Hi I Am Yogurt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα συμφορουμιτες, Ειμαι νεος κατοικος στην Αθηνα και απεκτησα προσφατα ενα toyota yaris του 2004 με 167.000 χλμ. Γενικως ειμαι ασχετος με αυτοκινητα, αλλα απο οσα ξερω χρειαζονται σιγουρα αλλαγη τα λαστιχα και θεωρω πως χρειαζεται επιπροσθετα αλλαγη δισκο πλατο (οι ταχυτητες ζοριζονται λιγο να μπουν, ειδικα 1η-2α, ισως φταιει κατι αλλο δεν ειμαι γνωστης) και αμορτισερ (οι λακουβες στον δρομο βαρανε παρα πολυ, καμια σχεση με αλλα yaris που εχω οδηγησει, βεβαια και παλι καθως δεν ξερω απο αυτα μπορει να μην ευθυνονται καθαρα τα αμορτισερ). Επισης ειναι η ωρα για το ετησιο service του αυτοκινητου οποτε ψαχνω ενα καλο και οικονομικο συνεργειο να το παω. Εχετε κατι να μου προτεινετε; Μενω στην Ν.Ιωνια αλλα δεν εχω προβλημα να το παω οπουδηποτε αν αξιζει. Δεν εχω σκοπο να το κρατησω πολυ καιρο το αυτοκινητο (1-2 χρονια), συνεπως δεν θελω να επενδυσω πολλα χρηματα γι αυτο και ψαχνω οικονομικες επιλογες. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Hi I Am Yogurt είπε Καλησπερα συμφορουμιτες, Ειμαι νεος κατοικος στην Αθηνα και απεκτησα προσφατα ενα toyota yaris του 2004 με 167.000 χλμ. Γενικως ειμαι ασχετος με αυτοκινητα, αλλα απο οσα ξερω χρειαζονται σιγουρα αλλαγη τα λαστιχα και θεωρω πως χρειαζεται επιπροσθετα αλλαγη δισκο πλατο (οι ταχυτητες ζοριζονται λιγο να μπουν, ειδικα 1η-2α, ισως φταιει κατι αλλο δεν ειμαι γνωστης) και αμορτισερ (οι λακουβες στον δρομο βαρανε παρα πολυ, καμια σχεση με αλλα yaris που εχω οδηγησει, βεβαια και παλι καθως δεν ξερω απο αυτα μπορει να μην ευθυνονται καθαρα τα αμορτισερ). Επισης ειναι η ωρα για το ετησιο service του αυτοκινητου οποτε ψαχνω ενα καλο και οικονομικο συνεργειο να το παω. Εχετε κατι να μου προτεινετε; Μενω στην Ν.Ιωνια αλλα δεν εχω προβλημα να το παω οπουδηποτε αν αξιζει. Δεν εχω σκοπο να το κρατησω πολυ καιρο το αυτοκινητο (1-2 χρονια), συνεπως δεν θελω να επενδυσω πολλα χρηματα γι αυτο και ψαχνω οικονομικες επιλογες. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ Εχει pm 1
meletis_m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Hi I Am Yogurt είπε Καλησπερα συμφορουμιτες, Ειμαι νεος κατοικος στην Αθηνα και απεκτησα προσφατα ενα toyota yaris του 2004 με 167.000 χλμ. Γενικως ειμαι ασχετος με αυτοκινητα, αλλα απο οσα ξερω χρειαζονται σιγουρα αλλαγη τα λαστιχα και θεωρω πως χρειαζεται επιπροσθετα αλλαγη δισκο πλατο (οι ταχυτητες ζοριζονται λιγο να μπουν, ειδικα 1η-2α, ισως φταιει κατι αλλο δεν ειμαι γνωστης) και αμορτισερ (οι λακουβες στον δρομο βαρανε παρα πολυ, καμια σχεση με αλλα yaris που εχω οδηγησει, βεβαια και παλι καθως δεν ξερω απο αυτα μπορει να μην ευθυνονται καθαρα τα αμορτισερ). Επισης ειναι η ωρα για το ετησιο service του αυτοκινητου οποτε ψαχνω ενα καλο και οικονομικο συνεργειο να το παω. Εχετε κατι να μου προτεινετε; Μενω στην Ν.Ιωνια αλλα δεν εχω προβλημα να το παω οπουδηποτε αν αξιζει. Δεν εχω σκοπο να το κρατησω πολυ καιρο το αυτοκινητο (1-2 χρονια), συνεπως δεν θελω να επενδυσω πολλα χρηματα γι αυτο και ψαχνω οικονομικες επιλογες. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ Σε αντιπροσωπεία πιστεύω δεν αξίζει να πας . Βρες κάποιο συνεργείο στη περιοχή σου , και ξεκινά με τα βασικά τα περί ετήσιου service είναι πιο πολύ marketing . Κάνεις ένα βασικό δηλαδή : λαδια κινητήρα,φίλτρα , μπουζί , να δεις και ιμάντες και αντιψυκτικό. Και για το σασμάν ίσως βελτιωθεί με αλλαγή λαδιών κιβωτίου ή να θέλει και σετ συμπλέκτη (αυτό θα το δει ο μηχανικός) . Να του κάνει έλεγχο σε ράμπα ίσως θέλει αναλώσιμα στο σύστημα διεύθυνσης . Ξεκινάς με τα βασικά και κανονίζεις 2
adsl2+ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 5:45 ΜΜ, Hi I Am Yogurt είπε Καλησπερα συμφορουμιτες, Ειμαι νεος κατοικος στην Αθηνα και απεκτησα προσφατα ενα toyota yaris του 2004 με 167.000 χλμ. Γενικως ειμαι ασχετος με αυτοκινητα, αλλα απο οσα ξερω χρειαζονται σιγουρα αλλαγη τα λαστιχα και θεωρω πως χρειαζεται επιπροσθετα αλλαγη δισκο πλατο (οι ταχυτητες ζοριζονται λιγο να μπουν, ειδικα 1η-2α, ισως φταιει κατι αλλο δεν ειμαι γνωστης) και αμορτισερ (οι λακουβες στον δρομο βαρανε παρα πολυ, καμια σχεση με αλλα yaris που εχω οδηγησει, βεβαια και παλι καθως δεν ξερω απο αυτα μπορει να μην ευθυνονται καθαρα τα αμορτισερ). Επισης ειναι η ωρα για το ετησιο service του αυτοκινητου οποτε ψαχνω ενα καλο και οικονομικο συνεργειο να το παω. Εχετε κατι να μου προτεινετε; Μενω στην Ν.Ιωνια αλλα δεν εχω προβλημα να το παω οπουδηποτε αν αξιζει. Δεν εχω σκοπο να το κρατησω πολυ καιρο το αυτοκινητο (1-2 χρονια), συνεπως δεν θελω να επενδυσω πολλα χρηματα γι αυτο και ψαχνω οικονομικες επιλογες. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΠΑΝΟΣ (ΑΧΛΑΤΗΣ Π & ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ Α ΟΕ)ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 123, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, 14235 2102712710
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα