Απο ολους οσους δινουν συμβουλες εχει σπουδασει κανενας; Κ κατα δευτερον εχει σπουδασει καποιος απο οσους σχολιασαν αθηνα;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Α καπου θα μου ξεφυγε. Λαθος μου τοτε. Παρολαυτα δν ξερω πως το εννοεις το βουτυρομπεμπεδες. Συνηθως απο επαρχια ερχονται λιγακι αφελης στην αθηνα και υπαρχει ας πουμε καποιο ''κενο'' νοοτροπιας. Αλλιως μεγαλωνουν τα παιδια αθηνα και αλλιως επαρχια. Τοτε δν ηταν βεβαια η φαση των σοσιαλ μιντια ηταν μονο το χαιφαιβ και αρχες του φειςμπουκ για την δικια μου γενια παντα. Εμείς στα πρώτα χρόνια δεν είχαμε ούτε αυτά, μόνο msn, mirc για τους λίγο παλαιότερους! Προτελευταίο και τελευταίο έτος τα ανοίξαμε στις πλατφόρμες. 10 λεπτά πριν, Pankard είπε Απο ολους οσους δινουν συμβουλες εχει σπουδασει κανενας; Κ κατα δευτερον εχει σπουδασει καποιος απο οσους σχολιασαν αθηνα; Ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις