Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα η εταιρία που εργάζομαι μας έκανε δώρο ένα gift card αξίας 50$ για το amazon.com και αποφάσισα να το αξιποιήσω αγοράζοντας ένα rugged ρολόι με κύριο προσανατολισμό το hiking. Μετά από ψάξιμο κατέληξα πως θέλω αισθητήρες ABC, αδιαβροχοποίηση >=50μ και trackback (άρα GPS?) με ένα budget της τάξεως των 100-150ευρώ δικών μου (+50 δολάρια απ το balance). 

Με τα πολλά κατέληξα να κοιτάζω το Garmin Instinct που αυτή τη στιγμή είναι οριακά στο budget που διαθέτω και φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου σε μεγάλο βαθμό.

Όντας άσχετος με το είδος, θα ήθελα να μάθω αρχικά πόσο αξιόπιστα λειτουργεί το trackback σαν λειτουργία και αν όντως αξίζει μιας και αποτελεί τον λόγο που δε στρέφομαι στην αγορά κάποιου Pro Treck (240, 270, 2500) τα οποία υπερτερούν σε μπαταρία (tough solar), σχέδιο (προσωπικό γούστο) και ενδεχομένως ακρίβεια αισθητήρων?.

Επιπλέον απ' ότι καταλαβαίνω το instinct δεν παρέχει τη δυνατότητα να του φορτώσεις μονοπάτια και να το χρησιμοποιήσεις σαν οδηγό πορείας. Υπάρχει κάποια αξιόλογη αντι-πρόταση που να μου δίνει τέτοια δυνατότητα χωρίς να ξεφεύγει σημαντικά από το budget των ~200 δολαρίων (αγορά μέσω amazon.com);

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stark είπε

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτωn links, αν δεν το έχεις κάνει ήδη:

https://www.dcrainmaker.com/2018/10/garmin-instinct-gps-watch-in-depth-review.html

https://www.dcrainmaker.com/2020/07/garmin-instinct-solar-review-whats-new-different.html

Ενδιαφέρον reviews (τελικα υπάρχει και δυνατότητα να φτιάχνεις point to point διαδρομές) και το instinct solar πολύ βελτιωμένο σε μπαταρία αλλά μαζί με φόρους κοντεύει παίζει 100-150 πάνω από το απλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...